It's maah birthdääy!

NU är jag äntligen hemma, eller äntligen och äntligen. Har inte direkt längtat. Skulle kunna stannat i turkiet föralltid kändes det som. Åh vilken underbar resa det var. Men som sagt nu är jag hemma igen, tillbaka till vardagen och till rutinerna. I alla fall i två veckor, för sen är det sommarlov. woho!
Nått mer roligt är att idag fylller jag år. 17 år. Galet vad gammal jag håller på och bli. Åren bara schwissar förbi. Blivit så gammal att det knappt är roligt att fylla år längre, eller jo det är det alltid, men det känns inte som man fyller år, det känns inte som när man var liten.. åh vad nostalgisk jag blev nu.. höhö. Dagen har hursomhelst spenderats i ett x2000 påväg hemmåt, inte speciellt roligt altså. Men ändå helt okej. Allt känns så okej just nu. Har så mycket framför mig känns det som.
Det här kommer bli perfeccct!




Back in sweden.

Då har man landat, hemma igen, hemma i iskalla sverige. Huvva! Är inte hemma hemma än, utan befinner mig i Öregrund. Ytterst mysigt. Massa folk här! Jag har i alla falla haft VÄRLDENS BÄSTA VECKA I TURKIET! Och då menar jag världens bästa. Allt har bara varit underbart och perfekt, gått som på en räls. Detta behövde jag verkligen. Ni ska få veta mera och få se lite bilder senare tänkte jag, när jag kommit hem till mitt riktiga hem. För nu har jag inte någon tid. Tänkte bara visa att jag lever och är back on track.


Nu far jag!!!

whuuupwhuuup! Byebye Sweden, hello Turkey!




Jag just nu, lycklig, förväntansfull, nervös och bara aaaaah! :D



One day left!

Låter mycket coolare om man säger det på engelska, hoho nämen nu är det bara en liten dag kvar hörrrni, knappt det! Tidigt imorgonbitti drar vi till Arlanda och sen bär det iväg till Turkiet! I en vecka. Kommer bli underbart! När vi bokade den här resan nångång i januari, februari kanske, kändes det som en evighet tills vi skulle åka, men nu, nu är snart dagen här. Tiden har gått så fort. Kommer i alla fall bli awsome, och jag kommer vara datafri hela tiden, som ni kanske förstår, och förmodligen mobillös också. Så jag kommer vara unconnectable, typ. Bara så ni vet det.

Och nu är jag stressad kan jag lova, har inte packat eller fixat nått än! Drar alltid ut på allt i sista sekund. Aja, bäst att sätta igång nu. Måste fixa händer, fötter, måla naglar, duscha, hårinpacking, skrubbaskrubba, ansiktsmask, tvätta, städa, fixa kameran, fixa musik, ladda all elektronisk skit och PACKA! Gosh! Har lite saker att göra med andra ord! Ska försöka blogga nått mer innan jag far, men om inte. Hejdå! ha det bäst! ♥





Dagens outfit.




Sovmorgon, typ.

Först vill jag bara säga att just nu för tiden bloggar jag bara när jag känner för det, orkar inte sriva en massa skit fast jag inte vill. Det vill ju ingen läsa liksom. Men fått väldigt många gulliga kommentarer och folk som frågar varför jag inte bloggar mer, gulligt!
Idag försov jag mig i alla fall, hade ingen viktig lektion, men ändån, vaknade inte av alarmet eller nått, så jag behövde väl sova. Så nu ska jag skynda mig till skolan, så jag inte missar nästa lektion.



Nya jeansjackan idag då, shoppade igår. tss



Du är för fin för mig, men jag vill ha dig ändåån..

Lyssnar på fin fin musik och städar, gud så mycket roligt man kan hitta när man verkligen tar sig tid att leta igenom allt och städa städa. Blev en väldans lugn dag idag, men det är ju så sjukt depprimerande väder ute, det bara regnar och regnar, och då går jag då inte ut!
Så en riktig mys dag blev det/är det! :)


CUT CUT CUT!

