Yran

Godmorgon, har ni sovit gott? Det har inte jag, eller jo dom timmarna jag sov, men inte blev det många. Det var verkligen jätte kul igår i alla fall. Therese kom till mig redan på eftermiddagen så fixade vi oss och fjanta loss, sen fick vi skjuts av snälla Viktor, så vi slapp betala 136 kr som tåget kostar, det är GALET. Sen drog vi till Sofie, hängde där ett tag och sen var det yrayrayra! Kanon kul var det! Och nu ska jag bara ladda upp för yttligare en kväll, hoppas den blir lika lyckad!
Föresten är det nån som möjligtvis ska åka från Järpen till Östersund typ klockan fyra-fem? Letar skjuts eftersom bussarna och tågen går sämsta tiderna. Hör av er i sånna fall, vore bäst!


Jag just nu, tröttare cheyyy, ett under att jag är vaken.



Ikvälll blire Hoffmaestro!

Hemma igen

Kom egentligen hem igår, men hann aldrig skriva nått då, hann inte gå på yran heller för den delen. :( Men har två dagar framför för mig nu istället. KOMMER BLI SÅ KUL! :D

Min lilla semester nudå, känns som jag varit borta en evighet men var bara borta en vecka. Men jag gjorde ganska mycket saker och förflyttade mig en hel del så det kanske är därför det känns så. Just nu är jag lite sådär halvt stressad så jag berättar lite snabbt och sen får ni nöjja er med lite bilder. Vi åkte ju ner till Öregrund, där man kan säga att vi hade hållplatsen typ. Där befann vi oss mest, åkte båt, träffa folk, käka glass, shoppa, bara sådär allmänt mys. Sen tog vi en sväng till åland, det var galet, galet kul! Jag var också i uppsala och i sthlm. Shoppade som en tok och vi får inte glömma Grönan. Ungefär så. that's it. :)



Med tre stycken bilder säger jag bye bye

Nu sticker jag, mamma och Anna till Öregrund/Sthlm, impulsresa - typ. Kommer bli bästast. Sorry för bloggtorkan, vi höres. ♥



New shoes



Vi låtsas som att ingenting har hänt..

..och berättar lite smått om vad jag gjort dom senaste dagarna då jag inte orkat blogga. I Tisdags och onsdags var det ju Järpen marknad här på byn. Det och popblaster som typ är årets händelse här. Frågar ni mig är det ingen direkt hitt, men det är ju kul att det händer nånting här åtminstone. Så tisdagen spenderades till att knata omkring där, dock i spöregn. Men med rätt folk så blev det en bra dag. Sen på kvällen var det tjobaliho på Zarolla (Pizzerian), ja hör och häpna. Nämen det var faktiskt riktigt kul, mycket folk var det där också. Band som spelade och hela trudelutten. Trevlig kväll/natt. Onsdagen då, hmm. Tror jag blandar ihop dagarna lite här. Menmen. Jag målade vårat hus med lillasyster nån dag iallafall, sen har jag tagit svängar till Åre, shoppat, tränat, stött på björnar ju (inte varje dag man gör det!, färgat mitt hår(!!!) Och förut ikväll var jag på bilbingo, whoopwhoop! Vann ingenting, men det är lika kul ändån.
Sådärja, pju, en snabb resumé fick ni där! Just nu är klockan 01:20 och jag har inte en susning om vad jag gör uppe. Kanske just för att jag fick lite blogganda såhär på nattkvisten. Kanske, kanske inte. Funderar faktiskt på att ta bort min blogg, en gång för alla, tänkt på det dom här dagarna, tänkt på det länge. Ganska patetiskt egentligen, om man inte har en känd blogg, är känd eller bara har jäkligt intressanta saker att förmedla vill säga. Men jag är inget utavdera..
Aja, vi får se. Den som lever får se!

Godnatt!

AHMAGAAAAD!

Jag var ute och sprang alldeles nyss i Elljusspåret, där jag alltid brukar springa, på samma gamla vanliga ställe liksom. Och vad tror ni inte jag stöter på då!?!?!? En bjöööööörn!!!!!!!!!!!!!!! och inte bara EN! Utan TVÅ!!! En big mama och dens unge!!! Tror jag seriöst aldrig springit så fort i hela mitt liv! Gud vad galet! 150 meter ifrån, max! Shit vilken adrenalinkick altså! Gud!

Everything is poetry baby

Inatt har jag nästan inte kunnat sova något alls, vet inte vad det är med mig! Tänkte så himla mycket, på så mycket. Huvudet bara snurra, orden bara flöda. Och eftersom ingen var vaken och jag inte hade nån att prata med så skrev jag istället, jag skrev och jag skrev.
Här är ett utav resultaten. This is for you!


Jag önska att du nån gång kunde förstå
Att det är dig jag jämt tänker
Du är allt jag någonsin velat ha
du är så jäkla bra
Dina ögon, din röst och ditt leende
utan det kommer jag känna mig döende
Jag drömmer alltid om dig på natten
du, och alla dom där skratten
åh vad jag minns
du är den finaste som finns
Men att du nu en annan tjej har
Gör mig bara mer ledsen för varje dag som är kvar
Varje dag som är kvar av mitt liv
Jag kommer måsta ta ett jätte kliv
För att glömma bort det här
Jag lovar och svär
Det blir inte lätt
Men det måste gå på nått sätt
För eller senare jag kommer glömma
När jag dig ur mitt hjärta kommer tömma
Just idag tror jag inte att det kommer
Men jag måste försöka ändå
Det värsta är
Att jag är så kär
Och att det gör så ont när jag tänker
Att jag aldrig dig kommer
Det kommer aldrig att bli vi två
Det bara är så.

