...


Första advent

Idag är det första advent hörni, dags att tända första ljuset i adventsljusstaken altså. Nu börjar julen närma sig på riktigt, åh så mysigt! Jag älskar verkligen julen!



Kika in mammas snygga pepparkakshus som hon gjort också! Dutti hon!


Lördag

Inte varit inne på datan på två dagar, duktigt det! eller ja, duktigt och duktigt.. det är väl inte direkt dåligt att sitta vid datan. Men lite smått coolt sådär äre iaf ;)
Därför den dåliga uppdateringen som ni kanske förstår.

Just nu sitter jag här, helt ensam hemma i mitt stora hus.. (vågar man säga så?) och dunkar musik på högsta volym och fixar mig, vet inte riktigt än för vad, men nått blir det nog iaf! Väntar på att min familj ska komma hem också, eller ja, rättare sagt på min mamma så hon kan laga en redig middag till mig! ;)




Dagens outfit - leopard





Hemma på lunchen

Bion var superduper bra igår! Jag älskar harry potter! Har alltid gjort och kommer alltid att göra! Ni får säga vad ni vill, men så äre! ;)
Just nu är jag i alla fall hemma, har fyra timmars hål så orka inte stanna kvar på skolan, tänkte att jag lika gärna kunde gå hem eftersom jag inte bor så långt ifrån skolan. Men ska gå tillbaka vid halv ett igen, då har jag geografi och sen digital design! Hörs efter det baby's!


B i o

 


Äkta kärlek

Jag och min vovve. Han var så mysig när jag kom hem idag då han bara rusa upp till mig och la sig hos mig, och låg där ett bra tag. Att man kan ge en hund så mycket kärlek altså. Älskar dig bebis ♥




I fakkking made it!

Klarade av alla redovisnigar och prov idag! Känns så jävla bra, så grymt skönt! en sån frihetskänla liksom! En sån tung börda som äntligen släppt från mina axlar. Stolt är vad jag är! :)
Men nu är jag d ö d! Sov nästan ingenting inatt, och eftersom jag varit så stressad och upptagen hela dan har jag inte hunnit med att ätit heller, så grymt seg är jag nu.. och vet ni vad? mina ögon var typ lila idag? coolt va? Eller mja, det är nog ett tecken på att allt kanske inte riktigt står helt som det ska! ;)

Nu ska jag ta det vääääldigt luuuugnt, vet att jag fortfarande har en massa arbeten kvar att göra! Men jag orkar inte mer, tror inte min kropp gör det heller - seriously! Ska nog dra ner och ligga i solariet lite, sen sovaaa!!!!!!




Har ingen tid..

..alls åt att blogga just nu! har så grymt mycket plugg att göra! men efter onsdag, då är jag fri! eller ja.. fri och fri, har inte så mycket då i alla fall. Så ni får helt enkelt leva med det och hålla ut! Önska mig lycka till, så hörs vi när vi hörs!


blääääääääääääääääääää


Nu ska jag ta mig ett bad

Vet inte vad det blev av den här dagen eller kvällen riktigt, skulle plugga men det orka jag inte, sen somna jag när jag skulle kolla på film och vakna nyss. Inte ätit nått annat än godis, och ja. Rätt knepig och värdelös dag blev det. Så nu lägger jag mig i badet och bara kopplar av och kopplar bort allt runt omkring mig. SEN får vi se vad som händer.. haha. Men känner mig ganska seg så kan nästa säga till 99% att jag blir hemma.




Jul-stämning

Lyssnat på en massa julmusik och kollar på gamla bilder, från förra årets jul och så. Snacka om att jag längtar! December månad är den bästa månaden på året om ni frågar mig! Alla är så glada och det är så mysigt!

Några bilder från förra julen.

Sista bilden är tagen med min iPhone (därav den dåliga kvallan)
HÄR hittar ni min jul-lista på spotify för ännu mer julstämning!


Sorry

För lite bad update, hade varken tid eller idéer att skriva igår. Jobbigt att ha en blogg ibland mina vänner. När man inte vet vad man ska skriva likzååm. Hoppas mitt tanke floow fungerar bättre idag då! :)

Jag vaknade i alla fall nyss, har ingen aning om vad som händer en dag som denna heller. Hoppas det blir nått roligt! Haha, va nerdie jag låter, men sån är jag.

Nu ska jag ta och äta en godisfrukost och fixa mig lite!


