Ny hårfärg?

Eftersom jag har så mycket att göra nu och under den här veckan så kan ni kära läsare få fundera lite över min hårfärg! Jag funderar nämnlingen på att färga det, är sugen på att göra nånting i alla fall, så less på mitt. Som man blir ibland. Så vad säger ni? Har ni något tips? Tar emot alla förslag med öpnna armar! :) typ nån av dessa färger.. Men jag vet inte, det enda jag vet är att jag inte vill ha hel mörkt hår.



Mest sugen på det i mitten tror jag. :) (typ som jag hade innan..)


Söndag

Shit vad helgen gått fort, fast jag inte ens gjort något? Sovit bort den kan man väl säga.
Idag har jag hursomhelst faktiskt varit duktig och pluggat fast jag mår som ett as, gjort klart alla frågor till historian som jag har prov på imorgon. Måste verkligen gå i skolan den här veckan, hur dåligt jag än mår! Får vila upp mig på lovet istället!

Just nu sitter jag och dricker te (femte koppen idag tror jag) och lyssnar på musik, mys.
Mår som ett as = ser ut som ett as? Ja det är hör nog ihop ja.





Sjuk

Jag hade rätt.. Jag blev sjuk. Har ont i halsen, ont i huvudet, snorar, feber och ja, hela kittet! Extra allt. Nämen typ. Så less blir jag, har verkligen inte tid att vara sjuk, det är så mycket annat just nu! Menmen, vad gör man liksom? Ne precis, finns inte mycket att göra. Ska man se det från den ljusa sidan så har man ju i alla fall en anledning till att bara få vara hemma, äta vad man vill, slippa jobba och slippa plugga.. Helt okej ändån.

Jag har bara legat i soffan och sängen hela dagen idag, typ gått emellan. Sovit till mesta dels bort dagen. Men hunnit kollat på två filmer faktiskt. Lilla sjöjungfrun och Mulan ;) hah..
Jag älskar!





Helg

Fredag idag mina vänner, hur härligt är inte det? :D
Min dag började dock inte lika härligt, hade sovmorgon så skulle ta nio bussen som ja går nio då (logiskt kanske?) men vaknade inte av mitt alarm, eller stängde av det eller nått. Så jag vakna tjugo i nio och formligen flög upp ur sängen kan jag säga er! Då hade jag liksom tio minuter att göra ALLT på, precis ALLT! Eftersom jag var tvungen att gå tio i liksom. Jag som brukar vara skitseg på morgonen och tar jätte lång tid på mig, och är det nått jag hatar så är det att stressa! Men ful, hungrig och nästan ovetade om vad jag tog på mig för kläder sprang jag till bussen! och jag hann! :) Tur det! Sen väl på skolan hade jag bara ett franskaprov att göra, och det gick super! :D Sen sluta jag eftersom min svenskalärare var borta! Det var härligt! Att få sluta 11 istället för halv fyra! STOR skillnad det!

Så jag åkte hem, tog en powernap (tror jag börjar bli sjuk..) sen hjälpte jag Pia och Anna som också var hemma att städa hela huset. Sen plugga jag och lillsyrran. Lite kul att båda vi har prov om franska revolutionen på måndag, och hon går i 8:an och jag andra året på gymnasiet.. haha. ;)

Sen kom pappa hem och vi åt tacos! mumsss! Blir en hemmakväll för mig ikväll, tror jag kommer vara hemma hela helgen. Tror som sagt jag börjar bli sjuk, och har feber.. :( bleä.


Me today. snygg tjej? Ja, elller inte. Pluggar'nnn





Åkte..

Japp, blev så att jag åkte på Nolia mässan idag. Var ganska så segt, men LÄRORIKT! faktiskt. Fick lite mer hum om vad det finns för nått där ute i den stora världen och vad jag vill syssla med. Så det är ju bra. fast jag vet fortfarande inte vad jag vill bli, men ja. Lite mer hum iaf ;)

Såg blondinbella gjorde jag också, måste säga, smart tjej det där! Blond och smart! ja där ser ni! Var faktiskt väldigt intressant att lyssna på henne och hennes life story!





