Nyårsafton!

Sista dagen på året.. ohyes! känns sjukt, blandat med en härlig känsla! tiden har gått så himla fort, fast när jag blickar tillbaka finns det ändå inget kvar att minnas. Ska bli otroligt skönt med en ny start nu, ser fram emot ett bättre år.

Just nu är klockan 04:04 och jag har fortfarande inte kommit i säng än, känns så tråkigt, tycker inte om att sova på nätterna. fast jag borde egentligen, speciellt nu så jag blir piggg till ikväll! har ingen direkt färdig plan än, bokat upp och smidit planer med en massa olika, så det blir som det blir och jag hamnar där jag hamnar, det blir nog bra det!
Vi hörs mer imorrn hur det blir, eller idag rättare sagt!

pusssen

Anställd!

Japp home again, helt slut efter den långa arbetsdagen! men det gick oväntat bra, inga tabbar (nästan) iaf! och vem blev inte allställld då? hihihiihih jo jag :D så nu har jag ett jobb, känns bra.

Måste bara säga gratttis till världens bästa Anssso som fyller år idag! och taaack! ♥



Nysolad och nyduschad!

Japp, feeel freeesh!
Nu är det läggdax för mig, ska upp väldigt väldigt tidigt imorrn, japp klockan står på 05:30! min första arbetsdag imorrn, så måste va på hugget! hoppas det går bra! har känslan av att jag kommer klanta till det hela.. så önska mig lycka till! pusssss

happiness

Det är lov, det är en massa snö ute, jag har så fina vänner, jag HAR pengar, och jag har haft en skit bra dag, jag är lycklig, så jäkla glad är jag!

Min dag började med att min lilla syster kom in springandes in på mitt rum och skrek att klockan nästan var tolv, då var det bara att hoppa upp fixa iordning sig och gå till bussen, där mötte jag upp Sanne, och bara efter ett fåtal minuter kom Karin. Har varit med dom roliga fina brudarna i Åre hela dagen! köpte inte ett skit, men det var väldigt roligt ändån. sen lämnade dom mig i kylan vid klockan fyra, så då fick jag springa omkring själv lite.

Ikväll får vi gäster, äta massa god mat, sen blir det solning!
happy song for happy me and my happiness.


brown as chocolate.

YOO!

Inte varit inne på datan på hela långa dagen, därför ingen uppdatering, logiskt?
Haft en rätt fullspäckad dag. Vid åttta kom första familjen och knackade på dörrn så då blev det uppstigning, umgicks med dom och så, sen senare vid 12 kom nästa familj. så har tillbringat hela dagen hos pappa med att umgås med mina små låtsas kusiner, har ridit också! woho
Efter det blev det tacos hemma med fullt hus, riktigt mysigt och GOTT (Y) sen packa jag ihop mina saker och drog till mamma.. och direkt när jag kom hit blev det till att sola lite, satt och kolla på alla grekland bilder idag, så var bara tvungen!

Saknar kreta så sjukt mycket, vill bara tillbaka! önska man kunde va såhär brun igen! (cp bild jag vet!)
Mitt mål är nu att bli lika brun som min 99%iga choklad som jag fick idag! gillllla!


because of you!

Åh fan va vi va flum inattt.. kan nästan ångra attt jag inte somna förns efter klockan 6, eller nä det ångrar jag inte! men kroppen får lida idag altså, toppen att pappa kom och väckte mig vid 10 också, då var det bara att hoppa upp, kunde knappt öppna ögonen, ORDAGRANT talat! haha är huvudet dumt får kroppen lida! eller vad är det man brukar säga? ;)
Men inatt va det ju i alla fall roligt, synd att jag aldrig kan se baksidan med allt, fast nu är jag typ jättte pigg! sorry att ni inte fick nån mer update föresten!
Flumm-inlägg ♥

Bjuder på en fin låt.. Pink - crystal ball.


