Linköping

Nu är vi inne på min tredje dag på färden. Jag har haft det jätte mysigt i örebro, Toppen på midsommar ute i stugan med massa trevligt folk. Och just nu sitter jag i lägenheten i Linköping. Vet inte vad jag ska göra ikväll riktigt, blir nog bio eller bara mys här.
En liten uppdatering fick ni iallafall. PUSSS


Glömde att säga..

..att imorrn provar vi igen! Då åker vi istället. hoppas ingen blir sjuk denna gången. Imorrn åker jag altså till Örebro. Sen vidare till Linköping på fredag för att fira midsommar, och sen fortsätter färden mot Göteborg! Kommer bli kalas det. Kommer förmodligen inte ha tid att blogga, men kanske nått enstaka inlägg. Nu måste jag verkligen försöka sova, vi åker halv fem imorgonbitti det är om knappt fyra timmar det! Ha det bässst allihopa ♥


Mysigaste kvällen på länge

Ikväll fick Josefin nått ryck och frågade mig om jag ville cykla ner med henne till stranden, bara chilla och så. Och självklart ville jag det! Jag tog hojjen (stavas det så? hmm) och drog ner till henne. Hon hoppa på i farten, nä inte riktigt, men nästan. Fort gick det ner för backen. Och jag måste erkänna att lusten att köra ännu fortare ökade bara mer när hon satt där bakom mig och skrek för sitt liv. Mohahaha. Vi tog sedan ett stopp vid vårat kära ica. Köpte coca-cola och en massa annat gott. Så efter att vi nästan blivit överkörda av ett tåg, och av ett gäng turister är vi äntligen framme. Men Josefin är fortfarande inte nöjd, hon villl längre bort (jobbig tjej) ;) vi tar då och går en lång skogspromenad, men det skulle vi aldrig gjort.. vi tyllar bort oss, sjunker ner i lera, river upp benen, bränner oss på brännnesslor - ja you name it. När vi väl upptäcker att det inte finns nån mer strand längre bort blir vi ledsna och sura, sen brister båda ut samtidigt ''Åh smarrrt, det har ju vart översvämning här!'' Vi bestämmer oss att gå tillbaka. Sen har vi bara suttit och pratat, grillat, spelat gitarr och sjungit, munspel också för den delen. Haft världens bästa kväll som vi måste göra om i sommar! älskar dig bestis. ♥






30 grader!

Yes ni hörde rätt! ligger och stekeeer på barren, underbart! och termometer står på 30! (mot väggen dårå) men ändååån. love it. Jag älskar solen. ♥ just nu är jag sååå lyckliiiigggg!






Frukost

Kolla, jag är vaken och klockan är bara tolv? duktigt! Jag har sovit as skönt inatt i min nybäddade säng och med nya rena fräscha mig (tänkte efter SPA:et) Btw, måla aldrig naglarna och byt sängkläder typ på samma gång - ingen hitt, jag hade både nymålade tår och fingrar! Ja naglarna altså, för er som inte förstår det. hihi* Nu ska jag äta frulle, avocados och keso.
Som storbloggarna! whoopwhoop.


Juste ja, min kära vän Oscar ville att jag skulle nämna han i nästa inlägg jag skrev, men det sa han för två inlägg sen, sorry. Men nu är du iallafall nämnd ;)



Hihhihihihihihihi

Jag är trött, jag borde sova, men orka? Det är ju det dagarna är till för nu ju. Har jag föresten berättat för er nån gång att när jag är trött spårar det mesta ur? Så är det iallafall. Speciellt min humor, den är inte direkt på topp just då! men frågan är.. är den nånsin på topp?






Asså gah vad jag är rolig! tänkte säga nattlig humor? Men kände på en gång vad fel det blev med tanke på bilderna! nattttti


Godmorgon.

Vaknade precis, ligger fortfarande i sängen och drar mig? Hah vet inte varför jag sover så länge, kanske för att jag inte har något bättre för mig, eller för att jag är uppe hela nätterna? eller kanske bara för att det är så grymt skönt och för att jag har sommarlov? Jag tror det är en blandning utav alla men mest den sista.

Nu ska jag kliva upp ur sängen och gå till soffan istället, kolla på film och ha SPA-kväll med lite folk. En förjäkla kort och slapp dag blev det, men som sagt det är ju förfan lov.

