Mammas dag idag

Idag fyller min mamma år, världens bästa mamma. Hela 39 år! Gud så hemskt, haha nä det är inte så farligt. Vill bara säga grattis. Och säga att jag älskar dig. Jag vet att vi har våra ups & downs, men det löser sig alltid i slutändan och vilka tonårsmammor har inte det med sina döttrar liksom? Du finns alltid till hands och du är nog världens bästa mamma. Vi har en speciell relation du och jag, det har vi alltid haft och kommer alltid att ha. (hoppas/tror jag) Glad jag har dig mammi.
Nu ska jag sluta gullilulla och gå och lägg meggg. Vet att klockan inte ens är tio, men är så jäkla trött, helt slut. Jobbigt att gå i skolan serru. Känns som att jag håller på och bli sjuk också - inte kul.



Fläta idag



Torsdag

Some bad update här, så ni får flera inlägg på en gång. Vilken lyx huh? Igår, torsdag så var vi på bilbingo igen, hiho. Jag vann ingenting, som vanligt då. Har varken tur i spel eller i kärlek, man brukar ju ha det i nått? men nejnej. Inte jag inte. Men Anna vann, igen. Den lyckosten. :)


Med min rosa dress och min rosa penna i högsta hugg!

Dåligt väder..

Förmodligen bara för att skolan dragit igång, eller vad tror ni? Det är ju alltid fint väder på skolavslutningen liksom? Men det är dagar/kvällar som dessa man kan gå hemma i sin rosa mjukisdress och bara mysa. Inte dumt det heller!



Sååå Kluuuven!

Första dan i skolan idag, första dan i SPKU2. Började med lektioner och allt som vanligt på en gång, kändes tråkigt och defenitivt jobbigt, jag tycker dom borde bjuda på fika och att vi skulle leka en massa lekar istället. Men det kanske inte är så på gymnasiet, vi kanske är för stora för sånt? Antar att det är jag som är omogen och fast i det gamla. hihi. Jag är som Peter Pan, kommer aldrig att bli vuxen? Känns nästan som det.
Aja, hursomhelst så känner jag redan nu, att bara efter en dag i plugget så vill jag byta. Linjen är det väl inge vidare fel på, förutom att det är så mycket.. Men det är mer det att jag verkligen verkligen inte trivs på skolan, och då menar jag VERKLIGEN. Trivs inte i Järpen. Bott här så länge, vill komma bort. Vil flytta till stan. Bara börja om på en ny kula. Tror jag skulle må bra utav det!
Är så sjukt jäkla kluven bara, vet inte hur jag ska göra, och har sån liten tänketid på mig!
Gaaaah! jag blir tokig!
Känner att samhälle är en bra linje för mig som inte vet vad jag vill syssla med när jag blir stor, så skulle helst bara villa byta och gå det fast i Östersund. Men då var det fullt, vilket jag nästan förstod. Och Omvårdnad 2 kunde jag inte heller hoppa in i eftersom jag inte läst samma kurser. Så då är det bara till att gå om, och det känns så jäkla suurt, jag som inte direkt är nått big fan av skolan heller (är väl visserligen ingen) det känns i alla fall tufft. Att se alla gamla klasskompisar och 93:or om två år ta studenten, så står man där med ett år kvar framför sig. Samtidigt som det kanske är värt att gå ett år extra och att man mår bra och trivs. För det är ju nästan viktigare.. eller det är viktigare.
Funderar då i alla fall på Omvårdnad, Handel (Turism & resor), Frisör eller Samhälle igen då.
Eller ska jag bara köra på det tryggaste valet och ta mig i kragen och stå ut två år till i Järpen? Jag vet faktiskt inte, som sagt.. är så jäkla kluven. Detta blir inte lätt.

Jag vet att alla säger att ''Du måste känna vad som känns rätt och bäst själv'', men har nån någon erfarenhet av dessa linjer eller nått tips, tar jag väldigt gärna emot dom!


Sista dagen på sommarlovet...

