Dagens klädsel





Måndag/slash/Tips

Brukar hata måndagar, men måste ändå medge att detta varit en helt okej dag, varit på topp hela dagen och jobbat på bra i skolan! whoopwhoop. vet inte vad jag ska säga mer riktigt, svårt att komma på idéer när man bara går i skolan hela dagarna! Eller vad säger ni, är det något speciellt ni vill läsa om? Eller nått speciellt jag ska ha med i bloggen? Tipsa gärna!





Söndag - Bloggfri dag

Inte orkat blogga idag, inte haft nått att direkt berätta eller ingen lust. Idag har jag hursomhelst bara tagit det lugnt, pluggat lite engelska och tagit hand om mig själv, haft ansiktsmask, fotbad, duschat, smörjt in mig med massa krämer, målat naglarna osv. En typisk söndag för mig, spa-söndag! :)

Nu blir det snart solsidan vilket jag tycker är världens bästa program, sen lite mer fix och bums i säng! Pusss



Godnatt kära läsare!

Nu säger jag godnatt och går och lägger mig! Meningslös helg detta har varit, får hoppas på lite mer fartfyllda helger framöver, men det ska nog gå att lösa ska ni se! ;)

Btw, fick en kommentar utav självaste DENNIS M today, Visst han svara bara på en grej, men ändåååååån! Han har ändån tagit sig tid och gått in på MIN blogg och skrivit, den ni! ;) Storbloggare svarar ju aldrig på kommentarer så ja blev glad! My idol och allt. Han är såå schnygg, synd att han är bög! ;) Jag blev i alla fall fett jäkla mega lycklig! Haha, av en sån grej? Patetiskt?
aa fast ne, bara lite ;)


Rekommenderar

Gjorde precis en ny kategori här i bloggen: ''Rekommenderar'' fick den heta. Där tänkte jag ge er tips på saker jag prövat och tycker är bra. Bra va? Så vill börja här på lördagskvällen och rekommendera Dove's ''nya'' hårvårdsserie. Den är jätte bra och funkar perfekt på mitt sönderblekta hår!


 


Kan man se ut såhär när man ska på ica?





Skinny bitch

Sovit, pratat i telefon, och tränat. Så har min lördag sett ut hittils! Fan vad jag har tränat denna vecka altså, det ska ni veta! Fast hemma altså, med sånna här band, pilates, yoga, situps, armhävningar och ja alla olika sorters övningar! Känner att jag måste ta tag i det nu, måste komma i form, VILL komma i form. Till beach 2011 ;) Och längtar tills jag fyller 18 då jag ska börja träna på gymmet!

Men måste faktist säga också, att jag redan gått ner i vikt. Från förra året, och ja hela tiden. Kolla bara in ansiktet och magen på första bilden! (visst jag gör en min, men ändån!)
Saknar dock mitt slingade hår litte granna! Och detta blev ett knepigt inlägg.. Men det blir lätt så när man inte vet vad man ska skriva!




Bar detta idag

En liten rolig sak sådär, jag sätter nästan aldrig upp mitt hår, känner mig som en kille då, och om jag väl gör det så har jag alltid en massa hår framme ändån. Men vet ni? Den här veckan har jag haft en sån här toffs varenda dag! Så skönt att slippa fixa håret på morgonen och spara tid!





Freeeedag!

Älskar fredagar, och nu är det helg! wuhu. Men jag ska typ bara vara hemma hela helgen så det var ju oskönare.. Men jag måste! Måste ta tag i alla skolarbeten som jag är så sjukt efter med!!! :'( Gått ganska bra i skolan ändån den här veckan måste jag säga, tycker jag jobbat på bra, eller bättre än förväntat åtminstone. Men nu ska jag inte tänka på skolan tänkte jag precis säga, men det är ju det jag måste! :( Plugga på en fredag? Lät ju roligt. Vad ska ni göra kära läsare? :)
Dagens outfit kommer upp lite senare också, missa inte det ;)


 



Jossan hon kan hon!