Peace


Jag hatar meningslösa fejsbuck-test! :(




Jealous guy - Gavin DeGraw




Shoes.

Är sugen på ett par nya high heels! Vilka tycker ni är snyggast utav dessa? :)





Stolt!

Ja jag vet att det är sommarlov, men gör man inte det man ska i skolan får man med sig det hem, så illa är det. Haft sån ångest över alla arbeten jag behövt göra! Men så tidigt imorse fick jag nått tokryck och arbetade mig igenom högen, hela högen! Allt utom franskan vill säga, men det känns som det är en annan sak, inte lika viktigt kanske? Hursomhelst är jag typ klar med skolan nu, och det känns så himla skönt. Nu kan jag slappna av på RIKTIGT. Ha sommarlov på riktigt! ;)


Felicia och jag i turkiet för en månad sen - saknar.


This is it.

Precis sätt This is it med Michael Jackson på tv3, har inte hunnit sett den förns nu! Säger bara ett ord altså.. DAMN! Vilken man, han är helt otrolig! Han är verkligen speciell, en egen sort för sig eller vad man kan kalla det? Det är så grymt synd att han är död. Han är verkligen en person som jag skulle velat träffa, eller ja velat sett åtminstone. Skulle dock förmodligen aldrig sett han om han fortfarande fanns men det är ju tankar som slår en nu när han faktiskt inte finns längre. :(
Jag och Josefin har haft MJ vecka hela veckan altså, vet inte vad som flugit i oss faktiskt..
Men nånting är det i alla fall. Och en sak är säker.. We miss you.





Eller så blir det inte såå....

Åh! Jag har varit så depprimerad och irriterad hela dagen så jag har inte orkat suttit vid datan än! inte orkat berätta att jag inte tagit mig iväg, att jag fortfarande är hemma!!! Imorse visade sig det att Anna ballade ur och var jätte sjuk så allt blev inställt, tills vidare. Men ändåååån. Åh bajs! Ingenting går bra för mig just nu, just nu känns verkligen livet förjävligt! och det är INTE bara för det här. Önska att jag kunde dela med mig av allt till er, mina känslor och som det verkligen är! men det skulle inte gå. Förlåt för världens sämsta osamanhängda inlägg.
men jag är så fruktansvärt less just nu. :(




It's like rain on your wedding day.

Hello sunday!
Kom nyss hem, har varit på ''kalas''. hoho
Nämen dagen har varit lugn, varit på 17-års kalas som sagt, kollat på Victoria och Daniels bröllop (var tvungen) måste erkänna att jag faktiskt tyckte det var väldigt fint! Annars har jag ju varit så att jag tyckt detta bara varit onödigt och slöseri med så mycket pengar (våra pengar) tyckt att dom kan ha gått till nått annat, till nått bättre. Men idag så insåg jag nog lite att det här ändå är ganska stort och att det var väldigt fint gjort. Believe it or not.

Just nu så håller jag på att packar, packar för fulla muggar. Alltid i sista minut! För imorrn åker ju vi. Resan börjar i Örebro, sen vidare mot Göteborg och jag tror den avslutas i Linköping. Får dock se om det blir några fler ställen. Återkommer om den saken. Men det kommer i alla fall att bli bra, så skönt att komma bort hemifrån lite! Men det kommer inte bli mycket bloggande här, kanske inget alls. Den som lever får se. Ha det bässst! ♥




Vad betyder egentligen jag älskar dig?

Nu går jag till Josefin i spöregnet, vi ska ha världens bästa kväll, åh you make me so happy! Sen får vi se om jag kanske gör någonting annat också! GAH! ♥ hope so!!!




Onsdag/Torsdag

Inte mycket datasittande eftersom vi har så fint väder här.. hosthost* Vädret suger väl annars. Men har inte suttit vid datan av andra skäl. Igår, onsdag var jag hela dagen hos Josefin, vi dampa loss som vanligt, letade jobb som tokar, fick besök av Annie-hoe, och ja massa skratt och flumm.
And today, torsdag.. har jag faktiskt varit med Therese, varför jag säger faktiskt är för att denna brud är det väldigt sällsynt att jag är med, men hoppas det kommer att bli mer ofta nu. Vi har tagit det rätt chill, kollat på Mtv, pratat ut om våra små problem här i världen och bakat en riktigt god kladdkaka. Inga problem hade vi att smälla i oss den inte. nejnej. Yesssir, nu har ni fått en liten snabb resumé. Ha'det!


