Stockholm

Oj, tänkt på vad jag ska skriva i det här inlägget, vet inte vart jag ska börja liksom.. hänt så himla mycket den här helgen, känns i alla fall som det! Kan göra ett försök. Lördags morgon klev jag och Sofie upp tidigt, vi tog bussen till Uppsala och sen vidare där ifrån till huvudstaden med tåget. Det tog längre än vad vi trott och med lite felplanering så kom vi för sent in till Stockholm för att gå på Grönan som vi hade tänkt först. Så det blev till att hänga på stan istället, och det var ju inte helt fel det heller, shopping ♥ Sen kom Nanny (hon vi skulle sova hos) och hämta upp oss och så for vi till Nacka, där vi va ett tag och fixa oss och så. Sen drog vi ut, käkade, och sen mötte vi upp Amandus och drog på krogen! Så sjukt !¤#"%= roligt var det! G a l e t! Sen hittade vi oss tillbaka, sakta men säkert (Det är fan inte lätt att hitta helt själv i sthlm, min GPS i iPhonen var en trogen vän kan jag säga er) kom i alla fall hem på morgonen och då somna vi, direkt! Sen klev vi upp när Nanny och Foad kom hem. For till Nacka Forum ett tag, shoppa lite till. Sen skulle vi egentligen åka hem, eller tillbaka till Öregrund, men då fick jag veta att min kära pojkvän skulle förbi T-centralen idag, måndag morgon. Och jag ville så sjukt gärna säga hejdå innan han åker till Thailand, I EN MÅÅNAD! Så då ringde vi runt efter boende och om vi fick ledigt, och till sist nappade det och allt löste sig! Så glad blev jag då! :D Så då åkte vi till Ötermalm, satt på stureplan halva kvällen och åt och så först och sen gick vi till Emma, där vi skulle bo. Jätte mysigt var det! så kul att träffa henne igen! Men vi somna tidigt, var helt slut från kvällen innan och så. Och idag klev vi upp tidigt igen, packa oss ut, tog tunnelbanan till t-centralen. Åt frukost och sen satt vi och vänta på Joakim och Thommen. Sen var det så sjukt, för er som vet och har varit där, vet ju att det är GANSKA så stort på T-cenralen! Så stod jag inne på toan, i spegeln och tittade inte upp just för stunden, så kommer det bara nån bakom mig och kramar om mig, och jag blir jätte chockad och hoppar till och ser Jocke i spegeln. Och skriker ut av lycka. Haha, alla bara stirra. Men det spela ingen roll! Sen var vi med varann en timme, och sen var vi tvugna att skiljas åt. Så himla jobbigt, kommer fan inte klara mig, men jag måste! Sen så leta jag och Sofie hursomhelst upp vårat tåg och när vi hitta det for vi till Uppsala där vi stanna ett tag, mer shopping! haha ;) och sen åkte vi tillbaka till Öregrund, där vi är just nu. Här har vi grillat och ja, nu ligger vi här i sängen. Trötta och panka, men nöjda över en sjukt bra och fartfylld helg! Svårt att beskriva hur kul vi har haft det, i text liksom. Men nu vet ni lite vad vi hållt på med i alla fall, eller ja, ni som orkat läsa.. ;)

Imorrn börjar det tunga arbetet för er som vill veta också! Haha, det var därför vi åkte hit! Inte för att leva livet i estockholmo! Skärpning!



Mer bilder kommer sen, och videos! :D Pussss



Öregrund

Just nu sitter, eller ligger jag och Sofie i sängen med varsin data hemma hos Göran och Kamilla i Öregrund. Vi är d ö d a. Jag gick och la mig åtta imorse.. och sovit en timme ungefär. Dum man är. Men det hade ju sina skäl, om man säger så.
Under dom två dagar vi varit här har vi hursomhelst tagit det rätt lugnt (Vi börjar jobba på måndag!) vi har solat, ätit glass, varit nere på stan/byn, kollat i affärer, grillat, SETT EN ORRRM!!!, flyttat in i en stuga, flyttat ut ur en stuga, flyttat in hos dom, kollat runt på campingen och hjälpt till lite. Och igår stack vi ner på en uteservering och satt och prata och myste på, riktigt roligt var det! Träffa massa folk och så vidare. Och sen stack vi hem till någon random och käkade och sen cykla vi hem. Lite kul att när vi gick ut genom dörren så mötte vi postbudet, och hon ba med förvånad röst: Meen godmorgon flickor! Och jag och Sofie titta på varann och ba: Heh, aaa, eller Godnatt. Då skratta hon bara. hähä.