Övningskört

Ja bilden säger väl sig själv..
Jag har faktiskt blivit jätte duktig! För att bara ha kört tre gånger så! Tycker dock fortfarande det är typ det läskigaste som finns men samtidigt väldigt kul. En skräckblandad förtjusning kanske..



Packar

Godmorgon!
Håller på och packar för fullt här, nä jag ska inte åka bort till nått roligt ställe. Utan jag ska åka hem, hem till mammi. Inte varit där på hela sommarlovet. Men nu är det dax. Tror jag ska vara där resten av sommaren faktiskt. :)

Packning

Nu har jag bokat..

..biljetter till årets storsjöyra! tre-dagars! snacka om att jag är glad, ren lycka. Trodde inte att jag skulle få gå i år pga vad som hände sist när mina föräldrar släppte iväg mig till östersund, uschabuscha! Men shit happends, och det är inget som kommer hända igen, nånsin. Så det här kommer bli bäst, bästast. I'm so happy!


Godmorgon!

Idag är jag uppe väldigt tidigt, det borde jag inte vara egentligen. Med tanke på att jag gick och la mig vid halv fem imorse. Men jag har drömt jätte mycket konstiga drömmar inatt, speciellt en, usch! Så jag har sovit AP dåligt. Men jag är ändån inte trött nu, inte alls faktiskt. Mycket märkligt eftersom jag i onsdags sov borta och sov cirka tre timmar på ett GOLV dessutom och dagen efter det somna jag vid halv sex och klev upp sju, eftersom jag var tvungen att vinna en sak på tradera! haha och inatt sov jag som sagt inte många timmar heller. Nu blev det mycket sleepytalk här, vi kör en liten sådär fin övergång och berättar att igår var vi på grillmiddag och sen var jag, min kusin och några till ute halva natten och hitta på hyss ;) Väldigt trevligt hade vi det! :) måste göras om.
Idag är det då lördag, och jag vet inte vad dagen har att vänta sig riktigt. Mina syskon sticker iväg så det kommer väl i alla fall vara ganska lugnt här, antar jag. Fast jag är ju kvar.. ;) Vi får se helt enkelt. Nu ska jag iallafall ta och göra mig en smoothie. Puss

Hela Kissies låt

Haha! ja, vad fan ska man säga?




Förlåt, men jag dör!

Hade det jätte mysigt igår! Kom fler folk än vad vi hade trott och det blev jätte lyckat! :) Senare blev det dock lite bråk och tårar, men det har vi nu i efterhand kommit fram till att sånt kan vara nyttigt, och så släpper vi det. Idag har jag degat hos Josefin hela dagen, och nu är jag hemma hos pappa igen. Så nu ska vi kolla på Alice i underlandet (har inte sett den än!!) och bara ha filmmys. Blir en tidig kväll ikväll, jag är d ö d.


Assså gud, sorry som sagt! Men denna är så sjukt rolig! Våran humor idag.


Färdig för grillkväll

Ska strax ner till Jesse, så ska vi fixa lite och gå och handla. Sen ska vi och massa andra folk vara nere på stranden och grilla hela kvällen! Ytterst trevligt! :) Hoppas alla får en bra.. onsdag kväll! Det spelar verkligen ingen roll vad det är för dag när det är sommarlov! wihoo







Hårfärgs hjälp!

Jag behöver eran hjälp, eller eran åsikt. Vilken färg? Vet att på vissa bilder är färgerna ungefär samma men jag skrapa bara ihop nått. (varning för gamla och fula bilder) hjälp tack!




Filmkväll

Yesbox, nu ska jag sticka ner på ica och handla lite smått och gott till ikväll, för jag och brudarna ska nämnligen ha filmkväll. mys på det! :)


Jag just nu.


Lite av shoppingen


Kjol Bikbok 199:-
Basic linne, gina tricot 149:-
Kjol Gina tricot. Endast 99:-
Klänning Gina tricot 199:-
Stor tröjja för lite pengar. Endast 50:- som ni ser.
Mysigaste koftan. Velat haft en sån länge. Den blev min för 299:- från H&M.

Det här var det jag köpte igår i Örebro, får se om jag visar reste sen. ajj lööve clåthzz


Yes baby, I'm home

åh trött_tjej_93 eller? Åkt bil hela natten inatt. Men nu är jag är i alla fall hemma, hemma igen. Blev inte borta så länge, inte så länge som jag trott i alla fall. Jag skulle gärna varit borta längre, Samtidigt som det faktiskt är ganska skönt att vara hemma igen. Jag har i alla fall haft det toppen! Träffat massor av underbara människor, gamla som nya. Gått på liseberg, fått shoppat, åkt båt, solat & badat, varit på museum. Ja allt som hör sommaren till. lovely.
Nu ska jag packa upp lite smått och sen lägga mig och sova ute i hammocken i det underbart fina vädret! åh vad klyschig och överdrivet positiv jag låter! ;)

Lite pixxx :)

JAG var på flygmuseum
Det var lite små coolt
''När jag blir stor ska jag bli Pilot''
Julia & Anna
Just for you Annie-hoe!
Älvborgs fästning
Göteborg

Universeum
hajjj

Jag skämta bara, jag ska ju bli astronaut!



Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0