(söta byxor, haha)

Nyvaken

Vakna precis, grymt skönt att sova ut! tror jag behövde det. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. vi får se. Just nu sitter jag i alla fall och äter fil, och kollar på kassa gamla repriser på tv:n. hah kul! Tror jag ska plocka upp på mitt rum lite, och försöka få bort lite mer plugg, men vi får se som sagt ;)


Jätte vitt och fint var det ute idag, allt var verkligen vitt i alla fall! (Utanför mitt fönster just nu)



frukost, lunch, middag






Nu har jag fått helg

Kom nyss hem efter skolan, idag gjorde jag mitt geografiprov, vet inte hur det gick riktigt, men väldigt skönt att ha det gjort i alla fall! Nu kan jag börja bocka av min fina skol lista ;)
Helg har jag fått nu också, grymt skönt det med! Har inget planerat än så länge, tar allt som det kommer!
nu ska jag ta och hitta mig nått att äta, min mage kurrar! pusss


Ett bra avslut på kvällen

Tagit en lång dusch och nu ligger jag i soffan och kollar på Bonde söker fru i min rosa mjukisdress! Myspys! Sen ska jag gå och lägga mig och försöka läsa lite ur min svenskabok! Hörs imorgon! pusss




Jag älskar min skjorta

Känns som jag nästan överanvändt den lite.. love it.




Jag har att göra under min lediga dag...

..om man säger så! Nu kanske ni förstår hur mycket det är i skolan just nu, det är verkligen hemskt! Kolla på bara nästa tisdag! Förstår inte hur dom kan sätta in så mycket på en och samma dag! Men detta ska nog gå vägen.. hah




Tacos-middag

Nu har jag ätiti klart, jätte gott var det! tacos är nog det bästa som finns! Så mysigt att äta nu när det är mörkt ute också tycker jag, tända en massa ljus och så.





Tisdag

Kom nyligen hem efter skolan, som har varit helt okej idag även fast det varit en tisdag! (Har så många lektioner då och knappt några raster) Men det har gått bra som sagt. Och idag fick jag även veta att jag är ledig imorrn OCH på fredag! Hur skönt är inte det? En dag till helg då kan man säga! Love it! Och ikväll ska jag äta tacos, kan inte blir mycket bättre än såhär? eller jo.. men nästan då.



Packar upp

Sådärja, Måndag igen. Och nu har jag precis kommit till mamma, så håller på och packar upp för fullt, Har med mig 7 väskor hit den här gången, är nog rekord ;) Känns ytterst bra att vara här igen i alla fall, känns som det var en evighet sen sist. Nu ska jag fortsätta packa upp, sen blir det tv och plugg! Pusssen



Jag och lillasyster


Fars-dag

Det här var vad jag köpte till min pappa, klyschigt kanske, men har man världens bästa pappa så har man, inget man kan rå för liksom ♥





Ett kudd-örngott och en mugg, samt en låda :)

''Fixar''

Det är nog min grej det, om nån frågar vad jag gör säger jag ofta ''Nä jag fixar'', ''Jaha vadå?'' frågar dom då.. Men det brukar jag inte ha nått direkt svar på, eller det är så olika från varje gång liksom ;) Hursomhelst är söndagar oftast extra fixo-dagar för mig, typ städa, packa, byta sängkläder, ha hemmspa (typ lägga ansiktsmask, bada, fotbad m.m) måla naglar, duscha och ja massa fixfix. Ibland kan jag till och med kalla plugg för att fixa. Nu har jag precis t.e.x skrubbat hela ansiktet och lagt en ansiktsmask. Sen ska jag duscha, smörja in mig och fixa naglarna om jag hinner. Måste ju hinna plugga till provet imorrn! Packa till mammi som jag också åker till imorrn, och som sagt byta sängkläder och städa mitt rum hos daddy cool. Alot to do med andra ord!




Sunday morning

..mina kära läsare! Har ni sovit gott? Idag klev jag upp lite tidigare än igår. För er som inte fatta så var inlägget nedanför, med pilen riktat mot vilken tid jag klev upp, vid 5 nånting. Kanske inte alla som förstod det, men nu är det problemet ur världen ;) Jag somna vid halv 5 imorse i alla fall, och klev upp vid halv 9.. 4 timmar altså. Det är alldeles för lite för en tonåring som mig, men jag var ju tvungen att kliva upp och fira pappa idag, ni har väl inte glömt att det är fars-dag idag hoppas jag?
Ni ska få se vad min pappa fick av mig senare tänkte jag. 



Godmorgon.............!


