Valborg!

Jag är sämst på att blogga just nu, och inte kommer det bli bättre den här fullspäckade helgen! förlåt. Men så kan det vara ibland. Idag är det ju fan valborg! woho! Jag ska efter mycket om och men dra till Åre, jag och tjejerna! Hoppas på en toppen kväll, men det blir det alltid med dom så! Sticker till Jesse på förfest sen bär det vidare. Vad ska ni göra? Hoppas alla får en toppen kväll! puss puss








Torsdag.

Idag har jag haft världens bästa skoldag, älskar torsdagar.  Lite matte och idrott (pingis) slapptslappt. Var dock väldigt roligt! ;) Sen åkte jag in till stan, snabbbesök hos tandläkarn som gick väldigt bra och sen lite shopping. Köpte bara en tröja, en jacka, en halsduk, lite smycken och underkläder.



För oss chokladälskare.

Såg nu på nätet att det kommit en ny marabou, någon som testat den? Själv så älskar jag att blanda polkagrisar och choklad, så det här borde ju vara drömmen. Dock så är det ju så att jag lever i Järpen, så det lär ju ta sin lilla tid innan nyheten sprider sig hit, men that's life. För eller senare så kommer den nog hit, och då vet ni vem som hitta nyheten först ;)






Mercredi

Asså förlåt, inte blivit mycket bloggande denna vecka, fy på mig! Men har haft fullt upp med en massa andra saker, och det är ju faktiskt bara onsdag än så länge!
En jätte snabb resumé då, igår åkte jag till min mamma, så nu är jag här. Var hos Axel hela kvällen, och ja nu är det onsdag. Så så mycket har inte hänt.
Idag har jag gått i skolan, såklart! hehe hade nationella i engelska, det gick riktigt bra tror jag! :) och nu har jag slutat, så skönt att sluta tidigt. Så nu tänkte jag ta mig en liten tupplur, haha nämen bara ta det lugnt ett tag sen ska jag sola.

Btw, hade besöksrekord för nån dag sen, många tycker nog att 218 personer inte är nånting! Men för MIG, att så många faktiskt läser min blogg, lilla mig. Det tycker jag är sjukt, sjukt kul. Det värmer. Fortsätt med det!




I'm not your toy!

Hejssvejs!
Måndag idag dårå, dagen har väl rullat på i sin sakta takt, rätt seg dag. Men det känns ändå ganska skönt att vara tillbaka i skolan nu. Eller både och. Imorse kan jag ju säga att jag mycket hellre ville ligga kvar i sängen, Men så är det ju i och för sig för alla varje dag. Men det känns skönt att komma tillbaka med rutinerna i alla fall.

Just nu är jag fortfarande hos min Pappa, skulle egentligen åka till Mamma som i vanliga fall. Men så blev det ikke, eftersom my mom stuckit till Göteborg. Så åker dit imorgon istället.
Blir en lugn kväll ikväll, försöka plugga lite. Sen är det favorit programet! YES!
Hollywoodfruar såklart!



Fancy pants.

Här är bara två par utav alla snygga byxor som finns på Nelly.com





Sovplats.nu



Ja såhär blir det när man är snäll och lånar ut sitt rum till gästerna, får man göra snabba lösningar. Men värre kan man ha det. Visst ser det ändå rätt mysigt ut? På golvet med mitt barbietäcke! Här har jag då spenderat natten. Och ligger här nu med, men nu ska jag kliva upp och göra nått av den här fina dagen! puss


Varför föddes jag vit för?

Hjälp vad trött man blir av att sola lite, solade och sen somna jag och sov tills nu. därför jag blev lite off. Men nu är jag tillbaka, och fortfarande lika blek. Usch jag hatar verkligen att vara blek! Vill kunna springa omkring med bara bruna ben och snygga skor nu! åh vill ha sommar nu! Haha gud vad jag gnällar om det va?

Ikväll får vi i alla fall lite gäster hit, vi har bland annat världens sötaste lilla bebis här, Alice. Så ska vi äta favoriträtten, Tacos såklart och sen bara mysa med gott och filmer och så. Kanske eventuellt tar en liten promenix med min också sjuka bästis, vem vet. Det blir nog bra, det är väl vad en sjuk sak som mig ska göra en lördag kväll som denna... Åh jag längtar verkligen tills nästa helg nu, då blir det inga hemmakvällar direkt! ;)



Kreta förra året, vill va såhär brun igen! Laddat upp den här bilden förut, (jag vet) men tog nästan inga bilder där känns det som, inga på mig i alla fall. Det ska det bli ändring på nu när jag åker till Turkiet.