Daddy cool.

Just nu sitter jag i sängen hemma hos min Pappa. Hade med mig (räknar..) 8 väskor hit den här gången, kan ni gissa varför? Ska vara här i en månad nu. Det ska bli kul.. att se hur det går. Känns länge, men det kommer bli bra. Mycket mer har jag inte på hjärtat, jag är sjuk, bara förskyld.. men aldrig kul ändån. Ingen bra början på lovet liksom, menmen. Annars ser jag fram emot att åka bort lite, blir inga fler utlandsresor i sommar, men inrikes om man säger så. That's it.


My sunday.

Kom precis hem efter lite solning, sköntskönt! Älskar att sola! Annars har min söndag varit lugn. Den började med att jag vaknade, vaknade vid halv tre, sovit bort hela dagen altså, men kan nog bero på att jag var uppe till 6 imorse. Så då klev jag upp, dega lite, och sen har jag övningskört! För första gånget i mitt liv! Ni kan ju tänka er hur det gick... Nerå det gick asbra ju! woho! Så nu får ni se er för i framtiden på vägarna, whooopwhoop!

Nu blir det daim och filmmys.


G O D N A T T

Klockan är 02:25, och nu hade jag tänkt sova. Är dock fortfarande inte trött. Det är ju sommarlov, det är nu man ska börja vända på dygnen ju. Jag som är en riktig nattuggla gillar ju det. hoho
Nämen kvällen blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig, ingen Josefin kom hit och allt kändes ganska hopplöst och trisst. Så har bara varit hemma, håller på och bli sjuk som sagt. Så det kanske va bäst. Nu skriker sängen efter mig! Godnatt ♥


Jag skulle försöka se ledsen ut, typ hej-mitt-liv-suger-och-jag-vill-inte-leva-längre-blicken, men det gick sådär. Ser mer ut som en crybaby-fjortizz.. vad nu det är.


Solat klart!

Yes, legat ute och stekt lite smått hela dagen. Och nu har jag precis käkat middag som bestod utav köpt potatisgratäng (den absolut bästa) och bearnaisesås. Gottgott! Ikväll då, ja det är ju skolavslutning så man tycker ju att man borde göra nått askul men med tanke på förra helgen, förra fredagen så varken får eller har jag så jätte stor lust med ''något sådant''. Plus att jag börjar känna mig lite sjuk.. inte kul! Så får istället besök av Josefin lite senare och sen kanske vi drar ut på nått. Men det blir lugnt. En lugn kväll. Så i väntan på henne nu så ska jag nog bara plocka ihop lite på mitt stört stökiga rum, lyssna på fin musik och drömma mig bort och äta choklad. Den ni! Haha. Hoppas alla får en grym kväll, gör inget som jag inte skulle ha gjort! ;)





SOMMARLOOOOOV!

Kan tänka mig att denna rubrik står på varenda blogg och är allas nya status på facebook just nu! (Om man inte redan har sommarlov vill säga) Men det spelar ingen roll! För nu är det FAAAN sommarlov för mig! wohohoohoho! vet inte hur jag ska förmedla min lycka i ord! Det går nog inte, tycker bara det känns alldeles alldeles underbart. Helt jäkla grymt!

I skolan idag har vi bara haft avslutning. Ni vet, typ kollat på film, fikat, sätt på framträdanden, sjungit sommarsånger så som idas sommarvisa o.s.v (GÄSP) Undra hur många ggr man sjungit den egentligen.. lär ju va ett par vid det här laget, speciellt eftersom jag är så gammal. hähä. Sen kollade vi bara på när niorna gick ut, grattis till alla er! tänk för att ett år sen var det jag och min klass som sluta nian.. sjukt altså. Tiden har gått så fort. Känns som det var igår man började gymnasiet samtidigt som det känns som en evighet sen vi faktiskt gick ut nian.. Jaja nu ska jag sluta sitta och grubbla och vara nostalgisk här. Drar istället ut i det fina vädret.
CIAO!


Idag hade jag min fina klänning från H&M.


Bara för det är så jävla varmt..

