Nothing can stop me!

Feber hit, eller feber dit, orkar inte bry mig just nu och satsar på alternativ  ''åka ut ikväll, skita i allt och leva i nuet'' Hoppas på en höjdundrande kväll! Vi ses i dimman!








Nyårsafton - så jävla less!

Idag är det nyårsafton, (som att ni inte vet det) sista dagen utav 2010 (som att ni inte vet det heller) Och jag är sjuk!!! Hallå? och inte så lite sjuk heller, har feber, jätte ont i halsen, hostar hela tiden, och orkar inte göra nånting. Kan till och med ha lunginflamtion om det är riktigt allvarligt. Så jäkla less är jag nu! Vi som hade planerat, jag som var värsta pepp! Väntat på den här dagen i ett år nu, sen förra årets nyårsafton! Jag älskar nyårsafton, och tycker det är ganska speciellt, och vill fira in det så mycket jag bara kan. Och nu ska jag sitta hemma? Blä vad jag är less. Funderar på att bara skita i att jag är sjuk, knarka ner mig med alvedon och bara sticka ut, konsekvensen för det är dock bara att då kommer jag bli ännu sjukare, och imorrn kommer jag vara mer död än levande. Men är jag hemma ikväll, kommer jag vara så uttråkad att jag känner mig död också.
Så vad är bäst? Att åka ut ikväll, skita i allt och leva i nuet, eller stanna hemma och tänka på min hälsa och ha förjävligt tråkigt? ÅH! :(




faakkkk the wooorldddd, typ!


Natti natti

Har precis tvättat bort sminket och ska nu krypa ner och lägga mig i sängen och kolla på lite nyladdade filmer, mysigt, fast det känns tomt.. Mår förövrigt sådära fysiskt, känner att en förskylning är på ingång, hostar, snorar och tror jag har feber. Inte okej, inte okej såhär två dagar innan nyårsafton! Får se till att dricka en massa te, och käka vitlök och SOVA!




Mellan-dags-rea

Hitta lite grejer idag faktiskt, både på rea och inte. Behövde typ inget utav det, och lovade mig själv senast som i måndags att inte köpa några mer kläder när jag stog och svor över att min(a) väska(or) inte gick att stänga. Men kom som vanligt hem med lite påsar till dagens ära i alla fall.. *suck*

Detta köpte jag:




P.S min mobil krånglar
, går inte att skicka sms, ringa eller nånting, även fast jag har pengar? Måste verkligen köpa en ny telefon, och det är på störrrtttt!


Tisdag

Händer inte allt för mycket i mitt liv just nu, njuter av lovet, att bara få vara ledig och att slippa all stress och press liksom, så nu vet ni det. Är hos pappa nu också, vet inte hur länge jag blir här.

Pussen





?

Tänkte bara snabbt slänga in ett inlägg, vill springa ner till familjen och mysa och kolla på film. Så säger bara igen att jag jobbat idag, och det har gått bra, städa bara en lägenhet, det var skönt. Sen var vi hos min mormor och käka, kom nyss hem därifrån, rena rama släktkalaset där, nämen nästan. Ytterst mysigt.
Förövrigt är jag jätte jätte trött, känns som jag somnar när som helst. Har inte kunnat sova en blund inatt. usch. har varit en av dom värstaste nätterna i mitt liv kan jag säga er my dear friends. Går runt och bär på en stor klump i magen hela tiden nu. Nä, nu ska jag inte säga mer. åh blablabla. jag orkar inte. världens sämsta, osammanhängande (kan inte ens stava till det?) inlägg. Nä nu är det inte bra altså.

en vecka


Tidsinställt inlägg



Just nu sitter jag förhoppningsvis på bussen till åre, eller står i alla fall och väntar på den. (trafiken är ju ganska ofta sen här) Skriver ett tidsinställt inlägg så jag hinner berätta för er vad jag gör, fiffigt va? Sitter som sagt förmodligen på bussen, ska jobba hela dagen idag.. segt. Men känns bra att tjäna lite pengar, sina egna pengar!
Hoppas alla får en fin dag! Vad ska ni göra denna söndag?