Lurdag.

Solen skiner ute, eller ja det är helt okej väder idag i alla fall, inte så varmt men soligt. Man blir så glad av sånna här dagar, och nu var det längesen sen sist, det snöade ju typ 2 dm för nån dag sen bara, huvva! Sånna dagar som idag vill vi bara ha framöver nu! :)
Nämen nu tänkte jag ta mig en liten till skrubbeliskrubb dusch och sen sticka iväg och sola faktiskt. Vi hörs senare, puss





B.o.B - Nothin' On You





Shake that ass girl.

Pjuoo, fyfan vad jag och min lillsyrra dansat nu ett tag, bara stått i vardagsrummet och öst! Vi som är hemma och är sjuka och allt, bus på det. Men vi kände att pannkakorna vi åt va tvungen att dansas av ;) tsss mycket kul har vi haft idag i alla fall! :) Vi har gjort en film också, men den trror jag faktiskt inte jag vågar visa er. Kanske, men jag tror det är för mycket av det goda om man säger så! Ni får bildbevis istället!





SPA-dag

Riktigt skön förmiddag har jag haft, lite av en spa dag blev det idag, det behövde jag. Det behöver alla! det är viktigt att man tar hand om sig själv, eller hur? :) så nu har jag skrubbat, filat, målat, borstat, rakat, klippt, lagt masker, ja everything. Så känner mig som på nytt igen, som en fräsch sak igen.



Bjuder på den här bilden, funderar på att klippa mig sådär kort? vad säger ni om det?


Den här sjukdomen?

Imorrn är det fredag då.. Det har nog alla ni friska konstaterat och ni har säkert jätte många roliga planer inför helgen! Vad ska ni hitta på? Men för mig betyder det att då har jag varit hemma en vecka, en hel vecka från skolan. Det är andra gången i år, eller ja, under en och en halv månad som jag är borta ''så länge'' Folk lär ju undra vad jag har för fel. Nejdå, men har varit väldigt mycket onödigt sjuk på sistone, så hoppas den här pencillin kuren tar död på all skit nu! Orkar inte med mer förskylningar och sjukdomar nu. Men just nu mår jag ganska bra faktiskt, känns inte som jag har nästan en veckas pencillin-tagande kvar och att jag har Halsfluss. Är väldigt pigg, och oerhört rastlös, speciellt efter den här veckan. Ni kan ju tänka er, sova, sängen, soffan, tv, data.. Inte sådär jätte roligt nej. Så längtar verkligen till den sociala världen nu, fast samtidigt inte, men det är en annan historia. Jag längtar i alla fall till att få träffa människor, gå till skolan och känna att man ändå gör nån nytta, för just nu känner jag mig bara värdelös. Jag gör verkligen ingenting för världen just nu, och så känner jag mig as äcklig också, skitig och osminkad.. Haha. Nä nu måste jag komma på fötterna igen känner jag. Imorrn och helgen, ja den här veckan ut ska jag nog hålla mig hemma, men sen så. Då ska jag vara frisk och som på nytt igen.



Den tjugoförsta maj.

Suttit och kollat på våran Grekland film sen förra året idag, och då kände jag verkligen vad jag vill ha sommar NU, och hur mycket jag saknar vämen och vad jag längtar tills vi åker! Mindre än en månad kvar nu, tills vi åker till Turkiet. Jag har varit så orolig ett tag att vi inte ska komma iväg på grund av allt det här på Island  just nu. Men det verkar som vi kommer komma iväg, hoppas verkligen det! hoppas dom där flygplanen lyfter, i alla fall dit ;)



Lite bilder från vårat hotell, åh vad jag längtar!



Torsdagsmorgon.

Vaknade lite tidigare idag. skönt! Idag är lillasyster hemma också. så nu ska väl titta på nån film och beställa lite kläder. wiho





Idolen bloggar.

