Det jag fick:

Här får se ni se tre av dom större sakerna jag fick igår. :D



Sen fick jag en massa annat fint också! tänk vad underbara människor man har runtomkring sig! ♥

Lycklig chey?

Förutom att jag är superduper stressad och går på högvarv är jag så himla glad, bra nu, bra nu, kompis det går bra nu! Helt klart! Haft världens bästa dag med underbara människor, hundratals gratulationer och fina paket! Kan inte bli mycket bättre, eller det skulle va om min älskling var här dårå, men annars! ;) NU ska historian få sig en titt sen ska jag sova.
IMORRN SKA NI FÅ SE VAD JAG FÅTT! :D


Lööööve

Måste tacka igen för alla gratulationer på facebook! Shit alltså, trodde man inte var så ''omtyckt''. Trodde jag skulle få några stycken så ''dum'' som jag var började jag svara på alla enskilt.. Det skulle jag aldrig gjort... hah. Men rättvist ska vara rättvist, och nu minst sagt har jag svarat på alla!

Pusss och godnattt!






18



Frihet|Freedom|ελευθερία|Liberté|الحرية|Freiheit|Vapaus|自由|Libertà|Frihed|Свобода|Libertad





Två timmar kvar som 17åring....

Har haft fullt upp hela dagen, eller ja, egentligen inte. Men min hjärna har fullt upp, fullt med att tänka på allt jag borde göra! inprincip! Jag har hursomhelst fixat en massa, jag har städat, bäddat rent och packat, åker ju till mamma imorrn och kommer inte komma till min pappa igen förns i juli. Så ja. Fixat ordentligt här på mitt rum. Sen så har historiaboken varit en kär vän idag med kan jag säga er, usch och fy för det där kalla kriget!

Nämen jag tänkte bara uppdatera er, sista timmarna innan jag blir myndig, tänk vad roooligt! Då får jag köpa cigaretter och snus, gud vad coolt. not. Fränare att köpa lotter om ni frågar mig ;)

Måste somna innan tolv, måste somna innan tolv. nån tvångstanke jag har innan min födelsedag och julafton! Så godnattttt! ♥



Här var jag inte 18 år.. höhö. snarare.. typ 5-6? eller vad kan man ha varit? Något sånt. Btw, jag är typ hyper! märker det va? Kommer aldrig kunna somna innan tölv. hihi.




Propp mätt

Nu har alla åkt hem och min familj har gått och lagt sig, eller inte min lillebror. Han och jag som är nattugglorna på det här placet! Vi har hursomhelst haft en super mysig kväll tycker jag, ätit jätte god mat och sen marrängswitch, swich? schwitch? swichth? Ja något sånt. Så nu behöver jag nog inte äta något mer den här veckan! (Men det kommer jag göra, såklart)


Nu tänkte jag ta och slå på en film och krypa ner i sängen, vi får höras imorgon alla sötnosar där ute! Pussssi






Väntar

Lite dålig update från min sida, men det får ni leva med. Just nu håller vi på och fixar med maten och i köket, eller dom fixar. Jag sköter ju musiken, och har blåst upp en och en annan ballong också! Det är så roligt ;) hihi.
Vi väntar hursomhelst på lite släkt som ska komma hit, äta middag, fika och bara umgås. Fira mig som fyller år på måndag! (hah ingen som missat det nu) och morsdag som är imorgon! Två flugor i en smäll.


Hörs sen!


Jag just nu, orka inte fixa mig direkt, men lite mascara, toffs, rouge och röda läppar funkar bra det med för en hemmakväll med släkten!


Fråga


Fick en fråga förut utav en läsare, ni får helst gärna ställa era frågor till mig i bloggsvar, men jag kan svara här med, ingenting är omöjligt :D

Frågan löd såhär:




Jag älskar L'Oréal's produkter, (som ni kanske såg i mitt ''kicks-inlägg'') Denna ansiktskräm används precis som den låter att göra, till att smörja in ansiktet med morgon och kväll. Just den jag köpte heter ''Dry and sensitive'' och är för torrare hudtyper, sen finns det för normala, och feta hudtyper.  (Tryck för större bild)
Det är viktigt att återfukta ansiktet efter långa dagar med smink och en massa rengöringskrämer som torkar ut huden. Låter som värsta hudterapeuten nu, men det är sant! Va noga med det tjejer, och killar med för den delen, tänk, ni har samma hud hela livet!