Nolia Mässan?

Så himla seg just nu, kännts som det varit världens längsta dag idag.. helt otroligt att klockan knappt är tio än! Ne fy blä vad less jag är just nu. Varit väl en hyffsat bra dag och jag har fått mycket gjort. Men jag är så himla stressad! sjuuukt! Stressstressstress, har ont i magen, och kan inte somna på kvällarna, SÅ stressad är jag. :(

Menmen, ska försöka somna nu strax i alla fall, för imorrn kanske jag ska på Nolia Mässan i Östersund, Blondinbella ska ju vara där ;) Men vi får se, se hur det blir.


Jag vet i alla fall vilken föreläsning jag ska gå på i sånna fall ;)




Hihi, jag är såååå rooolig! ;)


Good girl

Kom nyss hem, ifrån skolan. Fick springa till bussen för att hinna med den, men jag hann! Trodde jag hade missat bussen imorse också (men det hade jag inte), så fick ta en annan buss, läskigt.

Sluta som sagt tidigt idag, sååå hiiimla sköööönt! Hade bara franska, där jag gjorde prov! Duktigt! och som gick bra också, ännu duktigare! :D
Sen hade jag idrott, då vi skulle ha längd, men jag åker då inga längdskidor i nästan 30 minus, aldrig! Så jag fick ha styrketräning istället, vilket jag älskar, eller ja, älskar är ett starkt ord! Men det jag föredrar bäst inom idrott kan man väl säga i alla fall. Där var jag själv nästan hela tiden också, jag och praktikanten, så jag hade min alldeles egna PT idag ;) huhu.
Tror ni jag har lite ont i min kropp nudå? Kommer bli värre imorrn.. Men det känns bra! Jag känner mig duktig! Jag passerade till och med en stor skylt påvägen hem där det stod ''Lösviktsgodis 5,90'' men vet ni? Jag passerade bara! DÅ är det speciellt!
Nä nu ska jag göra mig en smutttie till laaaaounch! CIAO!


Just nu.. En utslagen hjälte i sängen! Ser ni förresten var det står på mitt täcke? ;)




Tänker på dig

Detta inlägg är tillägnat åt min lilla lillasyster som just nu blir opererad! Tänker på dig babygirl!
Och det kommer att gå bra! ♥


 

 


Skolaskolaskola

Trött chey, ja? Har inget att berätta. Är bara grymt trött. Måste ta och gå och lägga mig och SOVA i tid ikväll! Annars har jag gått i skolan idag, som vanligt. Hela dagen. as usually. Så segt. Är grymt skolless just nu, är såååååååååhääääääääär avis på alla som tar studenten i år! Jag vill också! :( Menmen, jag behöver ett år till för att hinnna klart med allt! och för att positiva upp allt lite nu, så är det ju faktiskt snart sportlov! Och imorrn slutar jag 11!

Jag har förresten varit mega duktig och gjort massa franska ikväll, trés bien! Och nu ska jag ta mig en varm dusch! Pusspåer!


(Gammalgammal bild!)


Fullt upp!

Gått i skolan hela dagen, kom hem till mamma, packa, åkte till pappa, packa upp, och nu måste jag plugga! Så bloggen får lida, sorry.

Bjuder på lite ego pics sen idag så läääänge!






Fix-söndag

Idag har jag tagit mig en rejäl sovmorgon, sov till över två. skönare! och just nu sitter jag och pluggar! Försöker åtminstone.. Blir en riktigt slapp-lugn-dag idag! Ska typ plugga, städa, packa, äta och duscha. Fix-o-trix-sönda'n!

Just nu..