Såg att våran kära Maria Montazami börjat blogga för tidningen Amelia just nu, var bara tvungen att säga det! Älskar ju henne så den ska jag börja läsa.
Här är hennes blogg: http://amelia.se/blogg/maria-montazami/

















Makeover

Woho, nu är min blogg äntligen omgjord. Lite rosa, lite leopard. Lite gladare, lite mer jag! Måste säga tack så mycket till en jätte duktig tjej som heter Lisa som hjälpt mig med headern! Och till världens bästa Sofie som alltid ställer upp och hjälper mig med bloggen! tacktack.


B L Ä !

Just nu suger min blogg bajs, ska göra om den snart. Så vänta bara, men just nu är den bara tråkig. Står bara ointressanta saker och den är ful. Så just nu är den B L Ä !
But patience my friends patience.

No life, hollywood wife.

Nu har jag kollat på Pocahontas nästan tre gånger då, två och en halv kan man säga om man ska vara exakt, och efter det kan man konstatera att jag inte har nått liv! Ett sjukt liv, just nu i alla fall. Haha! Men den är ju sååå braaa! Fick till och med min låtsas mamma att se slutet på den nu sista gången jag såg den, och hon börja också grina.. Och hon hade aldrig sett den förut!!! Det är ett måste, jag vet själv inte hur många gånger jag sett den faktiskt, många i alla fall. Kan till och med avslöja att när jag var liten (mindre) så var jag kär i John Smith! Mina vänner tyckte jag var knäpp eftersom han var tecknad. Men så var det iallafall. Alla döljer en djup hemlighet. tsss
Knepigt inlägg, typ pocahontas dag..

Baby boy.

Åh jag vaknade precis. vad är klockan, två? Aja, det spelar ju inte så himla stor roll när man ändå bara är hemma, då går ju dagarna fort i alla fall. Vänt på dygnet helt totalt nu!

Åkte ju till Pappa igår, så berättade jag för dom att Mamma hade varit så himla snäll och köpa kalaspuffar till mig och blinkade med ögonen.. men det gick nog inte hem här, TRODDE jag, mohahaha. Så nu när jag skulle gå och hämta yoghurt och flingor, så står ett helt oöppnat kalaspuffspaket! Gissa om jag blev rörd. åwh! Haha! true story! ;)
Så nu ska jag bädda ner mig i soffan med mina kalaspuffar och slå på Pocahontas, underbar film! Jag blir så barnslig när jag är sjuk, fast och andra sidan är rätt ofta barnslig ;)

























Fjortiz-åringarna.

Måste tillägna ett inlägg till min kära lillebror och lillasyster som fyller 14 år idag! Grattisgratttis :) Tänk vad tiden gått fort och vad stor dom blivit, var ett tag sen dom var såhär små..!




Tonsillit!

Eller Halsfluss som det heter på vanligt människospråk ;) det är det jag har.
Jag kom precis hem från Hälsocentralen, HC. Och jag är typ SÅHÄRRR GLAAAD, för jag har fått penicillin nu, äntligen! Fick en riktig doktor den här gången. Så det är bra. Kanske det går över snart. Så nu ska jag knapra i mig tre piller om dagen i tio dagar, sen så, är jag back on track! Förhoppningsvis :D



HJÄÄLP!!!

Hjälp mig att välja header! plzzzz






Ett mycket sjukt barn.

Just nu är jag väldigt trött, trött på att vara sjuk! Jag har varit sjuk tre gånger under en och en halv månad nu, och samma sjukdom. Jag orkar verkligen inte vara sjuk mer, har inte tid för det. Ingen vill väl vara sjuk nånsin, men nu får det ta och räcka för min del. Hatar att vara sjuk, och speciellt den här konstiga sjukdomen som inte har nått namn, men som påverkar nästan allt i kroppen, varenda kroppsdel, vartenda sinne, ja allt inprincip. Man kan typ inte må sämre, elller jo det kan man, nu ska jag inte hålla på och tycka synd om mig själv här vaah, men det är rätt surt och jobbigt, orkar ingenting längre. Imorrn ska jag i alla fall till sjukan och kolla upp det igen, för det skulle jag göra om det kom tillbaka. Hoppas dom kan ge mig nått den här gången. Nån medecin eller i alla fall ett utlåtande. Jag förstår verkligen inte vad som är fel, varför jag ska bli sjuk hela tiden, måste ha sämsta imunförsvaret, eller att jag äter dåligt och fel, eller bara att jag har en jäkla otur.