Hoppas du fick svar på din fråga Lina! Kram



Mys och 75 kr rikare

Mår sådära fortfarande, köpt mig en tidning och världens godaste choklad i alla fall, plus att jag lämna in en gammal triss lott som jag hade vunnit på när jag var och handlade, visste inte om jag skulle ta pengar eller en ny lott, men till sist bestämde jag mig för att ta en ny, och jag vann 75 kr på den! tjoho! haha. Ni som känner mig vet ju att jag blir glad vad jag än vinner :D



Kicks

Tog en snabbis på kicks, var tvungen att köpa lite saker :)


1. Depend rosa och brunt nagelack| 2. L'Oréal ansiktskräm| 3. Isadora mascara| 4. L'Oréal rengöring| 5. L'Oréal true match foundation x2.


Direkt ifrån soffan

Ligger i soffan, förflyttat mig från sängen, är hemma idag igen, har så ont i magen, har varit vaken sen halv fyra. :( Riktigt jobbigt! Vet inte vad det beror på, kan mycket väl vara för att jag är stressad, men jag vet inte.. Orkar inte tänka riktigt. Medan våra värsta eller bästa år (har ingen koll, eller det är ju typ samma sak) rullar på tv:n ligger jag här och tänker, och har faktiskt gjort två skoluppgifter också, såhär på morgonkvisten. Bra jobbat Jullan!




Hemma från skolan

Onsdag idag, och som ni vet brukar jag sluta jätte tidigt dom dagarna, och igår kväll fick jag veta att jag inte hade franska så då skulle jag bara ha idrott, och då kändes det inte alltför lockande att kliva upp och åka till skolan bara för det, plus att jag vakna upp med magknip. Så jag har varit hemma idag. Rätt skönt,  bara ta det lugnt, fått sova ut ordentligt, och gjort klart en till skoluppgift! Nu gäller det att köra gärnet in i det sista alltså! vadåå paniiiiiiik?

Ska visa er alla H&M saker sen hade jag tänkt, för flera har frågat om jag kan göra det, men just nu orkar jag faktiskt inte, jag vet, latare tjej. Men ni kan få se mina nya skor så länge som jag har köpt. Spanat in dom ett tag och ihelgen blev dom mina! :)



You are a cinema, I could watch you forever



 


Kläääderrrrrrrrrrrr!

Igår fick jag äntligen mitt H&M paket, visste ju att jag beställde en hel del, men trodde aldrig att paketet skulle vara så stort som det var!!! :O och det kommer två tilll!!! sjukt, men sjukt kul! ;)

Jag älskar kläder!




Körfältsgrillen

Åh, hujedamig, vad jag är tröttt!!! Sorry för den dåliga uppdateringen, men igår gick jag bara i skolan hela dagen sen direkt när jag kom hem fick jag, Josefin, Annso, Victoria och Noomi nått ryck och for till stan, till körfältsgrillen, och ja.. där blev vi kvar, ett tag. Kom hem vid 3! och klev sedan upp vid sju och så skola på det.. men jag klagar inte! tur att vi fick sluta tidigare, och jag hade jätte kul igår, så det gör inte så mycket! Man är ju ung ;) Påtal om ung.. 6 dagar till 18-årsdagen nu! det är inte ens en vecka!!!

Tröttt cheyyy



vilken helg....

Nu är jag på hemmaplan igen, kom egentligen hem vid.. halv sju typ. Men inte orkat satt mig här förns nu förstår ni. Jag har i alla fall varit hos min bebbi ihelgen, och ja, det har ju varit bra, som alltid, såklart. Mår bäst med dig ♥ Men ja, sen har det hänt en HEL del under helgen som har gjort det sämre, om man säger så. Fifan. Orkar inte ens skriva om det, så hemskt. Vet inte vad jag ska säga. Jävla skit kanske passar bra?

Vi får höras imorgon istället!