Nu är jag hemma igen, det blev så att vi åkte hem idag istället för imorrn. Alla andra åkte hem idag och så. Ganska skönt att ha en ledig dag hemma också. Men som sagt, hemma från två jobbiga dagar i Örebro nu. Eller ja, det var mest jobbigt igår, på själva begravningen. Allt var jobbigt, att se allas tårar, alla ledsna människor, och hela stämningen. Det kändes så fel. Det kändes fel att åka och bo i morfars hus som man alltid har gjort, fast nu utan morfar.
Det kändes fel att alla vi satt där, hela tjocka släkten, vi satt där och umgicks, åt mat, skrattade. Utan dig. I ditt hus.
Men vet ni nånting mer vi kände? Det var att på nått sätt var du ändån med, nånstans där så fanns du. Vi såg dig inte, och kommer inte att se dig mer. Men vi kände det, vi känner dig. Och du kommer alltid att finnas i mitt, och i alla andras hjärtan och minne som var där. ♥


Usch vad jag har oroat mig för att skriva det här, eller oroat kanske är fel ord men ja. Det finns så mycket man vill säga, så mycket man känner. Så det går liksom inte att förklara eller förmedla. Jag kan inte välja mina ord. Hoppas ni förstår kära läsare.

L O V E


Tidsinställt inlägg - Rätta svaret är..


..Örebro! Just nu sitter jag förhoppningsvis och förmodligen i bilen nånstans i sverige påväg mot Örebro. Jag ska på begravning på fredag (imorrn) på min morfar. Känns tungt, men det kommer att gå bra, hoppas jag. Kul att träffa alla i alla fall.


Scchteekig brrrrud va? ;) Ganska nöjd för att använda nått så simpelt som paint!




Packar..

Eller nu så har jag precis packat klart faktiskt! pju! Imorrn åker jag, eller vi. Upp och hoppa tidigt  och sen är det avfärd. Vet ni vart jag ska åka? Gissa! (det är inget roligt.. :()


Ni kanske kan gissa vad jag ska göra om ni kollar på kläderna.. (färgen)






Idag har jag namnsdag

Julia-dagen idag, grattis till mig och till alla andra Julior där ute! heho





Brrr

Vad kallt det är ute alltså! Jag kom nyligen hem, eller ja nu var det ett tag sen, typ en timma sedan. Har stått och väntat på bussen i nästan 40 minuter ikväll! Just nu hatar jag länstrafiken kan jag säga. Dom är alltid sena. Och i min kompis ovanliga fall igår gick den för tidigt och körde bara förbi henne? Blä!

Men nu ska jag inte berätta om hur sur jag blev/är på bussarna här i Jämtland, utan om vilken toppen dag och kväll jag hade igår. Igår var det ju nämnligen alla-hjärtans-dag, ingen som har missat det va? Eftersom jag är singel så tycker jag det är lite små fjantigt, men jag vet att om jag hade haft ett förhållande hade jag varit jätte mesig och firat ordentligt, så nä, jag hatar inte alla-hjärtans-dag så som många singlar gör. Utan jag gjorde helt enkelt det bästa utav situationen och firade dagen med mina fina tjejkompisar som också är singlar ;) En liten tradition så länge vi håller oss singel, annars får man inte vara med! så tjejer, våga inte skaffa er boyfriends nu! hähä.

Och nuuu, kom jag nyligen hem, käkat lite nachos och tänkte faktiskt ta och plugga franska, var till och med pepp på det, men insåg nu att jag glömt böckerna på skolan. När man för en gångs skull är sugen på att plugga har man inga saker!? Härligt, not.
Får bli en film istället då.. Jag klagar inte ;)


Hur firade ni alla-hjärtans-dag? Fick ni nått roligt? Jag fick godis utav mina söta föräldrar ♥





Jag låter mongo på film..

..men här får ni i alla fall se vart jag jobbar varje helg! Det är dom här två lägenheterna uppe vid tott och två nere på byn som jag städar.


 

Inte så bra kvalité, och den sista är det inprincip totalt jävla mörker på menmen.

Och haha vad jag babblar på, men det bjuder jag på!

 


Det blev..

..så att jag stannade hemma igår, men inte helt ensam, utan Tessan (som hon vill bli kallad, men för mig är hon och kommer alltid vara TP), kom hit igår efter hennes jobb. Så vi hade myskväll, svulla nachos och prata skit! riktigt mys! Nu har jag varit och precis lämnat av henne på bussen, så nu är jag home alone again, hoho.