Så min helg då, den har varit väldigt ohändelserik som ni kanske förstår, tyvär. Eller i alla fall gårdagen och idag. Känns som jag bara sovit, så tiden har ju åtminstone gått fort. Sen nu har jag försökt äta lite och fira av mina småsyskon som fyller 14 imorgon, tänk vad stora dom blivit. Träffat min mormor också som kommit hem från spanien efter ett halvår. kulkul. Och nu ska jag nog sova.



16:45

Godmorgon små skruttar! okej jag vaknade inte riktigt nu, utan ungefär vid tre tiden. Vilken kväll det vart igår då, den började sämst, jag mådde sämst. Men sen kom Lenita och Anna och drog igång mig. Det blev en lång natt, gick och la mig vid fyra, halv fem nångång.
Det blev mycket folk, skratt och galenskaper. Hör fortfarande ''Na nana na nana'' i huvudet. Så himla stört. Och idag mår jag sämst. Mitt huvud gör fruktansvärt ont och jag har dragit på mig nån ny förskylning + feber. Så det blir inget Åre för mig ikväll, och hur tror ni det känns? Det känns förjävligt. Jag är så less. Just nu är verkligen ingenting bra.


puss

Ska sluuuta depppa, och dra ner på nedervåningen, det är fan parteyyy hääääääärrrr! Tack tjejjjor!

fuckkk

Nu vet jag hur jag ska göra. Mitt beslut. Det blir inte direkt som jag tänkt mig, men det blir det väl aldrig.. Men det kanske är bäst såhär, förmodligen är det det, den bästa vägen i längden. Jag vill inte tro det, men så är det nog. Fan jag är en sån idiot.
Nu bara glömmer vi allt. Som om ingenting hade hänt - perfect.





Fredag.

Blev inte så mycket till bloggande igår, drog upp till Åre efter skolan och kolla på JOI - Jon Olsson Invitational. Det var.. lyckat! haha rolig kväll med kärt folk! Dock lite kallt, trodde jag skulle frysa ihjäl! och ändå tog jag mitt varma alternativ av kläder. Men det var kul, och det är ju huvudsaken.

Nu är det iallafall helg för min del, slutade tidigare idag. UNDERBART! Kvällen är oplanerad än så länge, vi får se vad det blir för nått. Imorrn blir det i alla fall Åre igen och Supersession!
Och nu när jag har en massa ''dötid'' och inte vet vad jag ska göra riktigt, tänkte jag försöka rensa min något fulla dator, och sen städa mitt otroligt stökiga rum! Vi får se hur det går.. wish me luck!


 


Dagens outfit.





You are my heaven.

Jag måste få skriva av mig litelite och säga att jag känner mig så lost just nu, vilsen i mig själv..
Jag vet inte vad jag vill, vad jag vill med mitt liv, nerå jag är ju bara 16 år. Mitt liv har ju inte ens börjat än.. säger Mamma och dom andra som är 40+!
Det har visst börjat! jag vet bara inte hur jag ska göra, med allt, vilka beslut jag ska fatta, vilken väg jag ska gå. Det gäller allt som sagt. Det kommer nog snart visa sig, men tills dess. åh.

Snart kommer i alla fall våran älskade Öregrund familj hit som vi inte träffat sen i somras, söta Felicia, min extra mamma Kamilla och härliga Göran. Det kommer bli bra, känns jätte kul med lite folk här ett tag, dom ska bo här tills på söndag.


Låten man aldrig får nog av. Så jävla fin.





Nya tröjjan and curls.





Kalaspuffar ♥

Är min nya grej, min nya drog, det ända jag äter? Nja, men nästan. Ätit det sen jag tvinga på mamma i måndags att köpa det, till frukost, middag, kvällsfika, mellis, you name it


Såhär het ungefär! M U M S!

 


Trettonde April.