Fytusan, imorrn börjar helvetet igen. hehe. nerå så farligt är det väl inte riktigt, fast jo.. nästan.
Sista dagen på sommarlovet nudå så har jag umgåtts med min älskade vän Jesse, vi har mest suttit och snackat skit, varit o handlat, och suttit och kollat på alla nya ettor som yrar omkring på byn (dom äääär sååå smååå) hähä
Haha föresten, jag trodde skolan börja idag så jag flög upp i sängen vid klockan åtta imorse.. trodde jag hade försovt mig. sen kunde jag inte somna om.. lyckat.
Nu ska jag hjälpa till med att laga middag, och sen njuta av min allra allra sista kväll av det här sommarlovet.. buhuhu :'(


Jag har inte haft nån data..

..Och inte varit hemma så inte hunnit skriva nånting.
Det började med att i.. torsdags så stack jag och Sofie in till ösd med bussen, var på stan hela dagen, hittade lite finfina grejer (även fast jag lovat mig själv att inte handla mer kläder nu) det gick åt skogen med det hörni. sen på kvällen hyrde vi film, åt nachos och snacka skit och om våra små problem här i världen. Riktigt mysigt. Dagen efter det, nu snackar vi om fredag här. Då skulle jag åka hem, var det planerat. Men det bidde inte så. Vem vill åka hem till lilla undersåker när man kan vara i cooola östersund likzåååm?! daaah. Så ja, jag blev kvar där. På kvällen skulle alla omvårdnads tjejer (och killar) ha lite partyparty så jag haka på där och sen blev det bara mer och mer folk och vi drog till några andra ställen osv. Det var g a l e t! nerå, men var i alla fall grymt roligt. Then today, lördag, har vi typ sovit borta halva dan, städat och sen satte jag mig på bussen hem.  that's it, as kul har vi haft det. Som alltid när jag är i stan.
Jag vill verkligen byta, byta skola, vill verkligen ändra, vill verkligen flytta, jag måste flytta!


Har tyvär btw inga bilder tagna, kanske nallar nån av nån annan sen. Synd att när man har som roligast aldrig kommer me på bild.

Ett musik-tips!

Jag har lyssnat ett bra tag på Bon Iver nu, hans musik är så jäkla bra, så fin. Rätt lugn musik, passar utmärkt att sova till, gråta till? eller när man bara vill ha nått att lyssna på fast inget märkvärdigt. Understand? Dålig på att förklara. Men give him a try!

Här har jag en spotifylista med bara Bonny!



Here comes the sun

Två riktiga soldagar har det varit nu, legat ute i bikini på barrren för det mesta så knappt suttit inne vid datan nått. Åh vad jag älskar solen, älskar det här vädret! :D



Nånting jag gillar med måndagar..

..är att det är rätt bra program på tv:n! Ska slänga mig på soffan nu med mitt stora duntäcke och en varm kopp o'boy tror jag :)



''Lär-känna-mig-lista''


Du heter: Julia Maria Björkstrand

Beroende av: Familj, vänner, sötsaker.

Vad tror folk om dig? Det är väl olika, men jag tror många tror att jag jämt är glad och jämt mår bra.

Stämmer det? Önska det gjorde det, men det är det det inte gör.

Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon, mitt hår.

Hur imponerar man på dig? Svår fråga.. Va dig själv är alltid bäst, håller i längden liksom.
Brukar du skratta för dig själv? Ja, haha.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Darorn är ap, vi kanske där va det senare. haha :)''

Var bor du? Järpen/Undersåker

Trivs du där? Inte på en fläck

Hur svarar du i mobilen? "Hej det är julia'' eller oftast bara ''halllå''

Vem ringde du senast? Josefin

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Hon berättade att hon satt på ett tåg med en massa gingers! haha
Antal timmar sömn inatt: 1 till 1 tror jag.. 12 timmar altså ;)

Sov du ensam: Ja..

Brukar du komma i tid: Hehe, jomen faktiskt oftast. Lite sent ibland kanske.
Hur känner du dig nu: Mätt, lite halvdeppig och uttråkad (därför jag gör den här listan)

Vanligaste färg på dina kläder: Svart

Vad tycker du om fötter: Don't like

Vad saknar du: Dig

Hade du en bra kväll igår: Var jätte trött men ja.

