Inte orkat bloggat under lovet men...

..Har man lov har även bloggen lov? Nä jag vet inte jag. Tänkte bara säga att nu är jag klar och snart ska jag hoppa på bussen till Östersund, där hela helgen spenderas som det ser ut just nu i alla fall. Rikitgt kul!

Pussshej



Kolla!


Vad min söta kusin Emma har gjort! Skit likt om ni frågar mig.. eller ser ni vem det är? hehe
Så gulligt, tack Emma! ♥


Nånting säger mig att hon fått inspiration av den här bilden.. Men det kanske bara är nått jag fått för mig.. ;)

 

Läs hennes blogg HÄR.


Helgen, bilder och så

Inte haft tid att blogga. Jobba idag, det gick bra. Städade bara en lägenhet så. Och igår, Lördag. Så var hela släkten, ja nästan hela släkten fick vi ihop (På Pappas sida) uppe på fjället och grilla, fiska och sånt dära nivet. Det var faktiskt mysigt, älskar ju vädret som är ute nu! Helt galet varmt är det! :D Sen på kvällen var vi hemma hos min farmor och åt påskmiddag, riktigt mys. Och avslutade sedan kvällen med en lååååååångpromenad med Jessse. Gud vad vi surra! hähä

Bilderrrr




Glad Påsk!

Tråkig update

Men bättre det än ingen update alls va?
Idag har jag pluggat hela dan, känner mig stolt. Gjort 5 uppgifter på bara en dag och en kväll. Det är ju liksom bara första lovdagen än så länge. Så det här hinner jag nog. heh. Är så stressad över skolan att jag mår dåligt. Men i det här tempot så ska det nog gå.

Och nu har hela familjen hjälpt till att städa hela huset, det går så fort när alla hjälper till alltså!
Och nu ska vi kolla på sista Harry Potter filmen. myspys.



Ringar

Fick hem tre nya ringar i brevlådan idag. kulkul! Kan man väl inte få för många av va? Plus att hur lätt är det inte att tappa bort dom små liven. Nä precis.





Påsklov

Nuuuuuu är deeeeeeeeeeeet looooooooooooooov!!!!!!!!!!!!!! :D


Grattis

Idag fyller mina småsyskon år, hela 15 år. Gud så stora dom håller på att bli! G a l e t.
Kommer fortfarande ihåg er såhär.... ♥





Hos Josefin - Deep shit

Sitter just nu hemma hos Josefin, var ute och sprang förut. Var så arg, så ledsen. Så jag stack ut och kuta, behövde få ur all min illska. Trodde jag nästan skulle kunna slå ihjäl nån ett tag, så jag bara stack. Och sprang och sprang. Aldrig spungit så långt utan att stanna förut. Man kanske måste vara arg för att orka?
Sen på vägen mötte jag hursomhelst Josefin, hon visste att jag var lite låg. Så som världens bästa kompis hon är gick hon ut bara för att möta mig. Och det visste inte jag. Så överlycklig som jag blev av att se henne och bara få prata ut och ha lite roligt om man kan säga så. Så känns det mycket bättre nu.
Men måste väl snart börja bege mig hemmåt igen. Om inte älgarna äter upp mig i skogen vill säga, ja älgar, eller björnar kanske. Här är det inga våldtäktsmän eller mördare man behöver oroa sig över direkt. Inte i lilla Undersåker inte. Jag hatar att bo här.

Matteprov

Kom precis hem, har nyss gjort matteprov, och fy vad dålig jag är på matematik alltså! Det är pinsamt! åhåhåh. Om ni inte förstår så ja, det gick skit. (känndes det som i alla fall)
Men känns det så = Är det så. Så är det nästan jämt.

Aja, nu måste jag skynda mig att packa.





Helgen

Måste skriva väldigt fort, för alla väntar där nere. Ska fira mina små syskon nu som fyller år, (på tisdag egentligen)
Så tänkte bara säga att jag haft en jätte bra helg. Vet att uppdateringen har sugit. Men jag har haft annat för mig.