Nämen nu blir det till att se nån film och börja fixa sig för ikväll ;)



Me and Tess på Yran 10'


Beslutsångest..

Hmm, ska jag följa med familjen och en massa annat folk till våran stuga ikväll, eller stanna hemma? Grymt skönt att vara hemma själv, men blir ju så lätt rastlös och så! Så ja, hjälp!
Hur ska jag göra?






Jockiboi ;)

Kolla vem som skrev till mig inatt dåååååå! Jag trilla nästan av stolen, Jag blir helt störd, en riktigt sån här ''OMG-en-kändis-typen'' är jag! Oavsett vad personen är känd för, b-kändis eller inte, whåtevääh? Sen prata vi i över en timme, Jag och jockiboi ;) cool_chey_93 är jag ;)

 

Haha hoho hihi

 

 




Godmorgon förresten!

Hur bär jag mig åt egentligen!?

Vet ni vad jag har gjort? Haha! Under två dagar har jag tappat ut hela 4 stycken vattenglas!!! Varav 2 stycken rätt på min stackars data! Fick panik båda gångerna, men snabb som jag var med hårfön och handukar klara den sig! Vilken tur! Tur i oturen! Haha.. Jag är klumpig!





Less

Idag har det varit en sån dag när allt bara går skit, ni vet när allt bara är fel, blir fel och går fel? Inget positivt alls. Och så vill jag inte vara, och apsilut inte här i bloggen. Därför säger jag inget mer och lägger ut dagens outfit istället!



Så kul, för bilden på smyckena tog sig av sig själv, altså det var inte meningen att den bilden skulle blivit tagen, men tyckte den passa mycket bra som ''smycke's-bild''


Natti ♥

Godnatt! Vi hörs imorgon mina elsklingar! ♥




1000 kr och iPod!

Ibland har man tur, städa igenom lite gamla lådor och så nyss, och vet ni vad jag hitta då!? JO min iPOD som jag letat ihjäl mig efter, då blev jag överlycklig! Och tro inte att det var sluthittat där, för 5 min senare hitta jag 1000 kr i ett kuvert som jag fått också ;S kom inte ens ihåg när! Tror ni jag blev ännu gladare då eller? Materiell lycka!


Nuudie bruudie



Skön dag

Sluta 11 idag, gillar onsdagar starkt altså! Och så hade vi gym på idrotten! löve på det med! Gick hem inprincip direkt efter jag slutat. Skit fint väder var det ute, men skit kallt också för den delen! Så när jag kom hem hoppa jag ner i badet och har riktigt tagit hand om mig själv, hårinpackning, skrubbat hela mig, smörjt in mig med massa krämer osv. Sånt som jag brukar använda söndagarna till! Men idag blev det onsdags spa istället ;)

Nu ska jag sätta mig ner och GÖRA en svenska uppgift! Och inte bara säga det ;)




Middag - Smoothie

Som ni såg i förra inläget med alla bilder, så blev jag inspirerad. Jätte inspirerad. Inspirerad att gå ner i vikt! Förra veckan såg ni kanske att jag också skrev om det? La ut en bild från nu och ett år tillbaka och snacka kilon. Jag träna på rätt bra då faktiskt och åt inga sötsaker, sen brast det. Som det alltid gör. För mig i alla fall! Men nu har jag bestämt mig! Och nu finns det ingen återvändo, (speciellt inte nu när jag publicerat det här) Nämen nu menar jag VERKLIGEN det! Är as taggad! Och mitt mål är -5 kg till sommaren! Tror ni jag klarar det? :D

Så nu får vi se hur det går! Har sparat alla skinny bilder, så varje gång jag blir sugen på något sött/onyttigt ska jag kolla på dom och komma ihåg! Smarrt va?


Just nu..



Inspirerande

 


Hej där

Fasiken vad jag och Anna jobbade igår! Hur många timmar som helst blev det, kom inte hem förns halv åtta! Men många timmar = Mycket pengar! tjihi. Jag orkade altså inte ens slå på datan igår när jag kom hem, landa direkt i soffan till solsidan, duscha, packa och boom i säng (typ). Och idag har jag gått i skolan igen, ny vecka nya tag. Är hos mammi nu också, känns som en evighet sen. Och gud vad allt blev osammanhängande nu! But I know you like it!