Jag är miljoner indianer... lalalalaaaa.




Dagen innan fredag

Det är torsdag det! Varit en ganska bra dag, eller en väldigt tråkig när jag tänker efter, men fokuserad, det kanske hör ihop? Man kanske inte kan ha roligt/vara rolig och smart samtidigt? Är säkert så. Gjort hursomhelst geografi prov idag, och fybubblan vad svårt det va!!! Men jag tror faktiskt det gick bra, trots allt, det känns bra, känner mig nöjd. Och mer kan jag ju inte göra.

Just nu ligger jag i sängen, legat här sen jag kom hem. Är så jääkla trött! Ska bli väldigt skönt med helg imorgon, det behöver jag!  Puss


Pluggar/Pluggat

Sluta elva idag, otroligt skönt, så tog bussen hem då, och sen har jag pluggat, mer eller mindre hela dagen, tills nu! Duktig jag känner mig! Därför dålig uppdatering! Men jag vet ju liksom att om jag sätter mig här eller vid facebook är jag fast sen!



???

Är det när folk börjar ta ens bilder och låtsas att det är dom själva som man börjar bli känd? ;)

 

 

 

 

Vem är detta montro? Någon som vet? Ser du detta lilla vän, får du gärna sluta ta mina bilder, och verkligen sluta ha dom som profilbild tack! Finns något som kallas ''fråga om lov först!''

Men måste faktiskt tilllägga också, att man blir ändå lite smickrad sådär, plus att vem var tjejen jag fick mailet av? ;S

Bra nu, bloggen det går bra nu ;)

 


 


Dagens outfit







Måndag

Hann inte blogga nått igår för jag jobbade hela dagen, sen när jag kom hem så packade jag och duscha och sånt. För idag åker jag till pappa, eller har åkt till pappa. Är hos han nu.
Och ska vara här två veckor framöver!

Dagen har gått åt att vara i skolan hela dagen, faktiskt presterat lite också! Känns som jag börjar få lite motivation tillbaka äntligen, fast ja, med betoning på lite!
Städat ut hela mitt rum här också känns det som, städat bort alla ''leksaker'' nämen gosedjur, spel, och sånt där trams som jag inte tidigare kunnat slänga (eller ja, tagit upp på vinden) En riktig liten hamster är vad jag är! ;)

Nä nu ska jag ta och vara lite social med min familj här som jag inte träffat på länge, vi hörs senare! då ska ni få se dagens outfit också! håll ut ;) Puss


Hoppsan

Sovit bort exakt hela dagen idag.. Konstigt, jag var ju bara hemma igår liksom? Fast och andra sidan, somna ju inte förns fyra. Grymt skönt att få sova ut ordentligt i alla fall. Blivit lite sömn på sistone. Så det känns bra. Älskar att sova, fast hatar att gå och lägga mig.. hmm, hur går det ihop?

Vet inte vad jag ska göra ikväll heller, skulle egentligen till Åre, men det verkar ju tyvär inte bli av :( så får väl göra det bästa av situationen och komma på nått annat, kanske får lite besök senare så.
Är ju faktiskt bra om jag är hemma eller tar det lugnt med tanke på att jag ska upp tidigt och jobba imorrn..

Hur ser eran lördag kväll ut? Utekväll eller myskväll?


 

 


Någon annan än jag som är vaken?

Jag är en riktig nattuggla jag, har alltid varit och kommer nog alltid att vara! Älskar att vara uppe på natten. Men nu ska jag krypa ner i sängen, det är ju en dag imorgon också, eller ja, idag. ;)


Godnatt på er, mina fina läsare! pussen



Och NEJ, jag har inte bara BH på mig, utan det är mitt nya nattlinne som jag inviger idag!


Vi är inte sånna som i slutet får varann

Jag hade rätt, så jävla rätt.