En helt vanlig söndagsmorgon.

tjaaaa igen!

tänkte skriva lite om vad som händer kl halv 6 på en söndagsmorgon. Jo, jag och Axel hänger på msn eftersom ingen kan sova. eller jag kunde för en liten stund sedan men då blev han så ledsen när jag sa att jag skulle logga ut och sova så fick ta mig samman och vakna till. då kom vi också på den ybersmarta iden att blogga lite. Jag gav äran åt axel att gästblogga vilket han INTE suger på! en dag kanske han tar över den här bloggen? vem vet, som han skriver likzååm.
Och vem vet, kanske får ni en update om en timme igen..

peeeeeeeeace

Axel gästbloggar.

tjaaaa

tänkte skriva lite om vad som händer kl halv 5 på en söndagsmorgon. Jo, Julia och jag hänger på msn eftersom ingen kan sova. eller jag kunde för ett liten stund sedan men då blev hon så ledsen när jag sa att jag skulle logga ut och sova så fick ta mig samman och vakna till. då kom vi också på den ybersmarta iden att blogga lite. Julia gav mig äran å gästblogga vilket jag suger på, men hon övertalade mig så här har ni ett!

peeeeeeeeace

ö-sund.

Krämer, smink, världens mysigaste tröja som jag blev helt kär i, ett par byxor, parfym och ett par nya skor har jag inskaffat mig idag! kan inte säga att jag älskar rean direkt eftersom allt jag hitta inte va på rea x) typiskt. älskar att shoppa iaf!


pusssar

Har precis..

..duschat, så ska hoppa i säng nu, det blir en tidig kväll ikväll, ska nämligen upp imorrn, till storstan, som resten av jämtlands befolkning lär göra.. jippie! nämen det blir bra, kul att göra nått :) till skillnad från den här oerhört meningslösa dagen, legat i sängen EXAKT hela dan.. men kan ju faktiskt skylla på att jag inte mått bra, har mått väldigt väldigt illa och min mage har krampat ihjäl! nu känns det i alla fall lite bättre.

Glöm inte att ''gilla'' ''like:a'' min och Axels coola status på fejsbuck!
Godnatttt!

091225

Då var det hipps vipps juldagen då.. Julafton susa verkligen förbi! hade världens bästa julafton i alla fall, så mysigt så underbart. Orkar inte skriva så mycket om det nu, är så sjukt trött, har inte kunnat sova mycket inatt altså, haft så ont i magen efter all julmat! så idag blir det en riktig mys dag i sängen bara med en massa filmer.

Bjuder på lite bilder istället.



Merry Christmas!

Ja nu är det jul hörrni, känns ju nästan overkligt..
Måste medge att jag FAKTISKT hade lite svårt att somna igår, kanske fortfarnde barnet finns kvar där innuti mig? eller så berodde det helt enkelt på att jag blev bombad med sms. haha who know ;)

Tänkte bara snabbt ladda upp ett inlägg nu, för ska ju snarrt äta värsta jul frukosten och öppna alla paket hos mammi! skriver mer sen ikväll kanske, och laddar upp lite pix.

Från oss alla, till er alla, en riktigt god jul.

Dan före dopparedan!

Ja nu gäller det här.. imorrn är det julafton! (woho) vet att det blivit en massa tjaffs om det nu.. bara en massa christmas talk hela tiden! men jag tycker ju det är så mysigt, älskar julen ju!
fast jag känner ändå inte samma sug som när man va mindre, eller bara för några år sen, när man räknade ner från varje dag som gick och inte kunde somna dagen innan.. det är väldigt tråkigt tycker jag.. men man växer väl upp helt enkelt!

Nu är jag hos min mamma i alla fall, mina föräldrar är ju skilda (som typ 99% av alla andra också är idag..) så jag har typ två julaftnar*, eller kör hela racet två ggr inprincip. Många tycker säkert det låter jobbigt, men det är ju nästan bara positivt, eftersom julen bara är positiv och rolig, så får man det dubbelt upp, låter inte det perfekt?
Jag har ju alltid firat såhär, kommer inte ihåg en ända jul då mina föräldrar fira tillsammans, så det är ju det här som är tradition för mig.
Ska i alla fall vara först hos mamma imorrn, fira här, och sen åka till pappa och fira på kvällen, det blir nog jätte bra det!

Men nu får ni ha världens bästa jul, alla goungar!
pussss
på errrr!

