OMGGG!!!!!!!!!!!

Vad galen jag blirrr!!!!!!!!!!! Har inte haft internet på en vecka nu!!!!!! förstår ni? Hörde ni vad jag sa!? EN VECKKKKAAAAA!!! Tokig blir jag, fattar inte vad det är för fel. Vi har ringt tusentals gånger, eller ne, men tiotals gånger, skrikit och bråkat med dom. Men dom fixar det inte! Buhuhu. Man är grymt beroende av internet, allt man gör eller ska kolla gör man ju typ där! Sjukt påfrestande. Men nu vet ni i alla fall. Så ni inte trott att jag flygit upp i rök! För det har jag inte. I'm right here. I den lilla byn Undersåker, utan internet..... *suck*

Just nu sitter jag hursomhelst på skolan, vill inte åka här ifrån, vill ha internet! Ja ni fattar nog vad jag menar nu..
Så ni som läser min blogg, don't stop, jag kommer tillbaka, det lovar jag. och då har jag en massa smaskiga news. hihi.


Kärleeek


Åker..

..till min pappa nu närsomhelst.
Sitter och väntar på att han ska komma och hämta mig och alla grejjor! :)


Mina väskor, detta är utan jackor, skor osv. thihi. (förutom conversen dåååee)




Fest + jobb = Ingen bra kombo

I lördags så gick vi ju på Tant Annas och sen skulle Annie-Hoe sleepa over hos mig. Och det gick ju bra... Vi skulle båda upp och jobba tidigt dagen efter. Men vi var liksom inte så trötta, så började kolla på en film, såg klart den. Och precis när vi sett klart den och bestämt oss för att sova, klockan var väl runt två då (redan sent liksom) så ringer min mobil, och en taxi på 10 pers som varit och festat förflyttar sin efterfest hem till mig (!?) Haha, det första Annie sa till mig när jag lagt på va var..

Annie: Va va koommmer doom hiiit??
Jag: Jaaaaaaa!
Annie: Meeen, dåå måste jag sätta på mig en BH i alla falll!!!!
Jag: Hahahahahahaahahahaha! (Det går några sekunder...) Men jag med!!!
Och båda flyger upp ur sängen!

;)

Hade väl rätt roligt, men allt var så stört och jag sov ungefär två timmar, max! Och sen 8 timmar jobb på det.. huvvaligen. Kan säga er att jag somna med mjukisdressen, sminket och allt i våran lilla soffa framför tv:n med min syster igår som också var helt slut! Vet ni vilken tid då? Haha. Direkt efter solsidan! har ett minne av att mamma fråga om vi var hungrig sen kommer jag inte ihåg nått mer. Somna runt nio igår och vakna lite efter nio idag. Det är seriöst 12 timmar det! sick. Jag som är hur lättväckt som helst, det ska ni veta. Vaknar av minsta lilla. Men idag/natt var jag som en zombie, vakna inte ens av mitt morgonalarm.

jaja, vad mycket det blev nu, jobbigt för er att läsa, ni som orka er igenom allt vill säga. ;) hihi





Massa skit

Kom hem för en stund sen, ifrån stugan altså. Det var faktiskt inte tokigt som jag väntat mig, hör och häpna! var ju lite party där igår, och skoter idag, Så det gick ändå vägen. tur det.

Hur som helst kom jag hem nyss, och jag är lite smått ledsen, eftersom ja............... blä. Men nu har jag ju fixat mig, så ska gå ner och kolla på min syster som ska sjunga på ''Tant Annas'' (ett nattcafé för er som inte vet det) med min vän Annie. Får göra det bästa av situationen. och imorrn jobbar jag. Ska städa tre lägenheter. Kommer taaaa heeeeelaaa heeeela daaaageeeen, och kanske till och med kvällllen!

Pusss & smeeeek





Det blir..

..stugan. skjut mig.





Återkommer så fort jag kommer över en data.

inget internet

Hade inget internet igår, därför ingen uppdatering! Logiskt huh? Nämen kändes jätte tomt och konstigt att inte kunna vara online på facebook, msn eller kunna blogga osv på en hel dag! Vilket beroende man har mina vänner!

Idag är det hursomhelst fredag, känns väldigt skönt! Började dagen med att springa, (broarna runt) klockan 6 imorse! Inte många ungdomar som gör det ;) Sen har jag gått i skolan hela dagen och gjort mycket nytta faktiskt, känns skönt det med. Vad händer ikväll dåe? Ja jag vet inte jag, man är ju inte 18 så man kan inte gå på krogen, alla ens vänner ÄR 18, (typ) så man kan inte vara med dom heller. Mamma tvingar mig att följa med till stugan.. men jag vill inte. Åh fy. Vilken tråkig helg detta kommer att bli, känner det redan nu. Positiv inställning - fuck you!