 

 


Favorit dagen

Yesbox, Fredag idag, min absoluta favorit dag i veckan, kanske jag inte är ensam om att tycka?
Har tråkigt nog inget planerat inför kvällen, har lust att dra ut, men det kanske är lika bra att stanna hemma. Sov ju hos Jossan inatt, eller ja, det blev inte så mycket sömn, och sen gått i skolan idag på det.. Hur trött tjej som helst nu. Jag som aldrig är trött, tss.
Vi får se helt enkelt vad det blir, jag är glad så länge jag bara är ledig jag!


Orkade inte fixa mig idag, blev en knut på huvvet, och ytterst lite klet i ansiktet.



Mot Undersåker

Eller Såahka, som dom satt upp skyltar att det heter.. (betyder Undersåker på Samiska) jaja, ska springa ner till bussen nu i alla fall, ska till Josefin, Annie-hoe kommer dit lite senare på kvällskvisten också, vi ska ha tjejkväll, myspys. Känner att jag behöver det. Vi hörs när vi hörs. CIAO!


Mina fina vänner!


Insåg..

..att jag skyndat mig nu på morgonen HELT i onödan! Hade ställt klockan på sex, vaknade halv åtta, stressade gärnet och hann precis hit till skolan då vi börjar, eller ja.. brukar börja.
Börjar 08:30 varenda dag i vanliga fall. Men idag så hade vi tydligen ingen engelska!? Hitttar i alla fall inte min klass :( buhuhu. Så nu börjar min nästa lektion halv ett.. detta känns.. kul.

 




R.I.P ♥


Du kommer att få det bättre nu, nu får du vila, nu gör det inte ont längre.
Jag vet att vi kommer ses igen, jag vet inte när, hur, eller vart..
Men att vi kommer träffas igen, det vet jag.
Vi ses i himlen, Vi ses på andra sidan, Vi ses i nangijala.


Morfar



Fyra generationer.

 

 

 

 


Words

Vet inte vad jag ska säga riktigt, vet inte vad jag ska skriva. Känner mig alldeles tom. Var så längesen jag skrev nått här nu, och så längre tid det går desto svårare är det att komma tillbaka tycker jag. Fast så är det med det mesta i och för sig.
Jag kan i alla fall berätta för er att jag är hemma igen, hemma i Järspen. Jag kom hem i söndags morgon. Det gick bra i Örebro, eller bra och bra, så bra det kan gå efter alla omständigheter om man säger så. Känns jätte bra att jag åkte, var osäker från början, tycker sånt är jobbigt så undviker det helst, är allt bra på att smita undan konflikter och problem, det är min specialité. Stänger bara av om det blir för mycket.
Hursomhelst, är jag grymt glad att jag åkte ner och träffa morfar, och min släkt. Var mysigt att få träffa alla igen, kändes som man kom alla närmare på dom 4 dagarna jag va där än vad jag gjort i hela mitt liv. Lite sjukt, men så var det. Det var dock grymt jobbigt att se morfar, tycker så synd om honom! Varför skulle just han bli sjuk? Livet är så orättvist ibland, varför ska vissa bli sjuka medans andra får vara friska? Nu menar jag inte att jag vill att någon annan ska bli sjuk, önskar helst att alla skulle få vara friska och må bra. Men så är det ju inte, och förstår bara inte vad dom som blir sjuka gjort för att förtjäna det..
Vill bara säga att jag är lite low just nu, känner mig inte som mig själv längre, känns som att inget är viktigt, eller att det som jag tyckte var viktigt tidigare helt tappat sitt värde. Är så efter i skolan, så sjukt skolless, och ja en hel del andra problem. Så det är lite tufft just nu. Men jag ska kämpa! Och det sista jag vill säga är att jag önskade att du blev frisk morfar, att allt kunde bli som förut, att det skedde ett mirakel. Jag älskar dig!




Tidsinställt inlägg



Sitter förmodligen på tåget mot Örebro just nu, ska inte dit på någon nöjestrip, tyvär. Utan ska åka dit med mamma och hälsa på min mycket sjuka morfar :( Tungt, men det går nog bra. Förvänta er ingen uppdatering. Vet inte när jag kommer hem, beror på allt, hur det går. Ni får gärna smsa mina vänner, känner på mig att det kommer bli en lång tågresa och jag kan aldrig sova på tåg, så ja, bara att höra av er. Pussen


Smile with your eyes

Som Tyra skulle säga. Hitta en gammal bild jag..