Dan före dan före dopparedan!

Nu har vi pyntat klart granen, julklapparna är färdiginslagna, julskivan har rullat om och om igen, och dom levande ljusen brinner, så himla mysigt, och nu kan man säga att det bara är EN dag kvar till julafton! kan ni fatta det? helt galet vad tiden går foorrrt!

Jag har precis kollat på ''Anna Ankas jul'' också, fan vad hon är cool, jag älskar den kvinnan! min förebild!

 

 


JULLOOV!

NUUU ÄRRRRE LOOOOV! TJOOOOOOHOOOOO!
ÄNTLIIIGEEEEEEEEEEEEEEEEN!


åh vad jag har längtat och nu är vi äntligen här.. 3 sköna veckor väntar en, eller 2 och en halv kanske.. nån som vet hur långt lovet är? haha, ingen koll, men jag är iaf ledig, det som räknas. underbarrrrt!



Hoppas alla får ett skit braa loooov!

Säger bara det..

..attt det varit en rätt meningslös härlig dag idag, försov mig imorse, sprang till skolan, upptäckte att vi inte hade nån lektion och att jag då inte började förns halv ett! Hatade tanken att jag stressat så mycket och att jag skulle kunnat sova SÅ MYCKET LÄNGRE! menmen, sen hade vi två lektioner till, svenska och matttimatik, och där gjorde vi ingenting heller, dagen har gått ut på att fika och kolla på film inprincip, men man ska väl inte klaga! såhär det borde vara jämt ju!

Nu sitter jag här hos pappa, har en massa att göra så det blir inte ett sånt bra uttänkt inlägg, pyzzlar ihop ett snabbt bara. Kvällen har gått åt till att baka, baka i massor, gjort knäck, kolor, julgodis o.s.v, riktigt mysigt.. jag känner hur julkänslan väller över nu, äntligen, snart är det JUL!

Jag är så himla glad! och du är så himla sööt..


gladaste låten! (Y)
up, up and away.. floating on pink clouds.

Hejsan Bloggen!

Men tjaaaaa! hur mår ni? det var ett tag sen nu.. har inte orkat uppdatera på HELA helgen, (förlåt) men har kännt att jag inte haft nått att förmedla till er, varit rätt små less, sjuk och deppig och eftersom jag inte bara vill klaga så har jag skitit i att skriva helt enkelt.
Men nu är jag baaaaack!
4 dagar till jul nu, herregud säger jag bara.. så mycket att göra, så lite tid! men det kommer bli väldigt mysigt och sjukt skönt med LOV! det behövs.. nununu!

Helgen har varit en utav mina ohändelserikaste i alla fall, knappt rört en fena! förutom idag dårå, varit med en massa snälla, härliga, roliga människor uppe på copperhill och ätit Brunch! ja inte Lunch, och inte breakfast utan BRUNCH, känndes lyxigt! hoho
Ikväll då.. då blir det bara till att packa, städa ihop, kolla till min lilla farmor och ladda upp för en ny vecka!




Julia gillar att leka, framför kameran ;* fiiercee


Pluggiz

tänkte bara snabbt ladda upp ett inlägg innan jag återgår till pluggandet, har pluggat sen jag kommit hem inprincip, har två uppsatser och en bok att läsa ut tills imorrn, vadå panik liksom? men har kommit en bit på vägen i alla fall. Gör mitt bästa! imorrrn är det helg, det ska bli oerhört skönt, har inga planer alls än så länge, men är rätt skönt det också, att bara ta allt som det kommer.
men nu måste jag fortsätta pluggapluggaplugga!

pusshejs

School by night!

Jag och Jesse har suttit och ''pluggat'' på skolan hela kvällen.. det gick väl sådära, satt mest bara och flumma så bibliotekarierna blev helt tokiga! men det var mycket trevligt, varför är det roligare att vara på skolan på kvällen för? kanske för att man inte är tvungen att gå då.. eller vad tror ni?

Altså.. aa vi bjuder på den här! som fan! och vi är inte såhär egentligen.. vi var bara tvungen att prova på att videoblogga lite! sluutet är bässst.. när nån stänger av datan.... hope you enjoy!




hehe käärlek

Josefin Gästbloggar

Hej, små höns!

