Today

Was a good day, mycket skratt, slutade tidigt och var bara allmänt flum! dock mådde jag inte så bra när jag kom hem, så då passade jag på att sova några timmar.
Annars då, imorrn får vi lov, påsklov! Nu känner jag att jag är i behov av det faktiskt, kommer bli bäst. Är så jäkla pepp på imorrn, stan med tjejjorna. Ska bli så kul att träffa Sofie igen, och att få leka med Sannibanni agian. Det kommer bli great.




Yesterday

Hann inte blogga mer igår, fick med mig en vän hem efter jag varit på bion hela kvällen och kollat på dansshow. Altså så blev det det jag sysslade med. Lovade ju att jag skulle berätta, så naw jo knåw. Så ja, pallrade mig iväg till bion, strax innan det började vid sju (segast.se) jag är nog sånhär tidsoptimist eller heter det så? tror jag hinner göra allt fem minuter innan jag ska gå eller innan nått börjar. så det blev till att springa! hämtade some cash av mammi som satt och svullade på pizzerian, fortsatte resan till bion, varvade Ville, mötte Axel, vi kom sent, det var fullt, vi gick in som barn, eller iaf han, jag är ju ett barn.. tss. Vi skulle få sitta på golvet, vi blev lite ledsen. Men sen vinkade en god liten själ av mitt egna kött och blod till oss, och vi fick en plats, JA, en plats.
Dansarna och solisterna var iallafall jätte duktiga, och det var rätt kul, fick mig några riktigt goda skratt, och det gjorde mig gott.

Slask!

Vilket väder det är ute.. det typ snöar fast att det samtidigt är varmt. Och det är jätte blött och slaskigt på marken! Nu är våren här eller vad säger ni? :)

Dagen till ära har gått hyffsat bra ändån, är ju rätt svårt att få en bra dag när man redan ställt in sig på att allt kommer bli skit, men det gick rätt bra trots allt, även fast det inte är som förut. Kommer det nog aldrig tyvär bli igen. Men livet går vidare. typ.
Ikväll då.. vad händer då, hmm.. har massa saker jag borde, vill, och måste göra.. jag återkommer om saken senare!


Typ nått sånt här mysigt?

Fan, fan, fan.

How do you think, i've lost so much, i'm so afraid, i'm out of touch.

''Du är solbränd''

Yes I'm little girrrl, jag har ju vart utomlands, eller hur var det Annie-Hoe? haha ;) var en liten chey på jobbet idag som sa det. Som sagt jobbat hela långa dagen, det har gått awsome, Jag och två tjejjer till jobbade som aldrig förr. var så duktig så! 
Har inte mycket annat att säga, blir lite film nu, sen sängen och imorrn är det skola igen. Och snart är det lov igen, känner mig inte direkt i behov av det än men man ska ju inte klaga ;) woho åh vilket bra ihopsammanhängande inlägg detta blev på pappis data, men orkar inte tänka och jag vet att ni gillar det. pussss


Earth Hour.

Ja, nu är det snart dags, mellan halv nio och halv tio ska man släcka ner. Frågan är om jag kommer göra det eller ej. Om man tänker efter så lär det ju inte vara speciellt bra för miljön, tänk då när alla tänder sina lampor, och startar upp allt igen, kommer ju bli helt överbelastat och kortslutning på hela skiten. Det har dom inte tänkt på, smarrt asses. Menmen, kommer nog att göra det ändån, ''för att alla andra gör det ju'' Och jag är ju en sån som följer med strömmen och faller för grupptrycket.. eller? Nä inte direkt, men nån slags mening måste det ju ligga i det här, och den meningen vill jag vara med i.


Julia Alba?

Jag har fått höra flera, flera, flera gånger att jag nämnligen är lik Jessica Alba, senast bara för några timmar sen av nån random dude som ni ser här nedan. Jag tycker inte alls det stämmer, så gjorde lite bilder, för att se vad ni tycker? är jag så lik som alla säger? Vill ha alla åsikter.



What do you think?

Empty words.

Kom precis innanför dörren, varit i Åre, kan ju inte direkt jubla och säga att det var lyckat, snarare tvärtom, värdelöst.. nästan! Förutom lite skratt och några turistragg hände det inte mycket och planerna gick i krasch. menmen, that's life, och jag är lika glad ändån.
Här bjuds det på lite sköna ''nu-säger-jag-godnatt-och-går-och-lägger mig-bilder''


Tummen ner, ingen bra kväll, puss & godnattttt

Tofstorsdag.