Skinnjackan på - Dagens outfit







Skidor

Ja nu har jag åkt längd, blev lite senare än vad jag tänkt mig. Men härligt ändån! :)

Känner mig så himla stolt, faktiskt. Har inte ätit en endaste sötsak den här veckan, inte minsta lilla,  har tränat mer eller mindre varje dag, och ätit jätte nyttigt och i mindre portioner! Gah! vad detta känns bra! Fortsätta i denna riktning - jo tack! Måste ju våga visa upp mig i sommar! Nämen står fast vid mina 5 kg altså, dom ska väck! Kommer inte vara nöjd förns det, så spelar ingen roll vad NÅN annan säger.

Det viktigaste är att man är nöjd med sig själv, eller hur? :)





Snart kommer
Dagens Outfit upp btw, missa inte det!


Man kan ha det sämre..

Krånglat lite med blogg.se här på förmiddagen men nu kan jag logga in igen! Sluta tidigt idag, men det vet ni ju redan? ;)

Så idag har jag tränat och sen efter det ringde min kära mor och fråga om vi skulle luncha ihop, and so we did! Så vi åkte och köpte grek-sallad och satt oss på balkongen! :) U n d e r b a r t! Älskar vädret ute nu! Ska nog dra ut och åka lite längd också, har som sagt redan tränat idag..
Men det är ju såååå fiiint ute!
















Något jag verkligen längtar till..

..är sommaren! Det är helt sjukt, brukar i vanliga fall alltid tycka om vintern, kanske till och med mer än sommaren? Men nu har det helt vänt. Vill ha sommar NU! vill ha sommarlov, vill ha värmen, vill ha sol, vill åka bort! NU!!!!


Här får ni lite sommarbilder från 2009/2010.



GEE MIIIIG!!!

 



Godmorning sunshine's

 

 

Vadå drogad tjej på bilden? Haha, bjuppar på den hursom.

Är ni vakna där ute då? Tisdag idag, solen skiner som bara den, åh underbart! Vill ha sommar NU!

 

 


Mina nya skor!!!

Fick jag ikväll! Direkt ifrån New york! fräsigt! Tack snälla Helen! :)





Graffiti Nails

Lite småå frääänt ändååån... ;) hihi.





Första skoldagen

Första skoldagen efter mitt sportlov nudå, fy bubblan vad jobbigt det var! Jobbigare än vad jag kom ihåg att det var! Varit totalt opepp och det var jag nog inte ensam om! Jätte deppig stämning på skolan va var det var. Fast det är ju i och för sig förståligt, en flicka som nyligen dött! Usch! Det är så hemskt! Helt sjukt! Jag kände inte henne, men mina tankar är hos er som kände henne! Vet ju hur jobbigt det är.. nej gud, huvva!

Sammanfattning av dagen då, riktigt dålig dag, känns som tiden stått still och ja, nä. Blä för skolan, blä för döden.

Konstigt inlägg detta blev.. Men typ så jag känner mig just nu - konstig.






Fiskmat, jobb och solsidan

Måste fatta mig kort, för solsidan börjar snart! Jobbat hela dagen i alla fall, det har gått jättebra, var nästan kul idag! Ätit nachos också ♥ och nu ska jag som sagt kolla på sunnyside med mina vänner Ben & Jerry ;)





Va kul att så många gillade mitt hår förresten! Blev jätte glad när jag logga in nu och såg alla kommentarer! Pusss på er!



Håret

Här får ni se hur mitt hår blev! Slinga det som sagt ikväll, ska börja med det istället för att färga hela utväxten! Vill inte vara hel blond längre.


Vad tycks?
:)





Säger godnatt nu också, ska upp och jobba imorrn.. *suck*



Vem tror ni vinner Melodifestivalen?

Ska kolla på melodifestivalen nu! Vem tror ni vinner? Jag vet inte riktigt vad jag tycker, har ingen direkt favorit.
Dom understrykna är dock lite bättre än andra då :)





P.S ni får se håret sen!

Just nu...


 


Badat

Åh vilket fint väder det är ute, blir alldeles lycklig! :D
Åkte lite längd imorse, så när jag kom hem var jag så trött att jag hoppade ner i ett varmt bad, låg där riktigt länge, så nu ser hela jag ut som ett litet russin! thihi.
Så just nu springer jag omkring halvnaken, fixar och donar, lyssnar på högmusik och är ensam hemma, älskar att vara ensam hemma!

Men ska nog ta det lite lugnt nu, lägga mig och kolla på film, eller kanske gå ut och lägga mig på balkongen? Eller är det kanske för kallt för det.. Hmm, får testa! Löööve


Gulligt rosa badrum!




Blue love

Känner att jag kommer klä mig mycket i  i sommar! Så himla snyggt! Älskar den här ''Marine-looken'' mums!