Jag och Julia sitter just nu på franskan och fikar bulle och kaffe/o'boy. Julia är inte tillräckligt vuxen för att dricka kaffe ännu, så hon sitter och smuttar på sin choklad. Det är snoopigt. Idag ska vi vara duktiga och stanna efter skolan så att vi kan plugga (woho), men det känns inte som att det kommer gå så jättebra. Jag känner att jag är en hejare på att blogga. Dessutom ska jag tydligen ha omprov i psykologi och det känns tungt och Julia ska redovisa för hela SP1 och NV2. Elle est très nerveux. Vi bjuder på lite spexiga bilder.

Ömma smek,
Jesse-hoe








damn boy!

gaaaaah, ajj lajk jooo såo muttsch! ♥

roolig låt tyyp! man blirr glad av den + att texten stämmer in ganska bra just nu :* har inget annat att förmedla, förutom att du är sööt...




soovmorgon!

Vaknade precis, är jätte varmt här inne i huset, och det är jätte mycket snö ute, så mysigt!
jag älskar sovmornar, har så svårt att somna på kvällarna, sover som bäst på mornarna så det är perfekt för mig!

Så nu sitter jag här i pyjamas, skit pigg, och äter på en köttbullemacka och musiken går på högsta volym i bakgrunden! lovely

seee ya @ schoool l8er!

bytesmåndag!

Idag har det varit en sånhär originell bytes måndag igen, då jag byter hem, låter knäppt, men nu är jag i alla fall hos min mamma in Järpen.
Annars då.. då har jag inget alls att berätta tror jag, men har lovat mig själv att lägga upp minst ett nytt inlägg per dag, så här kommer det, det meningslösa inlägget...
det gillar ni va? haha inte jag..

Peppad inför sista riktiga skolveckan nu, helll yeah!

.

13:e december!

Idag är det den tredje advent och Lucia också, mysig dag! ska försöka hinna med att göra dom här sysslorna today:
  • Blogga.
  • Städa.
  • Packa.
  • Plugga.
  • Duscha!
  • Gå på julkonsert.
  • kolla på nån ny film
  • SOVA.
Slapp dag med andra ord, men det är ju det man har söndagar till, för att kunna ladda upp sig för en ny vecka, och den här veckan är den sista innan lovet, så himla skönt, längtar som tusan!

Callle skulle ha vunnit!



There's gotta be a heaven somewhere.

Jag är så jäkla glad, kanske håller livet på att ta en vändning? det kanske är så att alla människor ska ha ett år i livet som det bara blir problem i, som det bara går fel med, i sånna fall har jag helt klart haft mitt!

Men nu känns det bättre, nu har jag klarat det här året.. det är över nu, nu kommer det bara bli bättre och bättre! åh jag är lycklig! eller jag är gladare än på väldigt länge i alla fall!

Och, JAG HAR FÅTT TILLBAKA MIN ÄLSKADE iPHONE IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det kan man kalla lycka! Tack så hemskt mycket!




08-12-12

Yesss, idag är det den tolfte-december-tvåtusennio, skriver det såhär bara för då låter det mer dramatiskt, men det är inte dramatiskt, inte längre, idag och i nuläget spelar det ingen roll alls, det har ingen betydelse längre.

Ungefär vid den här tiden och lite framåt för prick ett år sedan, var den bästa dagen och tiden i mitt liv, ni som känner mig bra, mina vänner vet vad jag menar, men resten kommer inte förstå, kan tyvär inte ta det här.
Men i alla fall, för prick ett år sedan, den tolfte december tvåtusenåtta, vilken kväll, vilken natt, så många förhoppningar, så många skratt, så mycket nya erfarenheter och livet bara lekte! saknar det, saknar den tiden! allt var så lätt då, och jag var så lycklig.

Efter det, efter den dagen/natten, efter den 12:e december förra året, har mitt liv bara gått utför, efter det har inget riktigt sett likadant ut, allt har varit så konstigt, och jag har inte varit helt lycklig igen, varit ledsen och mått dåligt. Man kan säga att det här året har varit ett riktigt skit år, det värsta året i mitt liv helt klart.

så jag hoppas på att 2010 kommer att bli betydligt bättre, det måste kunna bli som förut igen! Jag behöver det. Vill uppleva den där glädjen, skratten och lyckan som jag såg som en självklarhet förra året.