Favorit dryck på morgonen: Juice eller o'boy
När brukar du oftast gå och lägga dig: Alldeles för sent

Är du blyg? Ibland
Sysslar du med någon idrott: Springer, och om promenader räknas så.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Åhnej, inte den här. Haha. Låter kanske klyshigt, men ja, det tror jag på.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Ha sex!

Är du nöjd med ditt liv: Absolut

Är du bortskämd: Nej det tycker jag inte.
Vad gör du i morgon: Vi får se, tar dom sista dagarna av sommarlovet som dom kommer.

Vad är det värsta du vet? Svek, lögner, falska människor, otrohet, orättvisa osv.

Har du bra vänner och äkta vänskap? Mina vänner är dom bästa! love you ♥

Vad är det finaste du fått? Fått mycket fint så vet inte.
En speciell dag du minns: 7/1-10, 30/1-10 12/12-08,  det är bara några få.

Du samlar på: Ingenting för tillfället

Vem ringer du när du är arg/ledsen: En kompis eller min mamma.
När grät du senast: Hmm, var ett tag sen.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resaresaresa! och flytta!

Vill du gifta dig: Kanske.
Vill du ha barn: Ja

Är du musikalisk? Jag kan om jag vill. hähä

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten eller cola

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja, många, tyvär.

Biter du på naglarna: Nope

 


Härligt väder

Vilken dag! Både varmt och soligt ute! Lovely. Har legat ute och stekt nästan hela dan, halva åtminstone. Och andra halvan sov jag. Känns som att jag fortfarande måste ta igen lite sömn efter helgen.. hähä.
Annars då.. sittter och väntar på mat just för tillfället, pannkaka står på menyn idag. Gott? Mja sådär, tröttnat på det faktiskt. Men det är varken gott eller äckligt, varken bu eller bä, det funkar liksom. Lyssnar på Kid Cudi gör jag också, han är nog mannen i mitt liv, så bra, så snygg, så bäst. Han får mig alltid att må bra, får mig alltid glad, och finns alltid där när jag behöver honom. Det är väl en sån kille man vill ha? Inte en som inte bryr sig, en som ljuger, en falsk, otrogen och en som tar en i andrahand, jämt! fyfan. Jag är så grymt less på dig just nu, Jag har verkligen försökt med att detta inte ska gå ut i bloggen eller nånstans över huvudtaget. Men det är rätt svårt att försöka dölja nått som man hela tiden tänker på, nånting som hela tiden ligger där och gnager. Usch! :( Vad deppig jag blev nu, humörsvängningar or what?
Nu blev det ett jäkligt knepigt inlägg utav det hela. Menmen..
det blir som det blir när man inte blev som man skulle!



Jag är as trött och har inte nån blogglust alls..

..Men jag måste bara säga att detta varit en an dom bästa helgerna på länge! Så grymt roligt hade vi det igår! Och tack sofie, för allt! du får mig verkligen att må bra! ♥


En liten bild på oss, (trötta tjejjor)

Myskväll med familjen

Eftersom vi vart så duktiga idag så ska vi äta tacos, sen har vi hyrt film och köpt en massa fettfettfett. En riktig hemma kväll med familjen blir det ikväll! ♥


Städ-dag

Fyfan vad vi är duktig, eller mest jag! hehe, Nu har jag städat hela huset, lillasyster har dammsugat och lillebror har fixat musiken. Duktigt av han va? haha latmask. Men musik måste man ju ha när man städar, så det det behövdes ju det med.
Pappa jobbar så hårt och ikväll är det fredag så vi tänkte göra en liten suprise för han, snällt va? :)


Ibland kan det t.o.m vara kul att städa :O

Vampires suck - Måste se den!

Haha min humor? Måste se den här!


Paket

Woho, mitt H&M-paket som jag beställde förra veckan kom idag! Brukar ta mycket längre tid ju,
Så jag är glad! :D


Tisdag? Onsdag?

Noll koll, vilka diskussioner vi haft idag om vilken dag det är altså, inte lätt när det är sommarlov säger jag bara. Inatt har jag slaggat hos Josefin, det var mycket trevligt. Vi spela tv-spel, kolla på film, hade indianparty, prata en massa och bara myste på (inte misstolka!) Det var i alla fall väldigt roligt, var ett tag sen vi sågs så vi hade en hel del att prata om. Så mycket att prata om så vi somnade sisodär runt sju imorse, och klev upp vid nio-tio. Det börjar kännas just nu..
Blir en tidig kväll ikväll. Pussss



Hmm...?