Idol

Ska dricka julmust och kolla på Idol med familjen nu :)




Freeeedaag

Varit ledig idag, men det vet ni väl redan? Alla gymnasieelever i hela Jämtland, tror jag det var? Är lediga idag för lärarna skulle på någon kurs. Härligare! Så jag tog en rejäl sovmorgon idag, sen har jag gjort klart min satans geografi och hållt på med svenskan! Har oändligt mycket skolgrejer att göra altså! Känns som att jag inte gör annat! :( Men ikväll blir det pluggfritt tror jag, ska äta god middag, kolla på idol och så :) sen får vi se vad som händer.. Hoppas alla får en grym helg! loove



Just nu..

..telefon ♥




Min nya favorit låt?

Efter Daniel Adams-Ray nya platta har nog den här låten en stark andra plats på mest lyssnade låtar för mig den här veckan. Nästan lyssnat sönder den, men skit i de, brukar inte gilla, nästan hata kan man säga, ''bebis-röst-sånger'' men den här är fin! lyssna själv!




Måste säga att efter förra helgens ''Så mycket bättre'' avsnitt växte Petter i mina ögon.
Kolla på den här också, Lasse Berghagens version, såååå fiiiiiint!
När t.o.m Petter får tårar i ögonen - då är det fint!



Utanför mitt fönster idag

Snöat som bara den idag, mysigt! Och nu har jag bestämt att jag pluggat färdigt för den här dagen, fy vad jag jobbat! men fattar fortfarande ingenting :( kommer gå så dåååligt!
nu ska jag duscha och hjälpa till att skruva ikea grejjjor ;) TJING







Hemma från skolan nu

Kom precis hem med bussen, ingen vidare jobbig dag idag inte, two lessons sen sluta jag.
Meega naaajs! Haha, vart kom det där ifrån? ;) nånting som dock inte är lika najs är att på min lediga tid nu måste jag pluggapluggaplugga! Har ett stort geografi prov imorrn, och jag kan ingenting! Wish me luck säger jag bara! Finns det en gud eller nått där ute nånstans så hjälp mig, för jag behöver all hjälp jag kan få! seriously




Om Jullan själv får välja..

Mmmm..mums! Till och med varit lite nyttig idag! 1, 2, 3 gurkor ser jag! ;)




9:e november 2010

Tisdag idag, härligare, klarat av veckans två jobbigaste dagar - check! är ledig på fredag också, så bara två dagar till helg nu. Känns verkligen kanon! vad en liten dag kan göra skillnad altså! Dagen idag har förövrigt varit seg, har så många lektioner måndag och tisdag, men Annie var iaf på skolan idag, så det var kul att se henne igen, nu väntar jag bara in Jossan, hoppas hon kommer imorrn! :)

Nu ska jag käääekkaaa :)


Just nu, idag hade jag platt hår, längesen det.



Godnatt

Lovade mig själv att gå och lägga mig i tid ikväll eftersom jag varit som hjärndöd idag.. men nu kolla jag på klockan och den är över 12.. *suck* ni kanske tänker, ''det är väl ingenting!'' men jo, har man alarm som står på 05:30, och inte somnar så fort man lägger sig i sängen så är det inte bra. haha! Och dum som jag är så sitter och bloggar om det istället för att gå och lägga mig.. jaja! Ikväll har jag iaf tagit det lugnt, pluggat lite geografi och kollat på svenska hollywoodfruar (som vanligt) och på det nya programmet Ung och bortskämd. Snacka om blåsta människor, kan ingenting! Grymt kul! ;)

Nu ska jag sova, pussen.


Kooom heeem nuuuuu! :(

Åh, jag saknar mina fina flickor så himla mycket! Det känns som ni varit borta en evighet! Och det är jätte tomt utan er, speciellt på skolan! :( KOM HEM TILL MIG NU!!!





Det är mörkt ute när man kommer hem

Kom precis hem efter skolan, en lååång skoldag har det varit idag. Som ni kanske märkte igår, så var jag inte sådär jätte pepp direkt, men det visade sig idag att det var ingen annan heller, så jag är inte ensam. Vaknade hursomhelst på helt fel sida imorse och var inställd hela förmiddagen på att det skulle bli en skitdag, men jag arbetade mig igenom hela långa dagen, varenda lektion. Känns bra, och det blev faktiskt inte så tokigt som jag hade tänkt mig. Får jobba på min dåliga inställning där, eller om att ge upp hoppet på en gång kanske?

Nått som är lite depprimerande nu tycker jag, är att det verkligen blir mörkt på en gång, det är mörkt när man åker med bussen till skolan på morgonen och nyss när jag vänta på bussen börja det faktiskt skymma igen.. och ja, nu är det mörkt ute. och klockan är lite efter fyra bara.. Jag tycker det är mysigt, mysigt att vara inne, tända en massa ljus och så när det är mörkt ute. Men jag blir så trött, och ja, man blir liksom hängig av mörkret också.. håller ni med mig? :)



Svar: ''vilken foundation använder du?''