Memories

Åre!

Åreåreåre, allt detta åre..
Har varit i Åre HELA dagen idag.. (nu sa jag det igen) med Hanna, Sara och Therese., Gått på julmarknad, shoppat lite, ätit mat, kollat på killar, altså allt man gör när man är i Åre med andra ord ;) (3:e gången)
mysig dag, förutom att jag stressade ihjäl mig imorse, hade endast 10 MINUTER på mig, och då skulle jag fixa alllt! exakt ALLT, kläderna, sminket, håret, äta! så jag missa ju bussen, men har man världens bästa fader så har man, så det löste ju sig trots allt, det där med att skynda sig har aldrig varit min grej direkt!

Nu sitter jag och väntar på ett besked om vi ska sticka till Åre (4:e gången!) ikväll också, annars blir det en hemma kväll bara. Men hopppas!

friday night!

Strax drar jag ut, med Jesse och Annzzoo till järpen, till luciarocken. Kommer träffa massa härliga fina tjejor där också, och maybe killlar, hähä
Hoppas på en rolig kväll, och att ni också får det!
Goooo Callllle idol säger jag bara, missar ju det, så rösta åt mig!

Ettt år sen snart också.. ruskigt vad tiden gårrr forrrt!


massor av pussar!

Lucia is a fake.

Imorgon är det lucia.. inte entligt datumet, men enligt mig!
På morgonen kommer vi att få fika och att få se luciatåg i skolan, precis som det alltid har varit, jämt, varje år! så himla mysigt, älskar traditioner, det är det som är det mysiga med Julen och högtider.
Sen på kvällen är det Lucia-rock i Järpen.. nån som ska dit? jag vet inte än.. händer det inget annat så blir det nog det. Kan ju faktiskt bli kul, om det kommer mycket och roligt folk, så kom everybody!
Så det här kan ju tala för sig själv, att det är inprincip lucia imorrn.


Pussss


Yeah

Eftersom jag äntligen fattat galoppen av det här, så kommer ni nog få mycket musik och videoklipp hädanefter.. hope you enjoy!
dagens låt!


''Don't you think''

You are making me never wan't to breathe again!

Jag visste det.. att det var nått speciellt med DIG, med du.. den där du, från allra första början, från första gången jag såg dig.. när våra blickar möttes.. du är perfekt, det finns seriöst inte ett fel på dig? hur är det möjligt!? ingen människa är perfekt, det finns fel på alla, men jag hittar inga, inte ett ända.. i mina ögon är du perfekt.

Den korta blicken idag, det DÄR leendet du gav mig, med din mun, det där alldeles speciella leendet som bara du ger en..  det vara i en tiondelssekund, om inte mindre, men det var helt magiskt.
Villle aldrig attt det skulle ta slut, men fortare än fortast var du bara borta.. som bortblåst.

Du är den finaste jag vet ♥


Jag mår bra!

Det är bra med mig.. sitter och lyssnar på Kid Cudi, då leker livet.
Jag ska sluta deppa här på bloggen nu, hur kul kan det vara för er att läsa om det? det är jul för 17! då ska man vara glad!
Idag har det varit en rätt bra dag ändån, en väldigt skön dag, åkte hem vid två och sen har jag bara sovit, lyssnat på musik, tagit världens längsta skönaste dusch och bakat kärleksmums/fiffirutor, whatever you like to call it.
Och resten av familjen har stått och gjort lussebullar, så vaknade av en oerhörd god frestande doft från köket.
så snart blir det fika.. mysmys.

Föresten i det där inlägget jag skrev igår om att jag älskade vintern, snön, mörkret o.s.v va ju true, men fan inte kylan! Gud så kallt det var imorse när man vänta på bussen.. inte ruuligt! varför kan det inte vara snö fast att det är varmt också? :O kan nån svara på det?


Understand?