Bråttom

Sticker till stan nu, där jag kommer vara hela helgen (tror jag?) så ja, nu vet ni det! måste springa nuuuuu! puss

Fått helg

Lång skol dag idag, men det har gått bra, inte haft så många lektioner, som tur är. Dock lite segt att bara sitta på skolan, men bättre än lektion ju! :) Gjorde bland annat sista nationella provet idag, i engelska igen, hur många ska det behöva vara (!?) Så det känns väldigt skönt hursomhelst, att ha det borta. Behöver jag inte göra om matten så var ju det mitt sista nationella evaaaaaaaaah! ;)

Har gått och fått helg nu också, hade tydligen inga lärare imorrn (synd) så jag fick helg idag :D

Pusssss ♥



Riverside






Bästa dan i veckan?

Är det onsdag? Förutom helgen såklart är det lätt den bästa dagen för mig! Sluta 11 idag, så kom nyss hem. Har bara haft franska och idrott, där vi körde intervaller (Nivet springa som en galning, vila, galning, vila osv) Så jäkla jobbigt. Lärarna sa att man fick MVG om man körde så hårt att man spydde, jag kan säga er att jag nästan kunde uppnå ett MVG idag... Ja, då förstår ni. Menmen, nu tänkte jag ta och göra lite fler skoluppgifter ute i det fina vädret!


Hörs senare! :)


Nyss när jag satt och vänta på bussen, söt tjej...

Blablabla...

Idag har det varit en riktigt påfrestande dag för mig, först gick det verkligen så dåligt det bara kan gå på matte nationella som jag nämnde tidigare, ville bara åka hem och gråta då typ, men tog mig i kragen och stannade kvar på skolan. Gick på psykologin och fick veta att jag inte alls låg till som jag trodde att jag låg till i det ämnet, psykologi tycker jag är kul och hör till ett utav mina favoritämnen och jag har verkligen lagt ner min själ i det, så det gjorde inte saken bättre. Är verkligen otroligt less på skolan just nu, tror jag aldrig varit såhär less förut, skolan är aldrig rolig, det vet jag. Men jag har aldrig varit så less på själva arbetena som jag är nu. Känns knappt värt att gå gymnasiet, så känns det, huvvaligen.

Ikväll har jag hursomhelst bara suttit med en till psykologiuppgift, och den är äntligen klar nu! Känns skönt. Men vet ni vad jag gjorde medans jag skrev den? Haha, jag är helt otrolig. Jag somna, i datastolen, medan jag skrev på arbetet, och sov i 20 min! Helt galet!

Nu ska jag i alla fall dricka päron saft och unna mig ett avsnitt av desperate housewifes. :) L8erzzz



Jävla skit!

Precis haft Nationella i Matte B, och kan bara säga att det gick åt  ¤#%?=)*"#&%!!!!!!!!! Åh vad ledsen jag blir. Kommer få gå om hela den här kursen nästa år, jag lovar er. Fan också. Faaaaaan.  Depp mode.





Prick två veckor..

..till jag blir 18 hela år, idaaaaag! ahmagad!!! nerå, men ja, lite små coolt sådär, vadå längta liksom? hihi. Ett grattis i förskott kanske? ;)



Mot daddy cool

Håller på och packar ''lite'' nu, för ska snart åka till min pappa. Där mina två kommande veckor spenderas. Får väl se hur det är med internet där i den lilla byn. Men hoppas det är någorlunda fixat.

Pusshejs





Puss





Freeeeeedaaaaaag

Åh idag är det fredag, det betyder helg! :D weeeeehoooo! Nu sticker jag till skolan, haft sovmorgon idag. Sluter skolan halv fyra, sen får jag finbesök. Hihi.


Just nu
(Ser inte ut som mig själv idag, tycker jag)




Brunt hår

Nu blev ni rädd va? Men nej, jag har inte färgat håret brunt! Flera har dock undrat hur jag ser ut i det, så här får ni se! Känner ni igen mig? :) Jag gör inte det kan jag säga er!
Bilden är tagen i 6:an!






Hemma på lunchen

Godmorgon eller God-förmidda!
Nuså har man klarat av två Nationella Prov i Engelska B till då. Det känns mycket bra, fast resultaten väntar jag med att uttala mig om. Idag var det i alla fall i hör och läs förståelse, någon mer som gjorde det? :)

Hade lång rast innan nästa lektion så då passa jag på att ta cykeln hem. Tänkte försöka skriva klart ett arbete så jag slipper göra det ikväll. Sen ska jag tillbaka till skolan vid två, där digital design väntar. Jippie. huhu.