Pussssi





Godnatt..

 




Vår

Åh vilken underbar dag, alltså kolla in vädret!? Vadå vår liksom? Love it!
Och nationella gick bra idag också, skrev 11 st A4 och var näst sista eleven i salen, så antar att det är positivt? Eller så är jag seg ;) hur gick det för er som gjorde det?


Efter jag kom hem har jag och lillasyster bara suttit på balkongen, lyssnat på musik, dansat omkring och solat! Tänk nu kan man sitta ute utan jacka, åh, våren är här! ♥



Bakom mina solglasögon... Hej närbild.


Nu blir det..

..plugg! Någon mer som har Nationella prov i Svenska B imorgon? Klart der är, men alltså nån av mina läsare? ;) Fy så jobbigt detta känns.




Lunch

Sluta vid 11, kom hem vid 12 typ. Gick och handlade och så innan. Tänkte vara en snäll dotter och handla åt mamma som är och har varit borta några dar nu. Så hon slipper komma hem ikväll och åka och handla det första hon gör. Snellt va? :)

Hade bara idrott och franska idag, skönare dag! Onsdagar är bäst!

Just nu: Nudlar och Juice :) mums!




Hey baby, I think I wanna marry you!





Run for your life

Kom precis in genom dörren, varit på en liten spring tur idag också! Drog ut på det så länge jag bara kunde, var verkligen inte pepp. Men gud så bra det känns efteråt! Kan man ju med gott samvete slänga sig på soffan sen, och kanske äta nått gott? Fast jag är så att antingen är jag super nyttig, äter jätte lite och rör på mig hela tiden eller så rör jag inte på mig alls och äter precis vad jag vill och hur mycket jag vill. Lite märkligt det där. Det bästa vore ju om man kombinera det ju! Hmm. Nån mer som är som jag? Eller är jag super udda? kanske är så. ;)

Blev mycket tränings snack här nu. Är det intressant att läsa om? Kul att veta vad ni tycker.
Tipsa gärna mig om ni kommer på något :)

Nu ska jag äta mig en tallrik fil, ta mig en snabb dusch och slänga mig framför tv:n. myes.



Bjuder på dagens outfit också!


Varit ute och sprungit

Kom in för en liten stund sen, var tvungen att duscha innan jag uppdatera er! Var svettig som en liten gris. TMI va? ;) Känner mig jätte duktig hursomhelst.

Nu blire big brother. Puzzzzen!


 

Bjuder på bilden, så himla ugly.


Ny ring

Måndag idag, altså skola igen. Känns som det precis varit måndag jue! Vart tog helgen vägen? Det undrar jag. Jag har hursomhelst gått hela dagen och trott att det varit torsdag, blev lika besviken varje gång som jag kom på mig själv eller nån sa till mig att det faktiskt bara är måndag idag..

Men dagen har gått fort ändån, skola som sagt först och sen tog jag och Josefin en impuls sväng in till Åre. Hon skulle köpa lite grejjer osv. Och jag fick med mig en liten ring hem till min smyckessamling. kulkul. Alltid något! :D



Video från bowlingen

Innan ni kollar så ska ni veta att jag ALDRIG fixat ihop en film förut. Just sayin! Första gången. Bara trams, men alltid något. Enjoy. ;)


 


Om helgen

Tänkte bara berätta lite snabbt om min helg nu! I Fredags satt jag mig då på bussen in mot Sofie och mot Staden. Var hemma hos henne en svängis först, sen stack vi två och åt Pizza. Efter det blev vi upphämtade av sötaste tvillingarna Therese och Johanna som vi sedan bowla med. Discobowling var det till och med! Riktigt kul var det! Sen stack vi tillbaka till Sofie och hade förfest och sen drog vi ner på stan, vilket var ett big mistake.. Men vi hade kul ändååån. Sen i igår (Lördags) så gick vi på stan hela dagen, och bara för att jag har pengar just nu hittade jag ju såklart inte ett schhkiiit. Så typiskt. Men det var trevligt ändån, det med.