Förstått att vem som helst kan läsa det här, och folk blir ju helt galna!
Jag
har en blogg för att kunna komma ihåg saker, kunna skriva av mig när jag är glad eller ledsen, när jag behöver det och för att kunna blicka tillbaka på det förflutna, det gör mig starkare! Jag vill skriva här, och inte prata med nån annan, nån människa, det är inge synd om mig, gillar bara att skriva här, så låt mig göra det! det är toppen med mig, låt mig bara va och låt mig fortsätta med det jag gör.

pusss

bajs

Nä nu tror jag att jag ska sleeepa.. filmen var okej, ettan var bättre!
Imorrn är det onsdag, det gillas, då slutar jag klockan ettt! hähä vad ska man hitta på då mon tro? nå buus.. hihi
Sov gottt pussgurkorr.

Jag hatar dig!

Walking in a winter wonder land.

Jag älskar snön som faller ner, jag älskar kylan, jag älskar att det är mörkt dygnet runt, och jag älskar att det är full klar stjärnhimmel både till och från skolan varenda dag, jag älskar helt enkelt vintern, jag älskar december!

Gud vad mykcet älskar det blev nu.. det stora mäktiga ordet..!

Idag har det varit tisdag, en lång vanlig skoldag bara, har nog inget alls roligt att berätta för er faktiskt.. har ätit världens godaste kyckling middag ikväll för alla som vill veta det, och strax ska jag kolla på ''Flickan som lekte med elden'', gillar inte dom filmerna egentligen, det är inte min typ av film, men dom är värd att se. Jag brukar villa se sånt man blir glad av. Varför ska man se nått som gör en rädd/ledsen/konstig eller fundersam.. hmm det undrar jag!

jaja, pusssar


Billy & Silly!

Jag visste att jag alltid kommer att ha dig, hur länge vi än kommer vara ifrån varandra och vad som än händer så kommer du alltid finnas för mig och jag för dig! så skönt att ha nån som man verkligen kan berätta allt för, vara sig själv med, inget känns konstigt eller pinsamt ihop med dig!
Tystnaden, den långa annars hemska pinsamheten känns helt naturlig med dig, och det är ett tecken på äkta vänskap. Jag älskar dig.. Josefin Moberg! min trogna vän! du är mitt ljus i mitt liv! är så glad att jag har dig!
Tack för kvällen!

Och för alla er som inte vet, det är ju inte så konstigt för jag har ju inte sagt det.. Så har jag och Josefin nästan gått en hel mil ikväll! och bara pratat, skrattat, pratat, skrattat.. helt underbarrt!

My man!

Packat ihop det mesta till pappa nu, som jag åker till imorgon, duschat, smörjt in mig och allt sånt där nödvändigt, så nu sitter jag bara här och väntar, väntar på att min mamma ska komma hem så jag får nånting i min tomma mage! (för alla er som tror att jag inte kan laga nått själv, tror fel! jag är bässt på att laga mat, men nu i det här fallet hade jag lovat att vänta!)

musik får bli tidsfördrivet just för tillfället.. jag älskar musik, det gör nog allla! vad vore världen utan musik? vill inte ens tänka tanken!
Den här veckan har varit en riktig music-week! nötat och nötat den här snubben hela veckan! loove



Andra advent!

Ojoj, tiden rullar på.. fortare än fortast! det är redan andra advent, inte långt kvar innan jul nu eller tills det här året är slut!

Min helg har varit bra, fått massa nytta gjort och tagit det ganska lugnt.
Idag har min dag sett ut ungefär såhär: Vaknade lite innan tolv, klev upp och fixa och dona lite grann, fick en kvart på mig att sminka mig och klä på mig, sen bar det av till åre, och där stanna jag hela daaaan.
kikade lite i affärer (dom som var öppna) och fikade, riktigt mysigt!

Oooch vet ni!? Jag har äntligen skaffat mig den efterlängtade skinnjackan! Har velat haft en sån i flera år, men aldrig inskaffat mig nån! Så idag prova jag några stycken, och blev helt kär i en! så tyckte så synd om den att den skulle hänga där och damma, så den fick följa med mig hem! hihi hänger här bredvid mig nuu! LYCKA!