Pussen

Annandagen

Kan säga er att jag hade världens bästa julafton igår, fick jätte fina grejer, åt gott, och hade det allmänt super mysigt! :) Firade först hos Pappa på förmiddan, och sen på kvällen hos Mamma (så har vi gjort sen dom skillt sig, vilket var för typ 10 år sen) Vet inte vad mer jag ska säga, så ni får en bildbomb istället! enjoy.




Julaftons outfit



Dan före dopparedan!

Ahmagad, imorgon är det Julafton mina vänner! Vad sjukt, sjukt vad december gått fort, min favorit månad och allt. Lite tråkigt, samtidigt som jag längtar massa till imorrn. Dom flesta är ju så att dom längtar varenda dag under hela december månad till julafton, typ räknar ner dagarna och så, men riktigt så har aldrig jag varit, självklart har jag längtat, men jag njuter mer av varje dag. Men jag älskar julafton! Är typ som ett litet barn fortfarande när det gäller det. Haha.

Skriver just nu i spänningens hetta tänkte jag säga, men det var nog fel ord. Menar mer att jag är skit stressad, pappa kommer och hämtar mig om en halvtimme. Och jag ska både packa och städa tills dess. Panic attack. Nerå det går nog bra. Slingat mitt hår idag också, istället för att färga det, det blev great! Nä nu måste jag skynda mig, tänker bara på bloggen. Tänkte visa er alla mina paket och hur mitt hår blev btw, men min kamera la av lite fint sådär, så det bidde inte så. tyvär.

Hörs när vi hörs loverzzz



Stängde precis..

..av mitt morgon alarm på mobilen, som annars alltid står på 05:30, men vet ni vad? NU har jag fått julloooov! whuuupwhuup! Fattar ni? Jaja ni fattar. Men ja, hur bra känns inte det liksom!
U n d e r b a r t !

Sista dagen i skolan såg i alla fall ut så att jag hade sovmorgon till klockan tio, då hade jag idrott (volleyboll) sen var det julavslutning om man kan säga så. Ni vet, lärarna står och pratar, det är uppträdanden och så vidare. Sen en ny grej dom hade kommit på för i år, var att vi skulle dela in oss i grupper, fyra och fyra, och så fick vi en halvtimme på oss och en låda med material att bygga ett fordon som kunde åka/flyga/rulla/sväva (ja you name it) i två meter. Och vem om någon får inte två pris då? Jo  som vi hette! ;) Jag, Josefin, Adam och Claes vann både för snyggaste fordon och tekniska tror jag det var? Det trodde ni aldrig, och inte jag heller ska jag säga er. Jag vinner aldrig någonting, så jag blir typ överlycklig vad jag än vinner, bara jag vinner ;)



Mitt pris! Två Juleskum påsar. Skit stolt sådär.

Främmande

Eller främmande och främmande, låter som att det är värsta främlingarna dåju. Men riktigt så är det ju inte. Utan nu har min Moster, hennes kille Vegard och min söta lilla kusin Erik kommit hit enda ifrån Norge, och här ska dom stanna över hela jul och nyår, altså läääänge! Myspys. ♥





Utelåst

Måndag idag, bara fyra dagar kvar till julafton, två dagar kvar i skolan, och två dagar till jullooov! weeho! :D Så himla skönt med lov, jag måste verkligen få sova ut, inte haft en sovmorgon på mer än två veckor nu, och det börjar sätta sina spår ska jag säga er!
Jaja, idag har jag gått i skolan hela dagen lång, skit segt. För har varit så trött som sagt, och det har typ alla andra också varit? Jag gjorde till och med så vi inte fick titta klart på filmen på geografin idag, för jag orka verkligen inte hålla ögonen öppna, sorry! Men nu är jag hemma i alla fall. Så kul, eller nä det var inte roligt alls. Men hela dagen har jag typ längtat hem, till att bara få lägga sig i sängen typ, så kommer jag hem, skittrött och frusen och så är jag utelåst!? Då blev jag arg! jette arg! Men det gick över när jag efter 35 min fick komma in, brrrrrr!






Fullt upp!

Sprungit omkring på stan hela dagen idag, som resten av Jämtlands befolkning tror jag! Grymt mycket folk var det ute. Men det är det ju alltid såhär innan Jul. Nu har jag i alla fall köpt klart alla julklappar, eller ska försöka fixa en till men sen så är jag klar för i år. Känns bra, känner mig jätte nöjd! Kan säga er att jag endast äger ynka 51 kr just nu, det är dock illa. Men, who cares liksom?