Kom nyss hem..

Gick till HC i alla fall... där sa dom inte så mycket (som vanligt) spolade mitt döva öra i alla fall, men hör fortfarande ingenting! :( känner mig helt handikappad när jag knappt hör nått! Skiiiiiit jobbigt, hoppas det går över snarast! Så pinsamt när jag va där också, så efter behandlingen så blev jag helt yr och trodde seriöst jag skulle svimma så doktorn va tvungen att lägga mig i en säng.. lyckat! haha. Men det gick fort över, och tydligen var det vanligt, eftersom balanssinnet sitter ju i örat! (I) Imorgonbitti hämtar mormor ut min medicin också, göttans!







Life sucks

Hemma från skolan idag. Tror seriöst jag har:

Lunginflamation

Öroninflamation

Ögoninflamation

Kärleksinflamation?

Ne jag vet inte, känns som allting går åt helvete just nu i alla fall. Ser ingenting positivt längre. Ska nog ta och pallra mig ner till Hälsocentralen snart, men där löser dom ju ändån ingenting, jag kommer bara bli arga på dom, så orka? Orkar ingenting. Vill bara bort här ifrån.
faaakkkk everyythingg!




Boom boom boom booom!

I wan't you in my roooom.. let's spend the night together, from now until forever!

Vilken jäkla bra låt det är altså, suttit och skrapat ihop en riktig Disco lista idag på spotti, HÄR hittar ni den. Man kan ju inte vara annat än stolt att man är född på 90-talet altså. Vilka minnen man får! Detta är ju jag uppvuxen med.

Förövrigt är det sista lovdagen idag, och det känns ju.. bra, naaaat. Känns fruktansvärt, verkligen. Det sista jag vill är typ att sätta mig i den där skolan imorgon, men vad gör man? Bara att bita i det sura äpplet. Och tänka på vilket sjukt bra, roligt och galet lov man haft istället, förutom sjukdomen, som varit med nästan hela tiden. Är i alla fall piggare nu, men hostar fortfarande som en liten gris, och får feber på nätterna, men nu har jag fått nå värre host medicin grejjer så vi får förlita oss på det och sen är det bara att tuta och köra igen! Nytt år, ny termin, ny vecka, nya tag! Vad göör vii? nuu kööör vii? Ja, undrar jag med vart all positiv energi kommer ifrån? Inte är den ifrån mig i alla fall. Natti. ♥







Medicin freeak, typ

Jag mår såååå dåååligt, jag vill bara go and die, die die die. Det är så synd om mig, mig mig mig. Snyft!* Nä det är det väl inte, eller lite. Har varit sjuk i mer än en vecka nu, gått lite upp och ner ju, haft dagar som varit bättre, och dagar som varit.. mindre bra. Men nu är det dåligt, sämst, igen. Borde man inte bli friskare?! Jag förstår inte! Mår så dåligt! :( Jag skakar, fryser, har feber, hostar, hostar tills jag spyr har jag gjort, mensvärk nu också, (appropå att må dåligt!) inget plus liksom. Jobbigaste är nog att jag hostar, och skakar! och fryser, och... Ja allt! Det enda som jag ser positivt med det här, det är att jag har fått rejäla magmusker! Eller ja, beror väl  kanske på vad man jämnför med.. men det, det är en annan femma! ;)

Medicinen jag knaprar hela dagarna..
Om detta fortsätter måste jag gå till farbror doktorn, vadå hata? :(





Ännu en kväll

Vet inte vad det är med mig, med oss, fick nått ryck och drog till åre igår igen, kom nyss hem. Jag har altså sovit max 3 timmar på två dygn, wiie. Men vet ni vad? jag är inte ens trött? är hur pigg som helst, eller så inbillar jag mig det bara.. kan ju iofs vara så. Men jag mår så bra, psykiskt, och det var längesen ska jag säga er. Personligen tycker jag att det är viktigare att må bra psykiskt än fysiskt, tex, jag är hellre förskyld, magsjuk, eller nån annan sjukdom och är glad och lycklig, än helt frisk och deppig. Så är det för mig i alla fall. Jag vet inte vad ni tycker? flum.