Förresten, så är det några som har frågat vart jag jobbar/vad jag jobbar med och hur det ser ut där jag jobbar. Jag städar lägenheter i Åre. Och jag hade faktiskt gjort en film till er, men den vill inte funka just nu! Men den kommer förhoppningsvis upp senare! Håll ut!

Bjussar på en bild kan jag göra i alla fall! snelllllll jaaaag




Melodifestivalen

Nu ska jag kika på melodifestivalen med min far, brukar ju vara rättså.. lame? Men nu är det så i alla fall. Vi ska väl tjoffsa ihop något gott också, har seriöst hur sjukt jäkla mycket mat som helst kvar från igår! Det är sjukt som sagt! Aja, blir i alla fall lugnt ikväll, ska upp och jobba imorrn så. Får se om vi hörs nått mer sen! Pussen



40-års-kalas!

Tänker inte ursäkta mig för dålig uppdatering nu, för det gör jag jämt, och det är väl ändå min blogg? Jag har hursomhelst haft fullt upp, är så mycket i skolan just nu, men börjar snart vara ikapp i alla ämnen! pju! Och så har jag hjälpt till att fixa Pias fest, partyfixar'n det är jag det ;)
Igår inträffade det stora kalaset i alla fall. Vi hyrde en lokal och var en massa släkt, kompisar och folk. Åt gott, jag åt verkligen hur mycket som helst.. helt galet. Sjöng karaoke, spela bra musik (Jag var festens DJ också!) Ingen fest utan mig alltså ;) Så ja, det var trevligt! myspys.

Vet inte vad jag mer ska säga så bjuder på en bildbomb instead.



Födelsedags''barnet''

Folk & Mat

Ser ni hur jag har förflyttas i kön? Rena rama paparazzi var det där!

FjÅrTiiiiizaRnaa
Haha, kolla ''the hand''
Sådära, nu orkar jag inte ladda upp fler!

Grattis på födelsedagen!

Idag har min låtsas mamma fyllt år! 40 bast är hon numera, fräsigt, eller ja.. Hon har hursomhelst varit med mig mer än halva mitt liv nu och betyder mycket för mig, så mycket att hon får ett inlägg här i bloggen! (Då är man guld värd) ;) haha.
Ikväll har vi i alla fall firat henne, drog på henne en ögonbindel körde upp till Edsåsdalen där hela hennes släkt hyrt en stuga och väntade, vi åt middag, tårta och ja sånt nivet! snacka om att hon blev överaskad! Roligare! Och imorrn blir den riktiga festen! funni.

Slänger in en bild på henne, säger grattis igen, och godnatt! Löverzzz




Buhuhu :'(

Vet ni? Min kamera dog igårkväll.. helt utan anledning, fattar ingenting!? och JA, jag har kollat batteriet, är faktiskt inte så korkad. (inte den här gången i alla fall!) Blev hur ledsen som helst! Vi som hade så fina band tillsammans, den var tamefan med mig överallt! Fan vad surt! Har ingen lust att lägga ut pengar på någon ny, samtidigt som jag måste! Jag måste ju ha en kamera! :( blääääääääääääääe!



Kom nyss hem..

Gått i skolan hela dagen, det har gått riktigt bra, jobbat på, och gjorde en svenska redovisning! *STOLT* Är det något jag hatar så är det redovisningar! Man blir liksom så.. nervös. Hursom, det gick bra, och sen fick vi kärleksmums/fiffiruter (kärt barn har många namn?) på matten utav vår mattelärare, då kändes livet lite lättare.
Efter skolan följde jag med Jesse och handla och sen drog jag och daddy cool till Åre på hemligt uppdrag! (kan inte berätta här och nu!) Och NU så kom jag precis hem.


Idag kände jag mig som ett djur, ett kattdjur.. ja leopard heter det ja!




Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0