Har haft en toppen dag hursomhelst, sprungit omkring med Annie, det var kul. Träffat min storebror och Lenita, det var kul. Nått mer som var lite småroligt sådär som jag bara måste berätta för er, det var att när vi skulle åka hem så åkte vi och handlade på Ica Maxi, ja ni vet den där stora mataffären? Sånna som vi inte har där jag bor. Så var vi där och gick omkring och kolla, alla sprang typ runt för sig själva och hade fullt upp med sitt eget. Men jag tyckte alla var märkligt mycket upp i mig ett tag, alla skulle vara nära mig, ha mig inom räckhåll liksom. Men Peppe såg jag inte röken av på säkert 10 min, en kvart. Sen så hör jag plötsligt hur högtaleran ropar ut i hela affären: ''Julia, Julia ska gå till kassan, Julia storebror Peppe väntar på dig i kassan'' Redan när dom sa namnet Julia kände jag på mig att det var mig dom ropa på. Sen brast alla ut i asgarv! haha vad kul det var! Det värsta var nog bara att 6-7 st i personalen sprang runt och leta den fyråriga flickan Julia som Per Mikael Bodin hade efterlyst. Tråkigt bara att dom aldrig hitta henne, och att det egentligen var mig, 17åriga Julia som var offret. Offret kanske var fel ord, men ja. Ni fattar. Kul var det i alla fall. Har tänkt på det, jag har aldrig tappat bort mig från min familj på något sådant ställe förut, inte en endaste gång under hela mitt liv. Visst, det är väl bra, men nu har jag i alla fall upplevt det, en ny erfarenhet i livet ;)

Sen kom vi i alla fall hem från storstaden, så bjöd vi dom på middag (tacos ♥) och nu åkte dom nyss hem, så nu ska jag passa på att slå in lite paket, och sen måste jag sova. För imorrn är det jobb för fulla muggar!

Pusss


Ni kan hjälpa till!

Jajjemänsan ni hörde rätt, H&M har en kampanj just nu tillsammans med Unicef.

För varje outfit ni laddar upp hjälper ni ett barn att få rent vatten! Hur lätt som helst, så take your time och gör det! Det är ju ändå jul!




Tryck på bilden så kommer ni till sidan!



sextondedecembertvåtusentio

Torsdag idag, gått i skolan från 08:30 till 15:30 (som vanligt), men har bara haft tre lektioner, dock utspridda under dagen. Rätt skönt, rätt bra dag. Känns som jag presterat så mycket under dagen, det känns bra, då känner man alltid sig lite mer nöjd med sig själv, eller håller ni inte med mig? Är på lite bättre humör idag också måste jag också säga. Fan va allt jag gick fel igår altså. :(
Men nu är det bättre.
Tack för alla fina och peppande kommentarer jag får,
visst jag ser själv att det inte är hundratals, men dom jag får är guldvärda och betyder mycket för mig. Så keep up the good work!

Ikväll kommer jag att vara ensam hemma hela kvällen, tänkte för er som ville komma och våldgästa mig, nej nu skemta jag. Men ja som sagt home alone, så det lär ju inte bli nån ordning eller styr på nått om jag känner mig själv rätt. Middagen består av en godispåse, inget plugg, inga sängtider, ingen städning, musik på högsta volym, det JAG vill se på tv:n visas. Ja ni fattar, skön kväll att se fram emot altså, yes!

Slänger in en bild på mig och en saknad vän som det var allt för längesen jag träffa så länge.


Pussen

Svar på tal!