Sorry att jag inte bloggade nått igår, men var med Axel hela kvällen :)
Men idag har jag all tid i världen, eller? Nä jag har massor att göra, ska läsa ut en bok och skriva en uppsats som ska vara inlämnad imorrn, städa hela mitt rum samt hjälpa till med resten av huset, för imorrn får vi gäster! WOHO Sen ska jag duscha och sånt också, och ni som känner mig vet ju att det kan ta sin lilla tid. Plus att jag har haft jätte jätte ont i min mage idag, så då orkar man ju typ inte göra nått, är stolt att jag orkat vara kvar på skolan hela dagen! Menmen, bäst att man börjar med nått nu.




Söndag.

Idag har jag jobbat hela dagen, från nio till fem. Det var sista arbetsdagen för säsongen nu. Känns både bra och dåligt, lite kluven. Skönt att sluta jobba för det är ju jobbigt samtidigt som det är lite trisst, mest för att det inte rullar in några mer pengar men, det kanske är den ända anledningen. Men får hopppas på att jag får jobbet i Norge i sommar nu!

Hursomhelst, jobbat hela dagen idag som sagt, sen kom jag hem, vid 5. Åt mat, favvofisken Lax (den ÄNDA fisk jag äter!) Sen tog jag och min bästa vän en impuls promenad i två timmar. Hur härligt och mysigt som helst i kvällsolen. Vi hade så mycket att prata om och fick ett ANTAL skrattanfall!

Nu ska jag duscha och sova! skola imorrn. PUSS

Good girl.

Åh jag känner mig så nöjd, nu är jag nästan klar med alla mina skoluppgifter. Har självklart några kvar, det har man väl allltid. Eller vad säger ni? Men det jobbigaste är borta! wohoho
Så nu kan jag unna mig lite lördagsmys med familjen. Film och fras! Blir en tidig kväll ikväll med tanke på jobb imorrn.





Dress.

Såhär såg klänningen ut på för er som ville se. Dålig bild på en trött osminkad tjej!





Cool chey on a saturday.

Hallå där!
Lördag idag, kanske veckans bästa dag? eller vad tycker ni? Fredag kommer nog före om ni frågar mig men. Helg som helg. Vi har ju lov nu också, fast det slutar ju snart. Man kan säga att det här är min sista dag eftersom jag arbetar imorrn - det där lät vuxet! ;)

Idag har jag tagit en rejäl sovmorgon, inte varit vaken särskilt länge nej, men kan bero på att jag var uppe till fyra imorse, elller bara för att det är jäkligt skönt att sova. Lite både och förmodligen. Sen har jag inte hunnit med så mycket mer, gått en lång promenad ner till Ica i solen, det var härligt! och pluggat lite. Ni måste tycka att jag är så duktig, låter ju som jag inte gör annat, men så blir det väl när man inte presterar nått i själva skolan. tsss
Nu ska jag ta med min marabou mjölkchoklad och min svenskabok ut på balkongen i solen ett tag. puss

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


03:07

Någon som är vaken just nu?

Jag är för trött för att va vaken, men för pigg för att sova.
Hur är det rimligt? No idéa. Men så ligger det till i alla fall.



Dagens shopping.

Lite shoppat blev det idag i alla fall. Ganska mycket av grejerna som jag ville ha på mitt kollage fann jag! woho ännu mer lycka! Tänk vad glad man kan bli av lite nya kläder :)


Nya glasses. Lägg märke till mitt fina Barbie täcke!

Tröja. H&M.

Efterlängtad skjorta. Gina tricot.

Tröja. H&M

Skor. H&M

Klänning: H&M (ser fett bred ut, men den är SKITSNYGG på!)

Gladiator skor. Nån weird butik.

Skärp: Gina tricot.

Och lite annat småplock - Dove aloe vera kräm, solpuder, ett fult iPhone fodral, ett headset och en till TASSEL! Jag ba: AHMAGAD! tssss. Tror inte jag glömt nått nu.



Elektronisk lycka!

JA JA JA JA JA! Idag har jag fått tillbaka min iPHONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Min älskade lilla iPhone! Den har ju varit på lagning fram och tillbaka sen i Augusti! FÖRRA ÅRET! sick sick! Jag är lycklig!





Godmorgon!

Är uppe med tuppen idag, nu sticker jag in till stan för lite shopping! Hoppas jag hitttar nått fint :D





Rasistiskt?


Eller vad tycker ni?


Sunny day.

Soligt och fint är det ute! nu kom jag precis in, har suttit och solat och faktiskt fått några skoluppgifter gjorda också - duktig chey är jag! Nu blir det att ta en lång skön dusch.