Inspiration, conversen är redan beställda! :D


 

 


Återkommer nog idag


En bloggvärld utan Julia, det är ingen bloggvärld!
;)

.....

 



Mama's house

Nu är jag hos mamma, ska som sagt vara här på lovet! Känns som det var jätte längesen sen sist jag var här.. :O
Hmm, aja. Idag har jag inte gjort mycket alls, fast ändån. Har kollat på film med Pia, tränat, städat hela mitt rum, packat och förflyttat mig till mamma. Ni kanske tänker, ''Jaha, vad jobbigt?'' Men det är faktiskt väldigt krävande att byta hem om man heter Julia Björkstrand! Har ju med mig ALLT om man säger så. Nämen.. (räknar väskorna bakom mig) jag har med mig nio väskor hit den här gången ;) tsss.


Slänger in en nytagen bild på mig och mina syskon också ;)




Sängen

Lovade ju en updatering, så här får ni en liten. Ligger i sängen just nu, ska slå på nån film att somna till tror jag. Så vi får höras imorgon! Imorrn åker jag till min mamma också, ska vara där på lovet. :)

Pussen




Jobbat klart

Jobbat hela dagen, det gick faktiskt väldigt bra idag, jag och Anna var riktigt snabba! :)
Efter jag kom hem har jag bara hunnit ätit middag, och tagit en dusch. Och nu ska jag kolla på solsidan! det bästa med söndagar? ;) Hörs sen!



Hade ganska så rätt..

Sara och Daniel gick vidare! Tyvär inte Linda dårå, som jag tyckte var apsilut bäst! Menmen. haha, Nu tror alla att jag är värsta schlagerbögen här ;) But maybe I'am? 


Passar på att säga puss och godnatt till alla där ute också, eftersom jag måste sova tidigt ikväll!
Hörs imorgon, le love ♥




Andra chansen

Har vi precis käkat jätte god middag, köttfärsbiffar och klyftpotatis, mums! Och nu ska vi krypa ner i soffan och kolla på Melodifestivalen, andra chansen ikväll! Vilka hejjar ni på? Mina favoriter är nog Linda, Sara och The moniker.







PW

Eller powerwalk som det heter, har jag precis varit ute på, känner mig så duktig! :) Men det är faktiskt riktigt skönt att gå på morgonen, fast ja morgon och morgon.. klockan är snart fyra. Hah. Men så blir det ju när man tar rejäla sovmornar! ;)





Movie tajm

Gör som igår och som jag typ gjort hela dagen, kryper ner i sängen och slår på en film!
Ringaren i notre dame
tror jag blir passande att somna till tonight!

Hoppas alla har en fin fredag! Pussen





Filmtips

Började kolla på Tusen gånger starkare igår och såg klart den nu idag! Rekommderar den verkligen! Man känner igen sig jätte mycket i den, den är en typisk ''Högstadiet-tonårs-film''.
Om ni inte har sett den, se den!







Första lovdagen

Godmorgon solstrålar!
Idag är det första dagen på mitt sportlov! Så himla skönt att få sova ut på morgonen! love lov. Det är nog det bästa med skolan. hihi.

Idag blir det nog en lugn dag, vädret ute är kasst. Det bara regnar och regnar och stormar och stormar. Inte så kul, men då kan man ligga inne och kolla på film, och det gilllar jag. Så inte så dumt ändån. Mysdag helt enkelt! :)

Haha (läser igenom det jag skrivit) och uppmärksammar mig om att jag först skrivit solstrålar, och sen att vädret suger.. Lite ironiskt sådär.  ;)


Utanför mitt fönster just nu..




Godnatt

Kryper ner i sängen och slår på en film nu, så tar och säger godnatt! Pusspåerrrr!




Me and my microphone?

Njae, detta var en flopp av September, om ni frågar mig! Vad tycker ni? :)





Sådära..

Det var egentligen igår jag ska skulle skriva det här inlägget, men det funka inte! Min blogg låg helt nere igår, vet att andras också gjorde det, men min funka inte alls. Märkligt! Men nuså, nu funkar den ju! Känns som jag hunnit med så mycket sen sist, som att det hänt så mycket. Och det har det visserligen gjort också. Jag har till exempel pluggat ihjäl mig, men vet ni? NU ÄR JAG KLAR! (typ) och NU har jag looooov! what a feeling! :D Så nu kan ni förvänta er en massa uppdatering och en massa roliga inlägg, tjooohoh va? ;)

Kolla vad jag hunnit med denna vecka, känner mig faktiskt riktigt stolt! :D Älskar att ''bocka i'' saker jag gjort. Speciellt när det är tråkiga saker, eller vad säger ni? Håller ni inte med mig?




Måste också säga kärlek till denna låt. Känns som jag lyssnat på den i 48 timmar. hehå



Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0