Så är Julia så jävla glad, soliga dagar = bra dagar! Har slutat skolan också, för idag altså. Får ju inte sommarlov förns imorrn, woho! Så nu ska jag ut och steka i solen. P U S S !






Plugg!

Fyfan vad jag pluggat idag, gaaaalet! Heeeela jäkla dagen! Kom ju på att jag bara har 5 prov, 6 inlämningar och en redovisning kvar tills på fredag.. *djup suck* En jäkligt djup suck. Nerå, satt mig i skiten själv och nu har jag gjort en hel del. Ska snart få en belöning för jag vart så duktig, sen ska jag återgå till pluggandet igen! - kul liv.




Klockan ett.

Hade en rejäl sovmorgon idag, min första lektion börjar klockan ett och är bild. Så det är väldigt skönt, speciellt eftersom jag knappt sovit nått inatt.
Klev upp vid halv 11 ungefär, sen har jag ätit frukost och fixat mig lite. Och vet ni vad? det regnar ute idag, buhu! Kan det inte vara sol? vart är sommaren egentligen? Saknar turkiet fruktansvärt! Jag vill inte gå till skolan i det här vädret. Haha. Nämen nu ska jag ta och pallra mig iväg.
Hoppas alla får en bra dag.


Dagens outfit.


Sommarplåga?

I löve it! ♥




Words.

Vart ska jag börja? Min blogg har verkligen rasat ihop, totalt. Från över 50 komentarer och 218 läsare dagligen, till nästan noll på både och. Okej, inte riktigt så illa, men nästan. Egentligen har jag ju ingen blogg för att andra ska läsa den och för att få kommentarer och så vidare. Utan för att jag ska kunna titta tillbaka på saker och ting, minnas och komma ihåg, komma ihåg saker som man annars kanske glömmer. För min egna skull altså. Men självklart blir man ju mer pepp på att skriva om man vet att det finns folk där ute som läser och väntar på uppdatering.
Så ja, jag vet inte vad som hänt riktigt. Det här är ju ingen big deal direkt, men jag tycker det är tråkigt, jag älskade att blogga förut. Kunde fundera ut inlägg flera timmar innan dom skrevs, tog bilder endast för att kunna ladda upp dom här, gav er tips och så vidare. Tycker bara det är konstigt, för dom senaste månaderna, eller vi kan säga Maj, Juni och lite av April, då har det hänt SÅ sjukt mycket grejer för mig. Verkligen. Jag har till exempel varit utomlands, träffat massor av nya vänner, festat, legat på sjukhus, gjort slut med min pojkvän, fyllt år, köpt hur mycket nya prylar som helst (Varit helt shopping galen!) och SÅ mycket mer. Det jag försöker säga är att, det är väl sånt ni vill läsa om? När saker och ting har hänt mig, då jag har gjort grejer. Inte när jag bara går i skolan, kör dom vanliga rutinerna. Typ såhär: ''Idag har jag typ bara gått i skolan, hade matte svenska och engelska, slapptslappt! Nu ska jag åka till mamma, så himla skönt. Vad har ni gjort idag? Och nu ska jag äta mat, sen sova, är så himla trött. pusspuss'' När jag kollar tillbaka på mina gamla inlägg, så är det inprincip sådär jag skrivit. Och det är verkligen inte roligt att läsa, inte på en fläck. Så vill jag inte ha det, så SKA vi inte ha det. Men som sagt, tycker bara det är litte weird att nu när jag gjort så pass mycket grejer att jag inte berättat nått om det. Eller så är det kanske just därför? När man inte har nått annat för sig. Det händer inget speciellt, man bara lever i dom här rutinerna och inget är speciellt kul. Det kanske är just då man bloggar? det kanske är då man tycker det är kul. Eller är jag helt ute och cyklar? Jag typ bara svamlar på! Men kände att jag ville skriva av mig. Vet inte riktigt vad det blev utav det här och om ni förstår, förstår budskapet. Men jag hoppas det. Och jag ska bli bättre på det här, hur många ggr jag än lovat det. Så ska jag verkligen bli det.


:(

Ibland blir saker och ting inte riktigt som man tänkt sig...



Bilder.

Bättre sent än aldrig, eller vad säger ni? Här kommer lite bilder från Turkiet resan.



Det får räcka, resten finns på fejsbuck.


Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0