Den här sjukdomen?

Imorrn är det fredag då.. Det har nog alla ni friska konstaterat och ni har säkert jätte många roliga planer inför helgen! Vad ska ni hitta på? Men för mig betyder det att då har jag varit hemma en vecka, en hel vecka från skolan. Det är andra gången i år, eller ja, under en och en halv månad som jag är borta ''så länge'' Folk lär ju undra vad jag har för fel. Nejdå, men har varit väldigt mycket onödigt sjuk på sistone, så hoppas den här pencillin kuren tar död på all skit nu! Orkar inte med mer förskylningar och sjukdomar nu. Men just nu mår jag ganska bra faktiskt, känns inte som jag har nästan en veckas pencillin-tagande kvar och att jag har Halsfluss. Är väldigt pigg, och oerhört rastlös, speciellt efter den här veckan. Ni kan ju tänka er, sova, sängen, soffan, tv, data.. Inte sådär jätte roligt nej. Så längtar verkligen till den sociala världen nu, fast samtidigt inte, men det är en annan historia. Jag längtar i alla fall till att få träffa människor, gå till skolan och känna att man ändå gör nån nytta, för just nu känner jag mig bara värdelös. Jag gör verkligen ingenting för världen just nu, och så känner jag mig as äcklig också, skitig och osminkad.. Haha. Nä nu måste jag komma på fötterna igen känner jag. Imorrn och helgen, ja den här veckan ut ska jag nog hålla mig hemma, men sen så. Då ska jag vara frisk och som på nytt igen.



Kommentarer
Postat av: M.

Love u  och du gör visst nytta!! Puss

2010-04-22 @ 23:11:49
Postat av: Belloo

Tack! Detsamma :) Haft en bra kväll?

2010-04-22 @ 23:34:22
URL: http://belloo.blogg.se/
Postat av: LORISSA

ja bra att du vilar, det är ju när man anstränger sig för tidigt efter sjukdom som man inte repar sig... då drar man på sig nya infektioner.



sv: ja, och det kommer mera under helgen :D

vad händer i helgen då? :)

2010-04-23 @ 00:37:19
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Postat av: susse

=) nja lagom mkt tyvärr ska man ju ha pengar varje gång hehe...hade gärna rest runt mkt mer. d blir iaf minst en gång /år, högst 2 resor+ en weekend om man har turen att ha pengarna och tiden* Du då? har du ng favoritresmål? Sov så gott inatt tjejen kram

2010-04-23 @ 00:37:49
URL: http://loquitabonita.blogg.se/
Postat av: Belloo

Ja den var helt okej, pizza och film ;) Händer nåt kul i helgen då?

2010-04-23 @ 10:37:06
URL: http://belloo.blogg.se/
Postat av: sofie

Krya på dig gumman <33

2010-04-23 @ 10:40:09
URL: http://sofieejohanson.blogg.se/
Postat av: marre

Vad tror du om Veckans Drink? :)

2010-04-23 @ 11:38:06
URL: http://maaarre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se