Nu är det jul igen...

Nee inte riktigt, men det är i alla fall December igen, herregud säger jag bara, det här året har verkligen rusat iväg! Tänk att det var snart ett år sen.. shit! Hursomhelst är det ju December nu, mysigaste månaden på året helt klart! har en massa julstämning och längtar till lovet som 17 just nu!
Idag har min dag sett ut såhär: Klev upp nån gång tidigt imorse, missa julkalendern idag igen.. nån som sett den? värd att kolla på? Känns ju som man borde kolla, men man har ju verkligen ingen tid, och speciellt inte utav den dyrbara tiden på morgonen!
Sen gick jag till skolan, hade tre lektioner och slutade ett! skönt skönt! så då hade jag lovat mig själv att gå hem och PLUGGA, för jag har hur mycket som helst att göra nu innan jul.. men det blev till att baka en kladdkaka, lyssna på julmusik, leta kläder och så istället.. dumma mig!
Så nu sitter jag här rund och go utan att gjort ett vettigt skit, och hela dagen har typ gåttt! Det roligaste är att jag redan visste innan att jag inte skulle göra nåttt! Men så är det nog för flera.. för allla!

jaja, ikväll ska jag på middag hos min lilla mormor, med massa mer folk, hon har ju varit borta i ett halvår och sticker snart igen så det blir kul att se henne igen, se hur brun hon är, hehe
När jag blir gammal hoppas jag att jag blir som du!

Btw, slingade mitt hår igår, JAG tycker inte det blev nån skillnad.. men alla andra har settt det :D Lite ljusare blev det i alla fall, me like ;)




Pussss
ss

Kommentarer
Postat av: Sara

Snyggelisnygging! :D <3

2009-12-02 @ 16:14:59
URL: http://sarasigurdson.blogg.se/
Postat av: Sofie

finaste julia :D<3

2009-12-02 @ 17:17:08
URL: http://sofieejohanson.blogg.se/
Postat av: McBjörnsan

Jag märkte ingen skillnad. :/ Va det bra eller dåligt? :p

2009-12-02 @ 19:52:15
URL: http://kallbo.blogg.se/
Postat av: Targa

Väldigt snygggg ;)

2009-12-02 @ 20:51:32
URL: http://agrat.blogg.se/
Postat av: sberglund

fin<3

2009-12-03 @ 16:12:45
URL: http://ssannaberglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se