Lovely!

Shopaholic.

Hemma igen efter en hel dag på stan, haft det så mysigt och bra!
Hitta rätt mycket grejer, det mesta fixat till familjen och så nu i alla fall..
känns väldigt skönt!
Och självklart kunde jag inte heller låta bli att köpa nått till mig själv också.. det blev tre nya tröjor på mig! :D

ett litet smakproov..





Gooodmoorniing

Godmorgon alla sömntutor!
Idag är jag uppe med tuppen, varit vaken rätt länge också.. och nu sticker jag till östersund, på julklappsletning!
hoppas jag hittar nåttt kul nu, Ha världens bästa löördag!

pussss

halllå därrr

Sitter och nötar musik, underbarrrt!
Kollat på idol också, vet inte vem som är bäst faktiskt.. vem hejar ni på? alla mina favoriter har ju åkt ut.. en efter en!
Först Jon, sen Rabih och senast Reza.. illa!
Men apropå musik och idol-Jon så fick jag bara för mig att han är ganska lik Chris Brown.. i alla fall när båda wearing glasses, så va tvungen att kolla upp det.. vad tycker ni själv?
Skillnaden är ju typ bara hudfärgen om ni frågar mig! leeeeskigt!


Inte dom bästa bilderna men orka inte fixa så mkt..
hoppas alla får en bra helg!
Pusss


Thursday feelings.

Varit en skön dag idag..
En sån dag då allt bara flyter med, och dagen bara flyter på.
Just nu sittter jag inne på mitt rum, med massa mysbelysning på, lyssnar på musik och tänker, tänker över mitt liv, vad jag har åstadkommit, varför blev just jag jag? och vad ska jag göra med mitt liv?
Åh såhär ska jag inte tänka.. blir helt knäpp då!
Ska försöka ta tag i franskan nu iställlet, skulle ju göra prov fööör LÄNGE sen, men orkar typ inte med längre. orkar absolut inte med skolan, det är så krävande, och jag mår piss utav den! ska iaf försöka ta tag i det alllt vad jag kan nu innan lovvet, så man slipper ha så mycket över sig då.
Ska sluta känna efter så mycket, och istället leva i nuet och ta tag i mitt liv.


A-a-a-t night!

Hihi, ikvälll ska min lill-syrra sova på mitt rum, och vi ska vara busiga och kolla på film hela natten, det har blivit våran nya grej, riktigt myyyysigt! lovely!
Och imorrrn är det slapp-torsdagen igen, älskar torsdagens lektioner! pussssss


Nu är det jul igen...

Nee inte riktigt, men det är i alla fall December igen, herregud säger jag bara, det här året har verkligen rusat iväg! Tänk att det var snart ett år sen.. shit! Hursomhelst är det ju December nu, mysigaste månaden på året helt klart! har en massa julstämning och längtar till lovet som 17 just nu!
Idag har min dag sett ut såhär: Klev upp nån gång tidigt imorse, missa julkalendern idag igen.. nån som sett den? värd att kolla på? Känns ju som man borde kolla, men man har ju verkligen ingen tid, och speciellt inte utav den dyrbara tiden på morgonen!
Sen gick jag till skolan, hade tre lektioner och slutade ett! skönt skönt! så då hade jag lovat mig själv att gå hem och PLUGGA, för jag har hur mycket som helst att göra nu innan jul.. men det blev till att baka en kladdkaka, lyssna på julmusik, leta kläder och så istället.. dumma mig!
Så nu sitter jag här rund och go utan att gjort ett vettigt skit, och hela dagen har typ gåttt! Det roligaste är att jag redan visste innan att jag inte skulle göra nåttt! Men så är det nog för flera.. för allla!

jaja, ikväll ska jag på middag hos min lilla mormor, med massa mer folk, hon har ju varit borta i ett halvår och sticker snart igen så det blir kul att se henne igen, se hur brun hon är, hehe
När jag blir gammal hoppas jag att jag blir som du!

Btw, slingade mitt hår igår, JAG tycker inte det blev nån skillnad.. men alla andra har settt det :D Lite ljusare blev det i alla fall, me like ;)




Pussss
ss

Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0