Och vem har fått helg då? - Jo jag! är ledig imorrn, alla mina tre lektioner inställda, hur skönt att inte det? I'm happy, och nu sticker jag till Järpen. pussss


En tidig onsdag.

Idag är det Onsdag, dagen mitt i veckan, varken bu eller bä, man står på nån slags medelpunkt, en rätt bra dag. Jag är så nördig, och ska alltid dra upp dagarna - jaja.

Idag slutade jag tidigt, vid ett, var mycket skönt, så då tog jag en busstur tillsammans med Sara och Hanna, sen va jag i Åre ett tag, Dagens inköp blev bara: Ansiktskräm och bullar (Y) Men det var ju va det var.
Sedan kom jag hem, slängde i mig lite pasta, tog en låååååång dusch inte lukta usch. (haha) Och nu funderar jag faktiskt på att sova. Det blir en tidig kväll altså, en tidig onsdag som sagt, dagen mitt i veckan.. clever thihi


 


Dating in the dark.

Ja måste bara säga.. vilket jävla program! så himla sjukt, så det blir roligt! ni som missat det, måste se det! Tisdagar klockan åtta! nästan lika bra som hollywood fruar, fast bara nästan. Ingen eller inget slår det. mitt favvoprogram. Frågan är bara.. skulle ni villa/våga va med i något sånt här? Vore både kul och läskigt om ni frågar mig. hoho


Gör slut med vintern!

Fööör hääär koommer våååren!

Det börjar bli varmare, solen skiner, fåglarna kvittrar, asfalten är bar och idag drogs ett utav mina converse par på för första gången i år, ett bra tecken. åh vad jag längtar till sommaren nu!

Igår Måndag var det bara typ en vanlig dag vah? därför det inte blev nått skrivande. Åkte till min far, så just nu befinner jag mig i Undersåker..
Och idag Tisdag har det varit en slapp skol dag, lite engelska på morgonskvisten sen lite bild på slutet. Så dom cirka 4 håltimmarna i mellan firade vi världens sötaste chey som fyller 17 år idag, Linn! grattis grattis igen. Så schöön dag.



10-03-21

Då var det söndag då, veckans sjunde och sista dag, har väl inte hänt sådär allt för mycket. Bokläsning på högvarv (kom på att jag måste läsa ut en inte ens påbörjad bok tills imorrn) GÄSP! bara 200 sidor kvar nudå.. läst en tredjedel i alla fall. haha meningslöst. Men mer då, tog en inpulssväng in till Östersund också, kollade runt lite och sen åkte jag hem igen. that's it.

Och imorrn blir det skola igen då för min del, nästan så man är lite nervös.. eller? Njae inte direkt, men har inte varit där på ett bra tag nu, känns faktiskt skönt att säga att imorrn är det skola igen.
I know, that's sick.

Fredagsmys.

Bröllopsfotografen, godis, påskmust och rätt sällskap = mysig kväll.

Och nu säger jag godnatt här i cyber världen, ska inte sova än, men godnatttt mother earth.



Fredag de luxe.

Yes, jag kom ihåg hur man sminkar sig! med tanke på att jag varit helt off utav seriöst allt sånt där tjejstuffs och krimskrams i två veckor nu så undrade jag om jag fortfarande kom ihåg - men det gjorde jag! Som tur var. Fast det är nog som när man lär sig cykla, när man väl lärt sig så kan man, ändå fast man inte hållt på på ett tag. Hah nu sitter jag och jämnför smink med att lära sig cykla, vad kul det kan bli.

Idag har jag i alla fall haft en riktigt jäkla ta-hand-om-mig-själv-dag! sånna dagar man behöver ibland, speciellt jag nu! Jag började med att ta ett långt varmt bad, skrubbade hela min sjuka kropp, silvershampo och hårinpackning kan ni räkna med. Fick nästan ut alla tover! hade fan dreads! Sen så rakade jag mina ben som såg ut som.. ja inte som mina i alla fall, mer som nån skogshuggares! uschi Sedan kom alla favorit krämerna till hands, åh vad jag saknat dom! Sen åkte sminket på, det har jag saknat ännu mer, vad hemskt detta låter, vad ytlig man är.. men så är det. Så nu känner jag mig i alla fall rätt back på utsidan, nu ska jag bara kämpa och bli frisk in ut i det sista här.