Beautiful day.

Godmorgon alla sötnosar! Solen är uppe på himlen, och det kommer bli en strålande dag idag, ordagrant talat! Nu ska jag ut och stcheeka i det fina vädret lite! På Återseende.








Mera, mera, mera.





Är på riktigt shopping humör idag kan jag säga er, och jag längtar så sjukt mycket till sommaren, tänk då man bara drar på sig nått snabbt, springer ut barfota och är barbent! åh! L Ä N G T A R !
Här är i alla fall lite lite mer sommar inspirerade grejer jag ska försöka inköpa så snart som möjligt.

Clothes.

Har inget bättre för mig, så sitter här och letar och suktar sommarkläder! Kolla vilken fin!


Stereo love.

Solen skiner fortfarande, älskar det här fina vädret vi har just nu! Man blir så glad! Idag, denna tisdag har jag inte gjort allt för mycket, är lite sjuukis :( så har bara varit hemma, solat, kikat på några nya filmer och sovit. Somnade ute till och med.
Nu ska jag i alla fall äta tacos! yummie! och jag orkar inte blogga mer, bloggar bara för bloggandets skull just nu. hoho

Snoret rinner.

It's a beautiful day, solen skiner, det är varmt, fåglarna kvittrar, det är den 5:e April, det är vår och snart är sommaren här! Man får nått slags lyckorus av dom här fina dagarna på våren tycker jag, håller ni inte med?

Julia vaknade i alla fall för bara två timmar sen, och på dom två timmarna har hon ätit, försökt plugga lite, och så har hon försökt bota sin nedrans förskylning som hon dragit på sig! Vitaminsaker, te, halstabletter, vitlök, you name it.. men ingenting verkar funka, inte på bara nån timme i alla fall. smuuurt. Får fortsätta med mina små lätta lösningar ett tag till och hoppas det går över.

Nu blir det till att gå ut och schteeeka på balkongen!


Jag saknar en bit och det är du.

Befinner mig i Undersåker just nu, åkte hit redan igår faktiskt. Det kändes liksom lite deprimerande att sitta ensam hemma i Järpen på påskafton, och resten av påsken. Så ja, nu är jag här, hos Pappa och Pia, utan några syskon. Ganska skönt måste jag säga, få bli lite bortskämd... eller? tsss

Idag har jag i alla fall haft grymaste dagen på jobbet med grymaste tjejen, Ann-sofie! Vi har nog varit överallt och ingenstans, skrattat så tårarna sprutat, glassat i solen med glass, stött på självmordsbenägda djur lite vart vi än varit och käääkat godis i massor. En bra dag med andra ord, eller så bra en dag kan bli på jobbet i alla fall.


En bäver (eller vad det är) i källaren, var bara ett av alla djuren som nån hade hängt upp.

Stugan.

Yeye, vi kör ett till inlägg på samma gång, känns som jag hamnat lite på efterkälken här i bloggvärlden. 
Igår fredag i alla fall, så vaknade jag upp på Frösön med en till utslagen hjälte bredvid mig på soffan (Sanna) Jag klev upp, packade mine stuff och drog ut i väntan på skjuts som tog ett tag innan den kom. Efter cirka 40 min kom Anders, så då åkte jag hem till Järspen, där jag fick dryga 50 min på mig att packa upp, fixa till mig och packa om, var lagom stressad och jätte jätte trött som ni kanske förstår! Sen kom Emelie min andra skjuts och hämtade mig och jag åkte till stugan. Och där har jag varit, tills nudå. Åkt skoter, grillat, solat, varit på fisketävling, jag vet, det låter inte som mig, men det var faktiskt rätt mysigt! Skönt att bara komma bort lite. Men nu är jag hemma igen.



Torsdag.

Äntligen tillbaka, varit lite off ett par dagar, sorrry!
Här får ni i alla fall ett inlägg med bilder från i Torsdags från Östersund, as roligt hade vi! :)



Östersund.

Yes, nu drar vi alldeles strax. till Sofie på frösön. Ha en toppen påsk nu! Jag återkommer förmodligen imorrn eller om nån dag, lite beronde på hur jag gör. pusssi
Föresten visst har mitt hår blivit mörkt? :O


Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0