Måste bara säga att jag inte ofta får negativa kommentarer i bloggen, men det händer. Och det är ju om värre och mindre värre saker om man säger så. Men att kommentera nått elakt anonymt eller ännu värre i nån annans namn gör mig så jävla förbannad! Skitsnack är det värsta jag vet, verkligen. Just därför jag hatar stället jag bor på.. Järpen, hör ni bara själv? järpen järpen järpen järpen! USCH! Det man inte vet om sig själv vet alla andra, eller vad är det man brukar säga?
Men det var inte det jag skulle prata om nu, måste hålla mig till ämnet. Är bara på så dåligt humör och den här fina kommentaren jag fick nyss gjorde det inte bättre:



Först och främst.. vad vet du om det? Du känner inte mig? För det andra, jag tjänar faktiskt visst pengar på min blogg! det är inte mycket, men en slant rullar jag faktiskt in på det. För det tredje, varför kommenterar du i nån annans namn? Jag vet vem du är! IP numret ditt puffko. Ingen idé att kommentera anonymt på min blogg för jag kollar upp alla, bara så ni vet det! Och för det fjärde, varför? va får du ut av det här? Att hacka ner på någon annan, om nått du inte har någon aning om heller. Moget. Kommer bara på ett ord som passar på dig, avundsjuka.


Är detta bevis nog kanske?




På första sidan och allt..

Fick hem skolkatalogen idag, fast jag inte beställt någon? :S Jag var ju inte med på skolfotot.. så fattar ingenting, men tack för den i alla fall! ;) Lite roligt bara, för när jag öppna den så är det första jag ser mig själv! jag ba: whaaat? Hade glömt bort att dom tog kort på mig. Haha! På första sidan och allt, ''tufft''




Haha, ser ni mig? (inte så svårt med tanke på min rosa markering men ändån!)


Mys outfit

Såhär har jag sett ut hemma idag, mössa och shorts, bra kombination? Svar: Ja!

Vill tilllägga att jag är osminkad också, bara därför liksom.

 

 


Vilken dag!

Onsdag idag, altså prick en vecka till jullov! c r a z y! Har varit en bra, knepig dag idag.. inte gått i skolan, men varit med på badet på idrotten. Jag hatar förövrigt att bada, så det var ett stort steg för mig. Och det gick faktiskt bra också, kan nästan säga att det var roligt, men bara nästan ;) Skönt hursomhelst, för nu behöver jag inte bada nånting mer under min gymnasietid, om jag nu inte vill.

Sen har jag bara varit hemma, kollat på film med lillasyster som varit hemma och varit sjuk. Sen har jag lagat middag till hela min familj! Och nej, jag gjorde inte typ nudlar eller pasta med ost (inte för att det är något som helst fel på det!) utan jag gjorde fisk-tomat-fetaost-grejs och ris! Vuxenpoäng där! Blev gott också! STOLT!

Känns annars som det varit en otroligt lång dag och jag är på sämsta humöret just nu, tyvär. Det är synd att det ska gå så upp och ner hela tiden, eller märkligt rättare sagt. Att man kan vara så glad och nöjd med livet ena sekunden och sen i andra sekunden så faller allt i bitar :(
varför är det så för?

Men jag tänker på er, och på bloggen, försöker i alla fall! Jag tror jag ska klä på mig en massa kläder nu, burra in mig i min feta dunjacka och gå en lång promenad med Cujo, min hund.



You know I do anything for you





Easy come easy go that's just how you live 
Oh take take take it all but you never give
Should've known you was trouble from the first kiss
Had your eyes wide open
Why were they open?

Gave you all I had and you tossed it in the trash
You tossed it in the trash yes you did
To give me all your love is all I ever asked
cause what you don't understand
Is I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on the blade for ya (yeah yeah)
I'd jump in front of a train for ya (yeah yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah yeah)
See I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes I would die for ya baby, but you won't do the same..


Black, black, black and blue beat me till I'm numb
Tell the devil I said hey when you get back to where you're from
Mad women bad women that's just what you are yeah
You smile in my face then rip the brakes out my car

Gave you all I had and you tossed it in the trash
You tossed it in the trash yes you did
To give me all your love
Is all I ever asked cause what you don't understand
Is I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on the blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya
I would go through all this pain yeah
Take a bullet straight through my brain
Yes I would die for ya baby, but you won't do the same..


If my body was on fire
Oh you would watch me burn down in flames
You said you loved me you're a liar
Cause you never ever ever did baby..