Nu ska jag ta och städa bort julen, och verkligen storstäda mitt rum, var alldeles för längesen! Pussen


Ohreey

Ja ni mina vänner, kanske var så att jag festar för lite? Därför jag har feber. För vet ni vad? Idag mår jag mycket bättre, och då kan ni ju kanske gissa vad jag gjorde igår... heheheheheh (ni som var med, vet vilket skratt jag tänker på) tss. Nämen vi drog in till Åre, käka på Beef, eller Annie käka där, sushigirrrl. Sen drog vi upp till grabbarna grus från göteborg, och ja där blev vi kvar.. ett bra tag! kanske lite väl länge? nerå. Men vet inte vad jag ska säga mer riktigt, eller vet inte vad jag KAN säga rättare sagt, kanske bäst att bara vara tyst. Kan säga att vi var 3 tjejer och 8-9? killar, och att vi hade förjävla roligt, nothing else I can say, eh eh eh ;)

Nu måste jag hursomhelst sova, jag har inte sovit mer än en halvtimme inatt, fast det roliga är att jag inte är trött, inte alls, är jätte pigg, jätte glad, vet inte vad det är med mig. Får försöka varva ner och försöka sova. hah damp. ♥


Bjuder på bilden! Såg ut som den vänstra bilden igår innan jag åkte, och som den högra nyss när jag kom hem..



Tänkte bara säga..

..att jag lever! halvt åtminstone. Vet inte om jag mått såhär dåligt förut? eller jo, så ska jag inte säga! för DET har jag. Men ni förstår, just nu känns det så. Jag undrar vad som är fel, felet på mig, jaja, jag vet att det är något stort fel på mig, men det är inte det jag pratar om nu! Jag undrar vad jag är för sjuk och varför det inte går över!? Hur jag kan må sådär när jag vaknar, helt okej på dagen och sen vid 4-5 tiden vill jag bara skjuta mig själv! Jag får sån feber, skakar, fryser, hostar ihjäl mig och blir allmänt yr och konstig. Blir bra direkt när man tar en alvedon, men så precis när den gått ut ur kroppen så slår det till igen! Verkligen inte kul, nu på lovet och allt, och när det händer så mycket annat, och jag kan och vill göra så mycket annat! Fast jag måste säga det.. att i fredags, på nyår, när jag väl drog ut mådde jag kanon (hehe) kanske det som behövs! Som en göteborgare sa:



Kan vara så.. aja nu känner jag att febern börjar knappa in på mig igen och jag börjar babbla på, dags att sova tror jag. Men det jag ville komma till hursom, var att uppdateringen kan vara sisodär, orkar inte starta datan, nivet, påfrestande att trycka på knappen och så. ;)

Pusssen


 

 


Snabb update

Jobbat hela dagen idag, städar ju lägenheter i Åre, för er som inte vet det. Ganska segt, men man tjänar ju pengar, och jag har blivit en riktig höjdare på att städa ;) Så det är ju.. bra.
Har inte hunnit bli frisk än heller, mår sämre nu än i fredags.. blä. Men kan ju och andra sidan förstå varför. Känner mig mega sjuk nu, skakar, fryser, känner mig allmänt jätte konstig. Menmen, ska i alla fall oavsett det sticka ner på byn och träffa upp favorit girlsen för lite filmkväll, mys!

Pussen

 

 


2011!

Kom precis hem, jag Jossan och Annie har varit och käkat pizza, svullo'n jag vet. Men just idag, den 1:a januari, såhär dagen efter nyårsafton kändes det bara SÅ rätt om ni förstår vad jag menar..

Hoppas alla fick en bra dag igår! Gott nytt år allesammans!




Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0