Asså vad är det med mig? Jag har nyligen blekt hela mitt hår och är äntligen så ljus som jag velat varit länge, men nu helt plötsligt är jag jätte sugen på brunt istället.. Sist jag hade brunt hår tycker jag det var fult, eller tyckte det var tråkigt. Jag tycker själv att blondt är snyggare. Trivs i det. Men det är jobbigt att sköta, utväxten kommer på en gång och det kan lätt se risigt ut. Funderar på brunt i alla fall till vintern. Vad tycker ni?




Till pappi

Idag är det en sånhär förflyttelse dag, om det finns nått som heter det, för mig gör det i alla fall det.  Varit hos min mamma en månad nu, så nu ska jag sticka till min far. Men endast i två veckor den här gången. Förstår ni det, att nästa gång jag kommer hit till min mother så har skolan börjat!? fy sjutton! får en klump i magen bara jag tänker på det! Jag har i alla mina år tyckt att det ändå ska ha blivit lite kul att börja skolan, träffa kompisar och så sista veckan typ. Men nu, det här året - bläää jag vill verkligen inte! Känns jätte tungt, men det blir nog bra.
Nu måste jag packa klart!


Det blev 48 timmar...

..i stugan! Haha, om kanske inte lite mer. Men vi hade det faktiskt riktigt mysigt, god mat och gott folk, inte för att jag smakade på folket hähä, men det var en massa trevligt folk där.
Och jag fick ändån inte till att ta mig till stan så det vart en helt okej helg där ute i bushen trots allt! :)
Så ja, jag kom hem idag, nångång på eftermiddagen. Slog mig ner vid datan lite grann, tog en dusch och fräscha till mig. Sen åkte vi på middag, världens godaste mat fick vi! Propp mätt är vad jag är. Kom alldeles precis hem. Nu blir det till att neeerda lite här, kika på en rulle och sen sängen, MIIIN säääng. Pusssi


åååh vad jag lääängtarr till skolaan igen och till alla glada busschaffisar... naaaaaat!


Lite nytt



Mot stugan

Bråttom, bråttom! Nu sticker vi till stugan, JAG blir nog bara kvar tills imorgon! 24 timmar i skogen räcker gott och väl för mig. Är ingen friluftsmänniska av mig, men vad gör man inte för familjen? Kan ju vara rätt mysigt också faktiskt. Nu måste jag skynda mig här, men vi höres! PUSS


Nu blire bilbingooo

Precis fixat färdigt mig, blir en slapp stil ikväll. Ska ju bara sitta i bilen liksom. Tro inte att jag är weird nu bara för att jag åker på bilbingo då och då. haha! Eller lite weird kanske jag är trots allt, men hellre det. Det är faktiskt rätt kul, skulle ju inte åka annars liksom. Plus att man kan ju bli rik, och det är ju aldrig helt fel, eller hur? ;)

Idag har jag också shoppat, en massa - från nätet, för jag är ju så lat (fick höra det ett antal ggr idag, thänkzz jessse) blev iaf en hel del! Så nu är pengarna slut, nästan! fattar inte vart alla mina pengar har tagit vägen den här sommaren..!!! Aja, hellre handla än att ha dom på nått konto. Tänkte i alla fall göra ett litet collage med kläderna sen så ni får se.
Men nu måste jag stickaaaa, wish me luck!





Bilder


Blev tyvär inte så många bilder tagna, snott dom flesta av Sofie.

Fyfaaan vaa kuuul vi haade!

Åh hjälp vad roligt vi hade igår! Vet inte vad jag ska berätta, vart jag ska börja riktigt. Vet bara att det var grymt roligt och längtar redan till nästa gång! Synd att det bara är tre dagar och säger som Sofie sa ''Vad ska man nu se fram emot?'' Får väl börja ladda upp för nästa år, nee jag skeemta bara. Nu ska jag äta frullle, seee yaa!

Såhär såg jag ut igår - mer bilder kommer sen.


Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0