But darlin' I'd still catch a grenade for ya
Throw my hand on the blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya
Oh babe I would go through all this pain yeah
Take a bullet straight through my brain
Yes I would die for ya baby, but you won't do the same..
No you won't do the same
No won't do the same Ohh
No won't do the same


Fullspäckad helg

Känns nästan som det, fredagen hände det väl dock inte allt för mycket, idol final, och sen däcka jag i soffan. Men i lördags var jag ju och sprang runt på stan hela dagen, sen på kvällen var det bara att fräsha om sig och åka på en middag, sen i söndags, jobba jag hela dagen. Ett nytt jobb för den här säsongen! Och sen när jag kom hem ifrån det var jag på julkonsert! Har altså inte fått någon sovmorgon på heeela helgen! ingen mer sömn än vad jag brukar få på vardagarna och inte hunnit plugga nått heller! Hur ska det gå, hur ska det gå?

Sorry för den dåliga uppdateringen och mitt oengagemang här i bloggen, men har som sagt inte haft någon tid alls. Kommer nog tyvär bli så hela veckan, vill få klart med alla skoluppgifter och alla julklappar och så först. Men jag finns kvar, det lovar jag.



Östersund

Varit i stan ett tag idag och letat julklappar, hittade faktiskt några stycken! Mina första julklappar för i år! Känns mycket bra! Blev lite saker till mig själv också, kan inte låta bli! Men tyckte jag skötte mig bra ändån, blev typ tre grejor bara, eller nått sånt.. ;)

Det här köpte jag till mig själv: tre tröjor, hårfärg och rengöring.


Ahmaagaaad! Jag köpte en poncho! :O löve it



Helt rätt

Att Jay vann idol! Tur att inte Minnah vann (blä) Kan bara säga grattis! och passar också på att säga godnatt, imorrn bär det nog av till stora staden en sväng så är bäst jag går och lägger mig strax! Pussen




Mys i mysdress

Fredag idag hörni! bästa dagen i veckan om ni frågar mig, och idag är det bara drygt en vecka kvar till jullov! Helt sjukt, tiden går så himla så fort! Ska bli så mysigt med lov, jag längtar verkligen! :)

Varit i skolan idag också, jag och Jossan konstatera att vi varit där varenda dag, på varenda lektion den här veckan, det är inte dåligt det! med tanke på mitt fullsmäckade schema och allt! Brukar oftast vara nån lektion eller nån dag som ryker för mig, men inte den här veckan. *stolt*

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, dom flesta är ju i backen och åker nattåkning, skulle också ville det, men kände att jag inte orka, och har inget liftkort heller för den delen. :/ Så det blir till att mysa hemma bara. Inte helt fel det heller. Ikväll är det ju den stora idol finalen också!
Vem tror ni vinner?
Efter min favvo Olle åkte ut förra veckan vill jag knappt titta, men om jag ska välja nån nu röstar jag på Jay.

Hoppas alla får en bra helg! vad ska ni göra ikväll?



Just nu i mindress, älskar den!


Torsdagens outfit






When I was younger, aha





Slutat

Är hemma från skolan nu, slutar ju lite efter 11 på onsdagarna, så skönt! :) Nu ska jag försöka göra klart två svenska uppgifter och sen unna mig nån lussebulle och kolla på film med min sjuka låtsas mamma! Hörs sen!
pusss






Just nu..

Tröttare tjejer? Konstigt nog är det då vi är som klokast, eller klokast och klokast var väl kanske inte helt det rätta ordet, som påhittigast passar nog bättre ;)





Om jag inte hade haft något hår..

..hade jag sett ut såhär! ;)






Har inte så mycket att säga

Men kan säga att jag gått i skolan hela dagen idag, ovanligt huh? Varit en kind of a good day, men jag är så himla trött hela tiden, somnade till och med i Josefins knä i biblioteket idag när hon läste högt för mig (sorry Jossan, försökte lyssna!) Jag sover så dåligt och så lite om nätterna. Måsta ta och skärpa mig när det gäller det, men jag är ju en nattuggla och har alltid varit så kan bli svårt.

Just nu är jag hemma själv, vet inte när min familj hade tänkt dyka upp? Om dom inte gör det, vet jag vad jag ska äta ikväll i alla fall! kan ni gissa?.....




.....(Ja det är nachos!)