Haaaa deeeeeeet!



Tröttis

Hejohå, vad jag är trött, somnat flera gånger under dagen/eftermiddan/kvällen. Bara sådär. Somna till och med när jag satt upp (!?) Då måste man vara trött. Så ska nog krypa till korgs snart (använder man fortfarande det uttrycket?) även fast jag vet att jag inte kommer sova, sover typ inte längre. Kanske därför jag är trött. Logiskt.

Nämen ikväll har jag hursomhelst, ja förutom sovit till och från, umgåtts lite med moster och kusin, för dom ska inte bo här mer nu och åker hem långt långt bort på fredag. Så kommer dröja innan jag träffar dom igen, jul kanske? Sen har jag pluggat, as usually känns det som här i bloggen. Då förstår ni hur mycket det är! Men jag klagar inte. Tänker på alla studenter, visst dom ska ta studenten, det är grymt orättvist, men att deras betyg sätts om nio dar är jag inte avis ett dugg på, faktiskt ;)

Hihi, nämen nu ska jag försöka skriva klart ett arbete eller gå och lägga mig, har inte riktigt betsämt mig än.. Och imorgonbitti bir det till att peppa för mer Nationella Prov i Engelska B, helll yeah..

....Nä sängen blir det nog. Pussss


Slänger in en random bild också, bara för att jag vet att ni gillar bilder ;)
Bra blogg = Mycket bilder!


Åh, summer feelings

Vädret är lika bra idag! Och nu har jag slutaaaaaat! Underbart! :D
Villle bara uppdatera er, snäll jag är va? Men nu ska jag ut och steeeka i solen igen.

Seeee yaaaaa






Pollenallergi? Nej tack

Tisdag idag mina vänner, varit en bra dag, fast seg. Presterat bra i skolan i alla fall. Gjorde bland annat psyko-provet. Vi får se hur det gick. Hoppas det gick bra, jag gillar ju psykologi trots allt :)
Annars har vädret varit helt jäkla underbart idag, jag blir så lycklig! kärlek på solen alltså!
Håller ni inte med mig?
:D
Dock är det ju väldigt jobbigt när allt börjar blomma ut för oss pollenallergiker! Vilket jag är. Super jobbigt, blir snorig, kliar i ögonen och blir super trött också.. hmm, Någon mer som blir det?


Mamma var i alla fall på Apoteket idag och köpte allt hon kunde hitta, ne inte riktigt men nästan. Så nu är jag utrustad inför sommaren! Så det är bara att komma nu! :D



Vi hörs imorgon..


Psykologi

Sitter och tragglar psykolgi.. och åh vad jag är less just nu, går knappt att förklara. Skolan bara väller över mig, tar det aldrig slut (!?) Känns som att hur mycket jag än gör och får bort, är högen fortfarande kvar och nya uppgifter kommer! Usch och fy vad skoltrött jag är nu! Vill bara ha sommarlov, vill bara åka iväg! Längtar till helgen gör jag också för er som vill veta det.

Nä usch, skitliv.


(Gammal bild)

Bloggsvar

Var med i en tävling om bloggsvar förut, och fick ett mail utav tjejen (HÄR är hennes blogg) som hade den igår om att jag hade vunnit! Blev överlycklig, som jämt när jag vinner! höhö.

Så nu får ni passa på att ställa masssa frågor tilll mig! :D





juliabjorkstrands frågesidajuliabjorkstrands frågesidajuliabjorkstrands frågesida





Lite besviken..

Jobbat hela dagen idag, det har gått bra, men måste säga att jag ändån blev lite besviken, på min chef, eller handledare eller vad man ska säga? Dom hade nämnligen lovat att denna gång var den sista för i år, vilket det visa sig inte vara.. Utan nästa helg är den sista.. Om dom nu inte fortsätter att säga så.. åh blä. Fast det är ju mer pengar i och för sig, men är inge pepp, så det var dåligt.
Aja, jag har i alla fall precis svullat pizza och nu tänkte jag ta och fixa lite inför imorrn. Vi höres!


