Försöker..

Jag tror jag faktiskt tar och försöker börja blogga igen, kanske inte lika intensivt och mycket som förut. Men i alla fall ibland, Nångång. Skriva av mig lite. Nu känns det rätt. Jag tänker dock inte försöka skriva nån slags resumé av vad som hänt sen jag skrev sist, för jag orkar inte skriva en hel bibel likzåååm. daah. Utan jag börjar här och nu.

Ikväll har jag tränat, jag och Sofie fick något impuls ryck och stack på gymmet, mellan sju och halv nio. Duktigt där. Vi ska bli värsta hurtisarna minnsann. Nämen det var förutom bra och duktigt, väldigt trevligt, nästan mysigt, eller kan man säga mysigt? Det var liksom bara kul, har så kul med denna dära tjejjen va. Gillar henne.

Nu skall jag sleepa. Får se om ni får några updates imorgon, eller om detta bara var något tokryck för idag. Det återstår att se. Pussssi





Kommentarer
Postat av: Lotta

Härligt att du är tillbaka!! :) och söt bild! =)

2012-01-17 @ 11:31:15
URL: http://olesenstjej.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hejsan, vilken fin blogg du har! :D



Lust att bli länkad? jag ger dig en länk http://sandracederbom.blogg.se/2012/january/du-blir-lankad-1.html gå in på sidan och gör de följade 3 saker och du får en länk i min blogg! :D <3

2012-01-17 @ 11:53:54
URL: http://sandracederbom.blogg.se/
Postat av: Isabel & Caroline

kan vara skönt att få skriva av sig lite :)

2012-01-17 @ 12:58:50
URL: http://sistersofgothenburg.blogg.se/
Postat av: sofie

Aaaah men shiiit vilka "snygga" bilder på mig :D hahahah. Men det var ju i sthlm, saknar det! <3 Ja nu ska vi bli värsta hurtisarna :) lovaya!



2012-01-17 @ 21:25:52
URL: http://sofieejohanson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se