Bakning

Måndag idag mina vänner (som att ni inte vet det liksom) Jag har haft en jätte bra dag i alla fall, känner mig så himla glad just nu, lycklig, det är min favorit månad, snart jul och ja, allt går bara så bra för mig nu, bra nu, kompis det går bra nu! ;) Är bara skolan som är en pain in the ass dårå, men det var väl ingen vidare nyhet.

Ikväll har jag, Anna och Pappa bakat lussebullar och dumlekakor. Så vi ska fika snart, perfekt till svenska hollywoodfruar sen! ;)




Ta-det-lugnt-dag

Åh vad jag är trött idag, verkligen skit seg i kroppen. Men vi jobbade nästan till fyra, så kanske inte så konstigt det. Blev lite längre än vad vi trott. Men det var verkligen jätte roligt, Jag och Jossan stog i baren nästan hela kvällen, vi som ska bli bartenders och allt, bra med lite träning där ;) haha nämen seriöst hoppas alla hade lika roligt som jag hade, det såg ju ut så i alla fall ;) Jag hade tyvär inte tid att ta några kort med min kamera, men ska se om jag kan nalla några kort av nån annan så ni får se :)

Idag blir det till att bara ta det lugnt, eller ja, dagen har ju redan gått.. så resterande tid ska jag käka tacos (mums!) duscha, och bara fixa lite tills imorrn - altså typ ingenting.
Hoppas alla har haft en bra helg! Pusssen




Work-a

Ikväll ska jag, Josefin och Anna jobba på Helens 40-års-fest! (GRATTIS!) Vi ska servera, diska, stå i baren! ;) osv. Känns som det kommer bli as kul och en toppen kväll! Nu ska jag fixa mig!

Medans bjuder på några av mina favorit låtar just nu, för att komma in i lite stämning!










När det är kallt ute...

..måste man klä sig ordentligt! Jag körde på pannband idag jag :)



 


Brrrr

Så jäkla kallt är det ute nu! sjukt! Idag trodde jag verkligen att jag skulle frysa ihjäl, på riktigt! benen bara skaka, det stack i hela kroppen, allt hår fryste till is på en grisblink, kunde knappt andas, tänderna skaka sönder.. ja ni fattar? Inte kul! Men det är när det är såhär kallt det blir extra mysigt att vara inne! Så det är ju positivt! :)

Annars har jag gått i skolan hela dagen, har gått bara brabra, tackar som frågar ;)
Och idag är det är fredag! älskar fredagar! veckans bästa dag, yessir! Nu ska jag hjälpa till med middagen! Pussen


Ja såhär kallt är det nu, ännu kallare var det imorse....



Torsdagkväll

Idag har det varit en bra dag, rätt meningslös, men bra. Visste inte om jag orkade gå på skolan eller inte, men beslutade mig till sist att göra det. När jag väl kom dit hade jag ingen engelska så då började min nästa lektion halv ett, segare. Och det var den enda lektion jag haft idag.. segt, samtidigt som man ska ju inte klaga. Var längesen jag skrattat så mycket som jag gjort idag.. haha! Vet inte vad som flugit i oss, helt flum har hela dagen varit! ;) love it. Hoppas dagen imorrn blir lika fullspäckad, imorrn är det ju faktiskt freedag! wehooo! Nu ska jag kika på paradise hotel (ja, jag följer pinsamt den skiten) sen få min skönhetssömn. Pussen






Blå skjorta och silver smycken










Lite smörigt och fint sådär, precis som det ska vara. Visste inte att Kate Winslet kunde sjunga förresten, fast frågan är om hon kan det? Nej nu förstör jag känslan här, låten är fin.


'

 


Mamma är gullig..

..och tror fortfarande att jag är 5 år? ;) haha, nä jag blev faktiskt jätte glad när hon kom hem med en chokladkalender till mig. 17 år eller 5, vad spelar det för roll liksom? ingen för mig i alla fall!





På bättringsvägen

Ännu en dag spenderad i sängen och framför tv:n.. tråkigare, men rätt härligt ändån, Jag orkar ju ändån inte göra annat så. För er som inte vet har jag varit/är magsjuk, fast en mildare version av magsjuka om man kan säga så. Mår illa hela tiden, ont i huvudet, yr, och orkar inte göra nått. Jobbigt, men som sagt, nu är det ganska bra, bättre åtminstone :)




Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0