Cuttat mig idag, var på tiden, snart ett år sen mitt senaste frisörbesök var..! Beror nog på att är det nånting jag hatar så är det att klippa mig, ogillar starkt förändringar, och blir aldrig nöjd när jag klipper mig. Men man måste ju, ibland får man ju göra saker man inte vill.. eller hur? Tror mitt hår mår väldigt bra just nu i alla fall.


Det blev fett shorrt, men jag gillar'e FAKTISKT! känns så himla fräscht och friskt! Ingen bra bild dock, men är inge fotogenisk idag, (är jag aldrig, men ännu mindre idag) så det var svårt att få till en bild. Ni får se mer nån annan dag, ska färga det också, whoho! Livet är rätt bra just nu, fått åka till mamma igen, fixat håret, vi ska grilla, och det är låång heeelg! :D


Hejsan Bloggen!

Här är tjejen som är sämst på att uppdatera, förlåt för det. Jag har bara verkligen ingen lust att skriva längre, vet inte varför, men så kan det ju vara. Det lär nog komma tillbaka, det går ju i vågor, bloggvågor.
Min vecka och helg har väl i alla fall varit bra, inte speciellt händelserik dock, spenderat min mesta tid hos Jesse och bara tagit det lugnt. Är ju sjuk som vanligt så. Men det börjar gå mot den positiva sidan som tur är. Så trött på att vara sjuk, alla är verkligen sjuk hela tiden också, inte kul.

Nu ska jag ta och byta sängkläder, stannar ju här lite längre än vanligt, sen ska jag vara hos mamma lääänge! :) ska bara fixa lite tills imorrn sen går jag och lägger mig. Sååväääh likzååm ♥ Det är ju en stor dag imorrn, eller? ;)




I löve my new jacket.

Kom hem vid halv ett idag, älsklingstorsdagen som vanligt, två lektioner, lovely. Först matte, fan vad det går skit i det ämnet för mig altså, ska INTE läsa matte B nästa år! Sen så hade vi idrott och då ''sprang'' jag och Annie-hoe broarna runt, det tyckte jag var väldigt duktigt gjort, det är ju en halv mil liksom!
Nu ska jag äta nånting, fixa iordning mig och sen ska jag till körskolan, whoop whoop!





Sjuk igen?

Kanske dags att slå sig ner med datorn ett tag? Inte suttit vid MIN data på hela den här veckan, på tre hela dagar! Varit sämst på att uppdatera, Men har gjort en massa annat. För den mesta delen varit med och tagit hand om min sjuka kompis Josefin. Va där hela kvällen i måndags, sov där i tisdags och var där idag. Och nu är jag också sjuk.. igen! ''Jippie'' Men det är inget allvarligt, är bara förskyld som resten av den här byns invånare är tror jag..!
Nä nu så ska jag ta och måla mina naglar, fixa lite och sen sova, I TID. så jag orkar pallra mig upp imorrn.


Sofie och jag i lördags! :)



Hos Sofie!

Sitter hemma hos Sofie på frösön nu, vi vaknade alldeles nyss. Kvällen igår var bästare än bäst! Så jävla roligt hade vi! :) Så idag är man trött, mår väl som man förtjänar kanske..
Just nu sitter jag i här i köket, medans sofie springer omkring och fixar och donar och grabbsen lirar tv-spel. Ytterst trevligt. Jag vet inte riktigt när eller hur jag åker hem idag, det går ju fan typ inga bussar längre (känns det som) så jag kanske stannar här? Nerå, vi ska i alla fall åka och kolla på sofies nya lägenhet idag, det blir kul. Nu ska jag vara lite social, l8er!


Första maj.

Ny månad nya möjligheter, eller vad säger ni? första maj idag ju. Det känns som den här månaden kommer bli riktigt bra, åker till turkiet om 20 dagar, fyller år den 30:e! Och inleder månaden med att dra till Nälden ikväll då, (om jag tar mig dit vill säga!!) kommer bli fett! :D Med bästa Sofie!

Gårdagen då, ja vad ska man säga, lyckat? Hade as roooligt! tack allihopa som gjorde min valborg! Mer får ni inte veta ;)
Jag kom precis hem, sov över hos en kompis inatt. Så nu blir det bara till att duscha, kanske sova lite, (blev inte mycket sömn inatt) och fixa iordning mig och ladda för ännu en grym kväll tonight!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0