Fick en fråga om vilken foundation jag använder, och självklart svarar jag på det!

Jag använder mig utav L'Oréals true match foundation, i färgerna W7 och N5, den ena är ljusare och den andra lite mörkare. (brukar blanda, beroende på vad jag ska göra, skola eller fest liksom) Det är en krämig foundation och den har jag haft väldigt länge, provat många olika foundations, men den här har jag fastnat för. Den är bra och prisvärd. Du hittar den på dom flesta vanliga affärerna t.ex som H&M, Åhlens, Lindex, Kappahl osv. Och just nu får du den på kampanj pris hos Kicks.

 


Sitter och tittar på..

..Ensam mamma söker, haha, så dåligt program egentligen, men jag och familjen, eller ja rättare sagt jag och pappa brukar sitta och titta på det och skratta för oss själva, samma sak med bonde söker fru! Lite kul ibland sådär ;) vad brukar ni kolla på för program? :)



höstdepp?

Eller bara skoldepp kanske? Vet inte vad det är med mig riktigt, legat i sängen hela dagen typ, orkar verkligen inte resa på mig, det känns svin jobbigt. Känns grymt tungt att börja skolan igen.. :( bleeä. Men annars är det bra. Och nu ska jag kliva upp och rycka upp mig, ta en dusch och umgås lite med la familja. pussssi

just nuu. åhå vad jag bjuder på mig själv altså, osminkad hit och ofixad dit, det ni.



Sista dagen på lovet..

Godmorgon! sovit läääänge idag, sköönt! Är hur trött som helst, fast jag inte har gjort nånting, märkligt måste jag säga. menmen. Imorrn börjar helvetet igen dårå, tjoho! orkar verkligen inte, vart har det här lovet tagit vägen egentligen? Fattar ingenting jag. Det har gått dunder fort!. Jag får helt enkelt bara hoppas på att veckorna fram till jullovet går lika fort, eller hur? ;)

Nu ska jag ta och göra nån nytta, kanske öppna läxpåsen som jag knappt rört under veckan, jag borde, fast ne, eller.. jo, eller nä det lär ju inte bli så. Ofokuserad tjej här har ni mig!


Bjuder på en bild, som inte har nått med inlägget att göra och som inte är tagen idag.



Så mycket bättre

Ska titta på Så mycket bättre nu, så himla gulligt program tycker jag, och ikväll är det Petter som är huvudperson. Missa inte det, på tv4 klockan åtta!



Låten är också så bra, diggar ju Ted Gärdestad så.




Löve him


Älskar hans musik, speciellt hans texter. Han är bäst, han är min! haha
och nu finns alla låtar på Spotify. toppen!

Vi ser det snöar, vi ser det snöar

Det syns kanske inte så mycket på bilderna, men jo, det snöar faktiskt! :)


Bjuder på den här ''godmorgon bilden!'' och ja, det var kallt att gå ut utan byxor, men vad gör man inte för bloggen likzååm? *blinkblink*


Jobbat

Yes ni hörde rätt, idag har jag jobbat, hela långa dagen! Och kan ni gissa vart!?.... Nä trodde väl det, jag har hjälpt till på bilverkstan. Ja, ni hörde rätt IGEN! Har skruvat, meckat, lagat bilar, ja ni vet allt det dära jag kan! hihi ne, nu skemta jag. men har hjälpt till lite i alla fall, städat för det mesta, men det behöver vi ju inte snacka så mycket om ;) Så kul när jag och Anna kom dit och trodde att vi skulle rensa ur föråden i källaren så börja dom säga nått i stilen med ''Ja, ni kan börja där borta, så lägger ni alla oljefilter här, alla topplock där och alla skiftnycklar här'' Jag och Anna tittade bara på varann och ba: Eeeh skiftnyckel? Haha! Sjukt mycket skratt idag altså. Vi kände oss verkligen som världens dummaste med våra rosa tröjor och våra blonda kaluffser. kuuulkuuul! ;)


Hahaha, jag idag ;)



Anna gick verkligen in för det ;)



Rekommenderas

Har man världens bästa mamma så har man ♥




Höstbilder

Tog en promenad idag, i det finfina höstvädret och då följde kameran med, rätt mysiga bilder blev det faktiskt? Med tanke på min 7 mega pixels kamera så är jag rätt nöjd.

 

 


Asså, jag dör




Jag har inte orkat blogga..

..Men här får ni en bildbomb sen i fredags i alla fall! Grymt kul va vad vi hade!




Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0