Provade förresten Marabous nya chokladkaka idag, ''Marabou Caribbean'' den var verkligen super god! Värd att köpa! Den smakar kokos och banan, jag tycker den påminner om nån glass och försökt komma på vilken hela dagen, men har inte listat ut det än..
Nån av er som smakat den? :)




Imorgon..

..väntar arbete, så säger godnatt och kryper ner i sängen nu :)


Pusss
på errr



Satan i gatan









Morgon-shopping

Godmorgon kära läsare! Kul att ni är tillbaka tillsammans med mig igen ;)
Jag har faktiskt varit vaken i några timmar redan, ingen sovmorgon när lilla kusin vaknar klockan sju inte..
Så hittils av denna fina dag har jag umgåtts med dom, och beställt en fet lista med kläder ifrån H&M har jag gjort också! :D Var så himla längesen jag  stor shoppa nu! Har bara sparat pengar känns det som. Så dags att slösa lite, och det gjorde jag idag kan jag säga ;)



Lite av vad jag beställt.
(Allt fick inte plats och hade ingen ork till att fixa det så)



 


Glömt att visa..

..ännu en ring jag fick härom veckan! Storleken på ringen var dock för stor och själva ringen för liten tycker jag. Men den funkar, så länge ;)


 


Rekommenderar

Längesen jag ''rekommendera'' någonting nu! Men här ska ni få ett litet tips, ett mellanmål-tips faktiskt. Skit bra som mellanmål, eller om man är dålig på att äta lunch i skolan som jag är!
Berry boost!
Som består av russin, blåbär och granatäpple! Russin är väl lite småtråkigt kanske, men granatäpple-bitarna smakar som godis!!! fast dom är nyttiga. Super bra ju! :D




Räkna med uppdatering

NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, har jag internet igen! Seriöst, det tog inte bara en dag ju (!?) Utan, fyra? Blä vad arg jag är på bredbandsbolaget just nu! Haft problem med det och dom i två månader snart nu! Aja, man hinner ju med mycket annat då man inte sitter vid datan. Fast när jag tänker på veckan som gått har jag typ inte gjort nått mer än att gå i skolan? Så vet inte om det stämmer direkt. Nånting jag har gjort som man inte gör varje dag är att jag varit i Trondheim en kväll, vi tog en väldig impulssväng dit kan man säga. Sen så är min Moster och kusin från Norge här nu, vilket är väldigt mysigt och vilka jag träffar alldeles för sällan.


Idag har jag gått i skolan hela dagen då, haft Nationella Prov i Engelska B och gjort en redovisning så det känns bra. Har dock fortfarande en massa plugg att göra, så det blir vad min helg får bestå av, samt hänga med släkten och arbete på söndag, SISTA gången för säsongen. Japp, då vet ni vad som hänt i mitt liv.

Pusshej




Moster och söt-kusin :)

Packar

Idag tänkte jag ta tag i min blogg igen, för jag tänkte att nu när jag kommer till mamma kommer jag ha tillgång till internet hela tiden, när jag vill. Ja, det är fortfarande fel här hos min Pappa, så vi får dela på ett mobilt bredband på 6 personer.. yeah.  Men hursomhelst så mötte jag min kära mor på lunchen idag och då berättar hon att vi inte har något internet hos henne längre helller.. Det händer ju bara inte.. åh. Men det verkar vara något problem dom kunde fixa inom kort i alla fall. Förhoppningsvis till imorrn. Så därför passar jag på att skriva lite nu innan jag åker dit.

Idag var det första dagen i skolan efter påsklovet också, det gick oväntat bra. Dagen har gått superfort, och alla har varit på så bra humör. Härlig stämning likzååååm. Och vi har jobbat på så bra också, inte varje dag jag gör det ska ni veta. Känner mig bara pepp, pepp på livet? Som Josefin sa idag ''Det känns som vi går på High School eller nått, presterar skit bra och springer och lämnar arbete efter arbete till lärarna'' Kan bara hålla med henne där! Good girlzzz ;)

Nä nu måste jag fortsätta packa.


 


I'm addicted and I just can't get enough

 


Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0