En hel, ren, len ny människa i en alldeles förstor morgonrock.

Meningsfulla ord.

Ibland är livet bra tråkigt, ibland har man ingenting alls att säga, idag är det en sådan dag.
Där satt den, dagens inlägg - check!
Nu ska jag hjälpa mammi att skruva ikea grejjor!

Föresten glömde visa er en sak, här är mina FYRA första tassels som mamma köpte i förr går till mig! wiho! Jag säger då bara det, ''ni som köper eran första tassel, ni kommer inte att ångra er ;)''



Garderobsdramat.

- Åh Mammma.. jag vill köpa nya kläääder! (Jag)

- Du kan ju börja med att rensa din garderob som du inte använder! (Mamma)



Då slog det mig att jag har ju faktiskt en garderob (använder ju inte den) så det var så det hela började, och ni kan ju själva se hur det hela slutade.. what a mess.
Men det är bra att jag flir bort lite nu inför sommaren, och då kanske jag får shoppa nytt också smartsmart.


En positiv klick i allt det negativa.

Förra inlägget skrev jag nog allldeles för snabbt, var så frustrerad.. vill inte må såhär helt enkelt.. :(
Men det är då det är tur att man har nån som lyser upp ens liv! Fick nämlingen ''oväntat'' (eller egentligen planerat oväntat, men hon ringde i sista sekunden) besök alldeles nyss. Utav världens finaste vän Josefin Moberg! Hon piggade upp mig med cocacola, choklad, wienerbröd, en massa prat, skratt och bara av att få se henne igen! Min allra bästaste vän! Tack, det värmde ska du veta. Enormt!


Isolerad.

ÅH! Jag är så jävla arrrgg! och besviken, fast mest arg! Den här hålan altså.. - Järpen suger enormt! Vill bort här ifrån NU!!!! Direkt efter gymnasiet då.. då sticker jag, det kan jag lova er!

Hah ni undrar nog varför jag är rätt pissed off egentligen, så nu ska ni få höra, öppna era ögon och öron eller vad ni nu vill..
Ingen kan väl ha gått miste om att jag är sjuk? Har varit det i över än vecka och är fortfarande inte bättre. Så idag bestämde jag mig för att ta en väldigt krävande promenad ner till HC eller sjukstugan som vi kallar det här i våran kära lilla by, hah ser ni? bara första grejen.. vi har inte ens ett sjukhus här! värdelöst. Hursomhelst så klev jag upp rätt tidigt imorse och pallrade mig iväg vid nio snåret. Väl där fick jag ungefär det här in my face ''Jaha, du bara kommer du, jag tror faktiskt inte vi har tid för dig'' Då sa jag bara: ''Men hallå, kolla på mig! ser jag frisk ut eller? jag har mått sämst i en vecka och behöver hjälp!'' lite desperat, men det var det jag var så, och det funka. För då fick jag en tid vid klockan 11 av tanten. Så då va det bara att gå hem igen, inte kul på en fläck att gå ute en massa när man har feber och inte användt benen på en vecka, men så var det. Klockan 11 befann jag mig återigen @ Hälsocentralen. Fick dock vänta kärt en HEL timme på att nån skulle hjälpa mig. Så klockan 12 kom det en annan tant (jobbar bara tanter där) och tog lite prover på mig. Sedan kom det en lång väntpaus igen, och efter.. ja vad vet jag? tappade tiden, brydde mig inte till sist, en lång stund i alla fall. Kom det två snubbar och tog hand om mig. Och vad kom dom fram till då.. hmm! Ungefär.. Ja, vi ser att du är väldigt sjuk, det är ingen tvekan om den saken, det kan vara några allvarliga saker, men det kan också vara ofarligt. Assså vafan, får man ens säga så som doktor?! Fast jag kallar inte ens dom doktorer, det är dom inte värd. Sen snackade dom på om en massa sjukdomar, fast mer med varandra än med mig, jag trodde jag skulle tuppa av där inne, allt börja bara snurra.  Dom avslutade i alla fall med att dom inget kunde göra, men om det blev värre eller inte gick över om en vecka eller mer så är det förmodligen körtelfeber eller nått allvarligt men tills dess skulle jag bara vara hemma såklart och äta , dricka och sova. Men hallå jag kan ju inte ens ätaaaa :( åh det gör så ont och jag hatar det här! vill inte vara sjuk! varför just jag? samtidigt som att jag är ju hellre det än att nån annan människa är det, hjärtegoda jag. Men ändån! Varför kunde dom inte bara ge mig lite penicillin!? uscha vad jag blev på dåligt humör.