 

Sen hoppa vi två virrpannor på fel tåg hem, åt helt fel håll, nämnligen åt Sundsvall, men vi hann hoppa av, byta tåg, och komma hem till lilla Järpen igen. Myspys helg har det varit! verkligen :D Det får vi göra om snart igen tjejjor!



Biiildbooooombbbbbb

 

 


Videosar kommer upp lite senare! :)


Söndag

Jobbat sen nio imorse, slutade lite tidigare idag. Det var skönt. Då passade jag och Anna på att strosa omkring lite på byn i väntan på bussen hem. Anna shoppade lite kläder och jag införskaffade mig ett par nya brillor! :D




Känner mig som Taio Cruz just nu. Ha-ha.


Jag är..

..lycklig. Riktigt glad är jag. Allt känns så bra just nu. Har jätte bra planer framöver och allt går bara som på räls. happy times.

Hemma är jag nu också, hade det super i stan (som alltid) så kul att träffa Soffan igen! Bilder och så får ni se imorgon! kanske en video också? Ni får se! :) Berättar mer om helgen då, för nu ska jag sova. Jobb imorgon jueee.


Puss på er, mina söta läsare!


Såhär såg jag ut igår :)


Östersund - Tidsinställt

 

 

 

Nu sitter jag förhoppningsvis på bussen in mot staden. Gjorde ett tidinställt inlägg igår så jag skulle kunna hinna uppdatera er, gulligt va? allt för bloggen!

Hursomhelst så ska jag in till Sofie, som jag inte träffat på evigheters evigheter! Sen ska vi bowla med Therese och Johanna och sen blire partajjj. Mycket trevligt! :D Lär ju smyga in nått inlägg på lördag eller så.


Hoppas alla får en toppen helg!

 

 


Miii and maa girlzzzzz

 


This is me




Myskväll

Verkligen haft en toppen kväll ikväll, Peppe och Lenita har varit på besök, vi har ätit min favorit rätt, och nu har vi hyrt film och alla ska krypa ner i soffan! Jag älskar min familj! ♥





Snart helg

Torsdag idag mina vänner, altså snart helg! Underbart. Veckan har gått super duper fort verkligen, och likaså dagen. Gått i skolan hela dan, från morgon tills nyss, fast jag bara haft utspridda lektioner, så känner mig lite små stolt sådär, att jag orkat och varit kvar hela dagen altså. Förövrigt har skolan varit dödare än dödast today, alla skulle på fjälltur, typ, som blev inställt (Pga av vädret) Mesar om ni frågar mig ;)
Men jag och Jesse har haft världens bästa dag ändån, längesen jag skratta så mycket och så länge! Haha. Åh vad kul. Hah. åh. Flum.  ♥


Bjussar på nån blandning av ''dagens-outfit-facelook-ego-pusspuss-bild'' också!



Duktig

Har varit duktig och stuckit ut och sprungit ikväll! Känndes jätte skönt, speciellt efteråt! Fick ju värsta tok rycket för några veckor sen och åt inte en sötsak och träna varje dag. Men det brast, som det alltid gör... *suck* Men nu provar vi igen då ;)

Avslutar kvällen med big brother gör jag också.


Pusss och godnattt!


Fint väder

Slutar ju vid elva på onsdagar, bästa skoldagen, javisst! Så när jag kom hem tog jag en lång promenad med min hund, jätte fint väder är vad det är ute! Åh summer feelings! Längtar! :)

Tog lite kassa mobilbilder, bättre än inget! :D




Jag....

.....HAR INTERNEEEET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kom till mamma ikväll, och här har jag internet! Åh, tacka gudarna för det! ;) Nu kan ni räkna med vanlig uppdatering igen! :) Saknat mig vah? hihi

Men måste ändå säga att jag hunnit med otroligt mycket annat dom här två veckorna! Datan tar upp mycket tid altså! Och måste också säga att det är väldigt kul att logga in här och se att ändå så pass många fortfarande kikar in här, fast jag inte skrivit nått på two weeks!




Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0