Nä nu ska vi nog sova en stund, eller duscha eller göra något annat nödvändigt!

På återseende!

Igår i hamnen :) det är så fint här!


Update

Nu skall jag och Jocke gå och lägga oss, (Vi sover i tvättstugan, haha!) för imorgon är det att kliva upp tidigt som står på schemat! Har en lång bilfärd framför oss. Första stoppet blir Järpen där vi hämtar upp Sofie, andra stoppet blir i Östersund där vi droppar Joakim. Sen är nästa och sista stoppet Öregrund. Där mina 5-6 kommande veckor kommer spenderas. Jag och Sofie ska jobba på en camping där! Ser faktiskt ifram emot det, och jag tror vi kommer ha riktigt roligt, vi två, som alltid. Tok-fior.

Jag kommer ha med mig datan så jag kan uppdatera, men vi får se hur mycket :)


Pusss och godnattt



Bara så ni vet att jag lever!

Så tänker jag snabbt säga att jag mår toppen! Turkiet var helt underbart, verkligen! Vi hamnade i Side och allt var verkligen hur bra som helst! Finns inget att klaga på på den resan i alla fall! Sol, bad, värme, god mat, turkar (skämt), hamman bad/SPA, shopping och så mycket mera! :D 


Det får räcka med info om Turkland så länge och så får ni njuta av några bilder istället! För nu ska jag, eller måste rättare sagt, jag vara social med min pojkvän som inte verkar ha allt för roligt (Han sitter med mitt diadem och tittar i spegeln och sjunger..) Japp, det är min pojkvän det! ;)



Hah, kolla namnen ;)

Jag blev förövrigt kär, i den häär hunden! Hur söt får man vara(!?)




Tidsinställt - Turkiet

 

Nu ska jag nog ha vaknat upp på hotellet i Turkiet! Om allt har gått vägen vill säga, jag menar, mycket som kan gå fel. Man kan missa planet, krascha om man är på planet, tylla bort sig, tappa bort biljetten, bli kidnappad, blivit fel i bokningen. Ja, ni fattar. Men jag hoppas att när ni läser det här så är jag precis där jag ska vara, på plats i turkland! :D



Impuls sväng till Turkiet

Nu sticker vi snart till flygplatsen, flyger i från Norge, Trondheim. Flyget går inte förns klockan tio ikväll tror jag. Så vi kommer landa nångång inatt. Ni får räkna med ingen uppdatering ifrån mig den kommande veckan, men nått tidsinställt kanske dyker upp. Det är jag, min syster och mamma som åker, och jag fick veta det i måndags så det blev snabba puckar! Men det är kul, lite impuls sådär. Resan är ospecificerad så vi vet inte riktigt vart vi hamnar än, och det är också lite spännande måste jag säga. Det står mellan Alanya, Kemer och Side.

Nä nu ska vi åka! Ha det så bra alla! ♥




Du är underbar

Måste bara visa er vad jag fick utav min pojkvän igår! Ja MIN pojkvän! Kan inte hålla alla känslor och sånt trams tillbaka eller inne! Vill visa hela världen huuur lyyyckliiiig jaaaag äääääär just nuu!



 

Fick väggdekoren, armbandet, halsbandet och ''stenen'' utav baby, och den fina kronan som man kan ha till lite vad som helst (jag satt ljus i den) av hans goa familj! Pusspåer!


Studenten

Snabbresumé av studenten:

Igår var det studenten, och det firades med att först vara i kyrkan och sedan på min skola i Järpen och titta på alla som gick ut där, sen åkte jag in till Östersund tillsammans med Sofie. Kollade lite på flaken där och sprang omkring. Måste säga det, fy tusan vilken skillnad det är mellan där och här där jag bor. Shit pommes fritt. Vill inte ta studenten här! hah. Aja. Sen åkte jag hem till Jocke, och firade honom som tog studenten, med hans släkt, vänner och massa mat. Myspys! Sen mös vi på, tog en bilrepa in das city, käka på max, och åkte hem. Eller ja, till hans hem. ;)

Här är lite bilder från igår! Snott dom utav Pia, så du får säga till om det inte är ok! :)
(Dock gjort om dom lite)





Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0