Avslutar den här långa texten av skit med att nu tänker jag isolera mig, tänker inte gå ut eller göra nånting. Ligger här nerbäddad med täcke och min gröna mys filt, rullgardinen så nerdragen som det bara går, och med stängd dörr, ingen är hemma, men dörren är stängd. Ligger här i mörkret. och här tänker jag ligga i en vecka. Så får vi se Doktorn, eller jag menar.. vad ska man säga? Vårdaren? om du har rätt och att jag är på topp då. Hoppas du har rätt.

Cjuk chey

Yessir, en vecka precis nudå, altså som jag varit sjuk, det suger! så sjukt mycket, ordagrant talat! hela lovet har gått till spillo!
Idag började skolan igen då, men som ni kanske förstår är jag hemma.
Vet inte vad det är för fel på mig.. allt började för en vecka sen, då jag blev magsjuk och var det till cirka onsdag-torsdag, har inte så stor koll på dagarna just nu eftersom att alla ser exakt lika dana ut - sovasovasova inprincip. Sen efter magsjukan då jag trodde att jag skulle bli frisk kom nästa sjukdom, (såklart) har haft nästan 40 graders feber i 6 dagar nu, och har en sån ond och uppsvullen hals att jag knappt kan äta! bläääääe så imorrn måste jag försöka ta mig till farbror doktorn :( hatar det, hatar sånt, hatar sjukhus!

Nu vet ni lite vad jag sysslat med hela lovet och hur jag mår, därför det inte blivit nått bloggande. Först för att jag inte haft nått att blogga om och för det andra har jag verkligen INTE orkat!

Transformation.

BLOGGEN ÄR INTE KLARRR ÄÄNNNNN! DON'T LOOKILOOOK!

Nu är bloggen äntligen lite omgjord i alla fall, hope you like it!

Magsjuk!

Bra början på lovet - nej! tänkte bara säga att jag mår sämst.


Working 9 to 5.

jobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobb.
Arbetat hela dagen idag, var väl precis som en vanlig jobb dag, hur nu dom kan bli vanliga men.. förutom attt alla var hyper glad och vi fick ''bakelser'' hähä för det är tydligen bergbanans 100 års dag idag, congratzz.
Nu blir det film och mys med El Maco. och jag känner vilket bra och ihopsammanhängande inlägg detta blev. pussssssssssss

Outdoor activity.

Så, precis hoppat ur mitt långlånga bad på cirka 3 timmar! ser ut som ett litet russin just nu! Har också avnjutit en god tacos middag och nu har jag myst ner mig i soffan med värsta mjukis dressen, popcorn, cola och favvofilten. Blir en hemma-mys-kväll bara, är jätte trött efter igår och med tanke på att jag ska upp och jobba arslet av mig imorrn igen så kan det vara nödvändigt med lite sömn. Får dock se hur mycket sömn det blir, brukar bli så att jag sitter vaken hela natta.
Mysig dag var det idag också, ändå fast jag var lite anti först, skotertur och grillning, najs!



P.S - DET ÄR FÖFAN LOOOOV NUUUUUU!

Snöwbård.

Snowboard all day long with Annie-Hoe and Jessse. kulkul!
En skoldag kvar nu bara också, ska bli så sköönt med looooooov! wohohohooo


älska mobilbilders kvalla också*

You're my little star.

Måndag, asså jag börjar alltid med att dra upp veckodagen, som att ni inte vet vilken dag det är likzåm? Aja kan ju va bra för er som inte har nån koll eller tvekar.
Nu är jag i alla fall i Järpen igen, känns väldigt skönt! och nu blir det till att färga håret på min lillasyster (shit vågar jag säga det!) ni får se resultat sen.

Eller kanske inte, hon vill inte visa, haha! all bitches at school får ju se imorrn iaf.


Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0